- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #122.381
Selam meloşİyi geceler dağyolu ve berilcim
Slm kızlar geldim[/QUOTEbhosgeldin canmm :)
Slm canım sen zayıfsın canım. Bende seni dombili bir şey sanmıştımSelam meloş
Tebrikler dilacım 600 gr vermişsin.öptüm canımSelamlar millet kilom 73.8 şimdiden diyim yarın giremezsem kötü olur öptüm sizi
Cıddı mııııSlm canım sen zayıfsın canım. Bende seni dombili bir şey sanmıştım
Evet çok abarttın çünki. Ama fıstık gibisin.Cıddı mıııı
Teswkkur edeeım can canEvet çok abarttın çünki. Ama fıstık gibisin.
Selin ne yapıosun canım
Dur bi sayfada hayriye ve eminenin fotosu vardı onları bulucam
Teşekkür canim :) o senin güzelliğin:)Canm giyns tarzin cok hosuma giti cok seker olmussn kilolu durmuyirsn bence benm mesela alt bedenm degl ust bedenm buyk bende ondan nefret ediyorm :/
Gerçekten çok begendim senin gibi olsam hic dert etmem maşallah:)Hayrıye cıddı begendın mııı
napym canm sporda yoruldm baya yataga attm.kendmi buraya bakiyorm bi yandanEvet çok abarttın çünki. Ama fıstık gibisin.
Selin ne yapıosun canım
Dur bi sayfada hayriye ve eminenin fotnosu vardı onları bulucam
Canım bence meyve sabah öğle arası yenmeli ama sabah ile öğle arası bi 5 saat olmalı ki ara yapasın. Eminenin kondisyonu ile bizimki aynı değil.161 boyu var ve 67 kilo oldugunda bile kemiklerim sayılıyor diyor ama biz öyle diiliz onun metabolizması çok hızlı ama biz 1 muz yesek hemen kabızlık çekiyoruz o yüzden bence dikkat etmemiz lazım.ben meyveyi öğleden sonra yediğimde veya bulgurlu bir şey yediğimde hemen kilom sabit kalır veremem o yüzden sizede söylemiştim. Sen benim dediğimden çıkma tatlım.canm meltem kesnlkle meyve sabah ogle arasi yenilmeli dedigi icin oylr yiorm aksm yemigi konusunda haklisn bugnluk oglen gec oldugu icn hic ackmadm ondan yemedm :) tesekkur ederm yorumun icin :)
Eveet bende ayni sekilde o sekil olsam.daha bisiy istemem zaten :)Gerçekten çok begendim senin gibi olsam hic dert etmem maşallah:)
Canim sende iyi gözüküyorsun :) yani aşırı kilolu degilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?