Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet çok abarttın çünki. Ama fıstık gibisin.
Selin ne yapıosun canım
Dur bi sayfada hayriye ve eminenin fotosu vardı onları bulucam
Teswkkur edeeım can can
Kazadan sonra spor yapamadıgımdan takıntı haline geldı
Aslında saglıklı beslenırım.dıyet ıcın degıl.sağlıklı yasam adına.hayatımda fosur fosur yagda kızartma,coka,beyaz ekmek,sosıs,cola,mayonez,cıps,pilav yoktur ztn tatlı benı costuruyorrr

canm meltem kesnlkle meyve sabah ogle arasi yenilmeli dedigi icin oylr yiorm aksm yemigi konusunda haklisn bugnluk oglen gec oldugu icn hic ackmadm ondan yemedm :) tesekkur ederm yorumun icin :)
Canım bence meyve sabah öğle arası yenmeli ama sabah ile öğle arası bi 5 saat olmalı ki ara yapasın. Eminenin kondisyonu ile bizimki aynı değil.161 boyu var ve 67 kilo oldugunda bile kemiklerim sayılıyor diyor ama biz öyle diiliz onun metabolizması çok hızlı ama biz 1 muz yesek hemen kabızlık çekiyoruz o yüzden bence dikkat etmemiz lazım.ben meyveyi öğleden sonra yediğimde veya bulgurlu bir şey yediğimde hemen kilom sabit kalır veremem o yüzden sizede söylemiştim. Sen benim dediğimden çıkma tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…