- 22 Kasım 2014
- 335
- 884
- 128
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.681
ben büyüğüm o zamanaa ayni yastayizz bende aralign 4 unde giricem 22 ye :))
Daha bisy demem zaten sustmAaaa hatuna bak :)
Selincim inan hiç istemiyorum.
Benimkisi zamanı değil olayı değil.
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayatım boyunca bir çocuk sahibi olmak istemiyorum.
Aynen öyle.
İnsan ne yapıyorsa önce kendisi için yapacak.
Boşver gitsin herşeyi.
Amin canm hepimize insallah :) o zaman takimin en kucugu benm sanrimben büyüğüm o zamandoldurdum ben temmuzda 22yi. gelmiş geçmiş olsun bu arada Allah sağlık sıhhat afiyet versin:)
idrar testi her zaman kesin sonuc vermez ama en kesn olan kan testi canmBu arada, regl dönemim çook düzensiz. Ondan dolayı değil de, bulduğum her yerde uyumam ve göğüslerimin acayip şişip
acımasından dolayı şüphe ettim.
dur seni iyice telaşlandırıyım. benm de reglim 3 gün gecikmişti test yaptım tek çizgi iki gün sonra bende yine bi değişiklik olmayınca yine test yapmıştım pozitif çıkmıştı. çok güvenilir olmuyo idrar testleri:) kaç gün geciktiAaaa hatuna bak :)
Selincim inan hiç istemiyorum.
Benimkisi zamanı değil olayı değil.
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayatım boyunca bir çocuk sahibi olmak istemiyorum.
konuşamalrdan anladığım kadarıyla iki çocuğun var galiba? maşallah bu yaşta iki çocuğa iyi bakıyosun ben bi tanesine katlanamıyorum bazenAmin canm hepimize insallah :) o zaman takimin en kucugu benm sanrimay nede kucuk ama
Daha bisy demem zaten sustmaynen cnm :)
Amin canm hepimize insallah :) o zaman takimin en kucugu benm sanrimay nede kucuk ama
idrar testi her zaman kesin sonuc vermez ama en kesn olan kan testi canm
dur seni iyice telaşlandırıyım. benm de reglim 3 gün gecikmişti test yaptım tek çizgi iki gün sonra bende yine bi değişiklik olmayınca yine test yapmıştım pozitif çıkmıştı. çok güvenilir olmuyo idrar testleri:) kaç gün gecikti
Bencede gobegi aldirmis :)))Cok ıyı vermiş ama o kdr buyuk sezeryan dikişi olur mu acaba gobuşu mu aldırmışşşhemen camurrr
Bu hafta herkes kilo almis bende 300 gram almisin.ben de 400 gr almışım
ama ben hastaydımm
biran önce iyileşeyim derken bal meyve ne varsa yedim
hafif boğaz ağrım dışında birşeyim kalmadı Rabbim'e şükür
Masalalhhh cok tatlikızlar ssize bebşimi göstereyimm
diyebilirsin tabi arapçada şeker demek :) max5 diye biliyorum ben de hemen belli oluyo zaten 1-2 dk bitmeden. uww bayağı düzensizmiş sebebi ne ola kiÇok şekercim diyesim geliyor kullanıcı adından dolayı sana.
Ben doğum kontrol hapı kullanmayınca çok zor adet oluyorum.
4 aya kadar uzayabiliyor.
O nedenle takip etmiyorum en son ne zaman oldum diye.
İlacı da migrenimi tetiklediği için bıraktım.
Bir de testi de pek beğenmedim. 15-20 dakikaya sonuç alabilirsiniz yazıyordu. Bunlarda 5 yazmıyor muydu normalde
diyebilirsin tabi arapçada şeker demek :) max5 diye biliyorum ben de hemen belli oluyo zaten 1-2 dk bitmeden. uww bayağı düzensizmiş sebebi ne ola ki
annemde de buna benzer bişey vardı ilaç kullanıyo düzene girmişti bayağı. bi ara detaylı sorayım. evet ya tüylerimize varıncaya kadar ayın şekliyle bağlantılıyız ne ilginç..Hadi ya. Bilmiyordum hiç şekercim. :)
Aynen öyle, anında çıktı ama yine de öyle yazması ilginç geldi.
Ne yazık ki çok düzensiz.
Bu da tiroid ile alakalı da bir normalini bulamadı.
Dolunay dönemi geldi.
Bu dönemde vücut ödem toplar, genellikle olduğumuzdan fazla çıkarız.
Şimdi fark ettim ayın durumunu.
Sıkma canını servey. Her hafta kilo vermek mümkün değil ki sonuçta.
Tebrik ederim Zeynepcim ..
Çok kötüsün senn :)
günaydınlarrrr
canım ne kadar dikkat ettiğini biliyoruz vücut bazen böyle yapar sakın sıkma canını yola devam bu arada emin ol haftaya beni geçeceksin bu haftanında acısı çıkacak
maşallah sana yaa çok güzel
valla bende 2 sezeryan skar ı var ama bu kadar değil bu karın kısmına gerdirme yaptırmış kesin benim toplam ameliyat yerim yaklaşık 10-15 cm kadar
canım dikkat et 100 gr 100 gr dır yarında 200 gr gider
bu arada testi şimdi de yapabilirsin illa ilk idrar oolması şart değil ilk idrarda daha belirgin oluyor tek nedeni o hadi hemen git yap şu testi bizi de merakta bırakma
gelelim zurnanın zırt dediği yere
gecen hafta 72,4
bu hafta 71,8
fark 0,6
%0,83
dün o kadaa form çayı içtim ama bi işe yaramadı sinir oldum yaaaa
kızlar ssize bebşimi göstereyimm
Günaydın herkese fıstıklar
günaydın canım, iyi olmuş uykun düzene girmiş, hep böyle devam etsin
canım üzme kendini, sen yolundan şaşma hiç moralini bozma haftaya patır patır gider kilolar merak etme
harikasın zeynepçim, banada nasip olsun şu 50'li kilolar inemedim bir türlü, bak kıskandım seni
günaydın canım
100 gram olsun bizim olsun, sen hemen testi yap bizde meraktan çatlıyoruz burada
oh şükür geçmiş olsun canım, 400 gr hiçbişey değil, hemen toparlarsın zaten sağlığına kavuştun ya en önemlisi bu zaten
günaydın kaptanım, tebrik ediyorum harikasın hepimiz dökülürken sen toparladın bizi canım benim
maşallah callancım allah bağışlasın yemeklik tatlı , ye ye dur hemde kilo aldırmaz
günaydın canım, afiyet olsun, canım seninde sonucunun iyi olacağını düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısı,
amaaa haftaya korkun benden
o sezeryan olamaz benden ikiz cikti 10 cm biseydi bu gobusun sarkigini aldirmis
ama basrisi super
iste buna ne denir ki..............
gunaydin bicirik
not ettim
haftaya insallah duraksaman gecer istersen bir gun saf pro gunu yap ne dersin
ooooooo super bir haber
50 lerde kal sakin ust kata cikma sekerim
isvece dayananlara sasiriyom ya
aynen canim
sukker gunaydin ablam
senin kalmana ne sevindim bilemezsin
dunku menunu goremiyom
hergun yazacaz canim belki bakarsin senin menulerden kopya cekerim karatayi okumadigimdan
niyeki zaten benim bildigim ikinci idrarin ortasindaki idrarla yapiliyor.
sanirim sende haftaya daha iyi sonuclar göreceksin.bu hafta vucudun dinlendi.
senin eksileri gormen super yavrum ya.direnc gostermede yavas insin.hem yagdan verdikten sonra daha zayif gorunur insan.iyi yolculuklar tekrar gulum
hayirlisi olsun ins.
bunlar normal serveyim.ama durkladim diye sakin homili girtlak yeme
ayyyyyyyyyy masallah ne tatli.sacina tokasina bak ya bayildim canim.allah acisini gostermeden anali babali buyutsun.senin bir tanemi
servey anlatsin canim uzman oldu artik
canim ben sabah biraz elifin dolapla oyalandim
buraya takilinca kiz uyaniyor sonrada heves kalmiyor yis yapmaya
bencede yenemedigin bilegi öpecen artik
burdayim sen nirdesin
dualarimiz senle canim hayirli haberler getir
karatay ete hatta yagli ete serbest diyor ki
az bile yemis dermisim
sakin bu pasa kahvaltilarinin sonucu olmasin bu haftaki sonuc
biride benim o kadinlardan
sibirya soguguda olsa tinnnnnn mini etek te mini etek
canim yarim saat icinde mesaj duzeltmeden silebilirsin ama artik cok gec.bunu silemezsin.hatta kk da mesaj icini bosaltmakta yasak ta biz yasaklari delmek icin yapiyoz
aksami erken yeyip hafif birseylerle gecirirsen olur sanirim
normali o ama biz yillarca yeyip sisip haftalarca yemeden vermeye calisiyoz malesef ki...
bende haslanmis yumurta yedigimde cok rahatsiz oluyorum.
zor degil 4 kilo bir ayda normal bence
yok bu hafta herkezde bir sorun oldu.selin hasta
callen oyle hasta
hm22 yedi geldi + larla en azinan bu zararli listede onuda alalim ciksin aradan
niyeli toplight verdi
dagyolu bekliyom iyi bir durum
ben sandigimdan dha iyiyim
sanem belki kurtarir
süprize acik bir haftadayiz
eline saglik canim gider ayak kiyak cekmisin bana
annemde de buna benzer bişey vardı ilaç kullanıyo düzene girmişti bayağı. bi ara detaylı sorayım. evet ya tüylerimize varıncaya kadar ayın şekliyle bağlantılıyız ne ilginç..
Bu hafta bırbirimizi yemekten kilo aldıkk...
Evet cann ikitane var biri 3 biri 1.5 yasnda :) evet daraldigm zamanlat cok ackcasi ama 2 saniye ayrida duramam :)konuşamalrdan anladığım kadarıyla iki çocuğun var galiba? maşallah bu yaşta iki çocuğa iyi bakıyosun ben bi tanesine katlanamıyorum bazen
yaptir canm kesin olsn bence :)Biliyorum aslında Selincim de dur bakalım bununla biraz idare edeyim.
Olmadı bir de kan testi yaptırırım.
Çok şekercim diyesim geliyor kullanıcı adından dolayı sana.
Ben doğum kontrol hapı kullanmayınca çok zor adet oluyorum.
4 aya kadar uzayabiliyor.
O nedenle takip etmiyorum en son ne zaman oldum diye.
İlacı da migrenimi tetiklediği için bıraktım.
Bir de testi de pek beğenmedim. 15-20 dakikaya sonuç alabilirsiniz yazıyordu. Bunlarda 5 yazmıyor muydu normalde.
bu hafta vsllahi cok verimliyiiz :)Bu hafta herkes kilo almis bende 300 gram almisin.
Ben teyze olmaya yaratılmışımEvet cann ikitane var biri 3 biri 1.5 yasnda :) evet daraldigm zamanlat cok ackcasi ama 2 saniye ayrida duramam :)
Evlat gibisi varmi dimi canmbak bak hm ye nasil gonderme yaptm
yaptir canm kesin olsn bence :)
Evet 5 dk filan cikiyor cnm sonucu benm bildigim
bu hafta vsllahi cok verimliyiiz :)
aaaaaaaaa harikaaKızlarrr, hamile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?