Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada, regl dönemim çook düzensiz. Ondan dolayı değil de, bulduğum her yerde uyumam ve göğüslerimin acayip şişip acımasından dolayı şüphe ettim.

Daha bisy demem zaten sustm aynen cnm :)
ben büyüğüm o zaman doldurdum ben temmuzda 22yi. gelmiş geçmiş olsun bu arada Allah sağlık sıhhat afiyet versin:)
Amin canm hepimize insallah :) o zaman takimin en kucugu benm sanrim ay nede kucuk ama

Bu arada, regl dönemim çook düzensiz. Ondan dolayı değil de, bulduğum her yerde uyumam ve göğüslerimin acayip şişip
acımasından dolayı şüphe ettim.
idrar testi her zaman kesin sonuc vermez ama en kesn olan kan testi canm

Aaaa hatuna bak :)
Selincim inan hiç istemiyorum.
Benimkisi zamanı değil olayı değil.
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayatım boyunca bir çocuk sahibi olmak istemiyorum.
dur seni iyice telaşlandırıyım. benm de reglim 3 gün gecikmişti test yaptım tek çizgi iki gün sonra bende yine bi değişiklik olmayınca yine test yapmıştım pozitif çıkmıştı. çok güvenilir olmuyo idrar testleri:) kaç gün gecikti

Amin canm hepimize insallah :) o zaman takimin en kucugu benm sanrim ay nede kucuk ama
konuşamalrdan anladığım kadarıyla iki çocuğun var galiba? maşallah bu yaşta iki çocuğa iyi bakıyosun ben bi tanesine katlanamıyorum bazen

Daha bisy demem zaten sustm aynen cnm :)

idrar testi her zaman kesin sonuc vermez ama en kesn olan kan testi canm

Biliyorum aslında Selincim de dur bakalım bununla biraz idare edeyim.
Olmadı bir de kan testi yaptırırım.

Çok şekercim diyesim geliyor kullanıcı adından dolayı sana.
Ben doğum kontrol hapı kullanmayınca çok zor adet oluyorum.
4 aya kadar uzayabiliyor.
O nedenle takip etmiyorum en son ne zaman oldum diye.
İlacı da migrenimi tetiklediği için bıraktım.
Bir de testi de pek beğenmedim. 15-20 dakikaya sonuç alabilirsiniz yazıyordu. Bunlarda 5 yazmıyor muydu normalde.

diyebilirsin tabi arapçada şeker demek :) max5 diye biliyorum ben de hemen belli oluyo zaten 1-2 dk bitmeden. uww bayağı düzensizmiş sebebi ne ola ki

diyebilirsin tabi arapçada şeker demek :) max5 diye biliyorum ben de hemen belli oluyo zaten 1-2 dk bitmeden. uww bayağı düzensizmiş sebebi ne ola ki

Hadi ya. Bilmiyordum hiç şekercim. :)
Aynen öyle, anında çıktı ama yine de öyle yazması ilginç geldi.
Ne yazık ki çok düzensiz.
Bu da tiroid ile alakalı da bir normalini bulamadı.
Dolunay dönemi geldi.
Bu dönemde vücut ödem toplar, genellikle olduğumuzdan fazla çıkarız.
Şimdi fark ettim ayın durumunu.

annemde de buna benzer bişey vardı ilaç kullanıyo düzene girmişti bayağı. bi ara detaylı sorayım. evet ya tüylerimize varıncaya kadar ayın şekliyle bağlantılıyız ne ilginç..

kızlar ancak müsait olabildim pc me oturabildim.

Hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum önümüzdeki hafta 1 gün daha isveç yaparım

berilcim dayanılmasında bişi yokki sadece 1 gün zaten ve ben bu sıralara yemek yemek istemediğimden zor olmadı ama akşam acıktım çünkü akşam yemeğimi 6da yedim sinemadan sonra da yani 10da yeşilçay içtim

şimdi şımarmadan devam edeceğim oryantelede devammm

Sıkma canını servey. Her hafta kilo vermek mümkün değil ki sonuçta.

Tebrik ederim Zeynepcim ..

Çok kötüsün senn :)

kızlar ssize bebşimi göstereyimm

annemde de buna benzer bişey vardı ilaç kullanıyo düzene girmişti bayağı. bi ara detaylı sorayım. evet ya tüylerimize varıncaya kadar ayın şekliyle bağlantılıyız ne ilginç..

Öğrenirsen sevinirim.
Genelde doktorlar aynı şeyleri veriyor ama en azından bir araştırıp doktora danışırım.

Kızlar, ingilizcesi iyi olan var mı?

konuşamalrdan anladığım kadarıyla iki çocuğun var galiba? maşallah bu yaşta iki çocuğa iyi bakıyosun ben bi tanesine katlanamıyorum bazen
Evet cann ikitane var biri 3 biri 1.5 yasnda :) evet daraldigm zamanlat cok ackcasi ama 2 saniye ayrida duramam :)
Evlat gibisi varmi dimi canm bak bak hm ye nasil gonderme yaptm
yaptir canm kesin olsn bence :)

Evet 5 dk filan cikiyor cnm sonucu benm bildigim
Bu hafta herkes kilo almis bende 300 gram almisin.
bu hafta vsllahi cok verimliyiiz :)

Ben teyze olmaya yaratılmışım
Siz işinizi bilmiyorsunuz. İlk zamanlar arkadaşlarım pek senin de olsun diyorlardı.
Sonra baktılar bebişleri bana bırakabiliyorlar. Şimdi memnunlar

Çok beğendiğim bir hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…