- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #124.661
Kizlar merakta birakmayim yazyim gecmise gidicem hemen hm test yaptnmi merak ediyorrm :) tum testlerimi yaptilar bisig cik.adi cok sukur sadece tansiyonum dusuk biraz dedm ya o zaten geneldede dusuktur sinir stresten boyle olmus olabilir dedi doktr icine atmak yok sikintigi bi sekilde disari atmalisin dedi diyetimede bir engel yok su andan itibaren guzelce devam ediyirm burdan kopmadgm icin cok mutluyym :)
bende reklam yok benim anladigimda yok gerci esim halleder o islericanım google chrome kullanıyorsan,mutlaka adblock u indir
reklamları engelliyor
benim en sevmediğim şey reklam
benimki bir abla dan hediye yapildi.hic yok canim bir farkihadii bakalım
bu pro üyeliğin maliyeti ne kadar,yıllık mı ödeniyor,ne oluyor
bir de ne katkısı var
emineyi gunlerdir gormedim zatenemine bir geliyor,yorumları diziyor,bir gidiyor tam gidiyor;bundan tekrar gelebilr
hayriye gelmez diye düşünüyorum,kendine çok yüklendi,patladıı,buraya gelmek de istemiyorum,nefis erbiyesi uzun vadede zor iş
bence hamile değilsin canımSelincim çok sevindim hiçbir şey çıkmamasına ama bak kendine dikkat et bundan sonra anlaşıldı mı?
Kızlar galiba tuvaletim geldi.
Ben gidiyorum bakmayaaa ..
Merak ettim ama simdiSelincim çok sevindim hiçbir şey çıkmamasına ama bak kendine dikkat et bundan sonra anlaşıldı mı?
super ya nasil kilo vermis masllh ama o sezeryan dikisi degil bencede bende iki tane ust uste sezaryen oldm ama minicik bisy benmki buna gore kesn baska bisy varbefore ve afterlarımız
Eki Görüntüle 1315838
40 kg gitmiş
doğum sonrası sanırım, sezeryan skarı var
çokkkk harikaaaa
allahhm bu insansa ben neyim ya off boyle bir fizigm olsun 10 milyr borcun olsun
Ben ikisinide aksam yaptm canm hemde 2 gun flan gecktgmde yapp ogrenmistm sabah askm hic farketmez bence hemen yap :))Kızlar, 100 gram gitmiş benden yalnızca.
Oysa 500 gram gitmesini hedeflemiş ve ona göre hareket etmiştim.
Sabah da test yapacaktım ama tuvaletten çıkınca hatırladım. Yarına kaldı yine.
ayy ben sonucu beklerken evn icinde tavsan gibi sekiyirdum ey gidiBen olsam 10 bardak su içer tuvaletımı getırtırdım nasıl rahatlık bu arkadas
aallahm cok tatli balli bisy bu masallh subhanallh yerm ya guluslere bak:)kızlar ssize bebşimi göstereyimm
hadi soyle soyle soyleeee :)) meraktn catladm su annnKızlarrr, hamile ..
Kiz bide hasta olucaksn bebek istyirsun dikkat et kendne kuzum ya :/Su kadınlara akıl sır erdıremezsın,üretım buz gıbı sırf kilolu gorunmeyeyım dıye incecık gıyınıyorum k..donuyor valla
bu hafta hepimizde bi nazar bisy var nasil bir hafta gecrdk inan anlamadm ama haftaya bomba olarak geri donmeliyiz tek bildigm buuyarına ne yapıp ne edip 100 gr. olsa bile vermek istiyorum
bu sabah tartıldım 60,100 çıktım + 100 gramdayım
bnde katiliyirm canm gurubumuz kanli canli olsn :)yeni uyeler alalim derim
listeye gore iki hazirda mezun olacak arkadas var
hayriye bilemiyom ama umudum yok gelmesinden
dila katilimsiz
geriyede cok kisi kalmiyor.en azindan 2-3 saglam kararli paylasimi bol arkadas bulmaliyiz
kesnlkleeeee isteriiiz bayilirrm :)Kızlar ben de size kişisel gelişim ile ilgili yazılar,makaleler paylasayım ister mısınızzz
Hadigozun aydin diyelim o zamaan :) stresten gecikmissndr ama bn uzldm ya nebliym guzel haber bekliyirdmmm beendeğilimm ..
Yuppidi yuppiiiii yuppiiiii
Ohh be, dünya varmış valla.
Ödüm patladı.
O kadar çok tuvaletim varmış ki, korkudan yokmuş gibi yapmış resmen.
Destek veren, göreceğim tüm sonuçlara kendimi hazırlamama yardımcı olan ve testi bugün yapmamı sağlayan tüm arkadaşlara, teşekkürler.
22. evlendiğimde 95 kiloydumsen kaç yasındasın sukker
evlendiğinde kaç kg dın
bende elinden geleni yapicm bu andan itibarrn canm bakalm ne cikicak bende merak ediyirmsonuca bagli hersey sonuncuda olmayiz canim ya
bugun aksami hafif gecirelim bakalim
selin bir gelsin duruma bakalim
Kac gundur hic te gelmedi bi bilgi veripte gideydi bari :/emineden haber yok goruyonmu
hayriye bi haftami yokum ne demisti sanrm dimi aile ici bi sorun var flan demisti bakalm nolacakemine bir geliyor,yorumları diziyor,bir gidiyor tam gidiyor;bundan tekrar gelebilr
hayriye gelmez diye düşünüyorum,kendine çok yüklendi,patladıı,buraya gelmek de istemiyordur,nefis erbiyesi uzun vadede zor iş
Tamm canm oyle yapicam zaten bu hayatta en onemli sey kendmiz bi iyi olursak herkes iyi olur cok kasmaya gerek yok artk amaaan purb modundaymSelincim çok sevindim hiçbir şey çıkmamasına ama bak kendine dikkat et bundan sonra anlaşıldı mı?
bu resmler motive icin super canm ozelliklede bu kiz nasil fit nasil sporcu super otesi...
aa ayni yastayizz bende aralign 4 unde giricem 22 ye :))22. evlendiğimde 95 kiloydum
Hadigozun aydin diyelim o zamaan :) stresten gecikmissndr ama bn uzldm ya nebliym guzel haber bekliyirdmmm been
bende elinden geleni yapicm bu andan itibarrn canm bakalm ne cikicak bende merak ediyirm
Kac gundur hic te gelmedi bi bilgi veripte gideydi bari :/
hayriye bi haftami yokum ne demisti sanrm dimi aile ici bi sorun var flan demisti bakalm nolacak
Tamm canm oyle yapicam zaten bu hayatta en onemli sey kendmiz bi iyi olursak herkes iyi olur cok kasmaya gerek yok artk amaaan purb modundaymcanm skilrsa muzgi son ses acip cosacagim
bu resmler motive icin super canm ozelliklede bu kiz nasil fit nasil sporcu super otesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?