- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #1.221
aman gülüm yapma üzme kendini böyle.. bak zenanımda anlatmış bende anlatayım biz 20 yıl önce evlendik ama nişanlıyken eşimin arkadaşı evlendi aşağı yukarı aynı zamana denk geldi sonra benim rahatsızlığım vardı beklemeden doğum yapmalısın tedavi için dediler ve ilk kızım hemen oldu arkasından o 3.5 yaşındayken 2. oldu o arkadaşlarda artık tedavi tedavi nereye gideceklerini şaşıtıyorlar stres oldular aynı zenan gibi eşinin annesi sizin çocuğunuz olmayacak diye kızı strese sokuyor ama hiç bir doktor bir sorun bulamıyor türkiye sınırları içinde gitmedikleri ne doktor kaldı nede en son artık hacı hocaya başladılar nede bu tür kaldı hepsine gittiler... ama olmadı olmadı... bizim 3. kız olunca artık evlerine misafirliğe gidememeye başlamıştım çünkü öyle seviyorlardı ki bizim kızları en son üzüldüklerini hissettim her gittiğimizde buruklaşıyorlardı çünkü çok zaman geçmiş sonuç alamamışlardı biz buraya geldik taşındık yani o zaman birbirimizden haber alamaz olduk ama eşim bir ara dediki ******* artık tedaviyi kesmişler yani umutlarıda bitmiş ... çok üzüldüm tabiki fakat bunu duyduğumun galiba 5 yada 6. ayında aradılar kızımız olacak diye sanırım şimdi 3 yaşında filandır gidipte göremedim.. yani en baş düşmanı stres ve kendini buna zorunlu hissetmen.. bunu atlatamazsan sanırım üstesinden gelemezsin biraz oluruna bırakman gerek aklından atman gerek aynı diyet gibi işte oluruna bırakıp inanacağız biz bunu başaracağız nasıl olsa diye kendimizi strese sokmayacağız ki sonuç alabilelim..selam kızlarr
sabah gebelik için kan testi yaptırmıştım sonuç negatif. çıktı.
doktorumu aradım ciddi şekil.
bu kadar olur yane.. diyorum ki bu kim :roflol: fallahi birden yabancı sandım.. seninle çok ilgilenemediğimin resmidir bu :mymeka::mymeka: bunlar bana...hee.teker,teker GELİN.YANAĞIM SARKTI YAV,
.
şaşkınperi kız ne hırslısın maaşallah diyim nazar olmasın şekerim tebrik ederim gösterdiğin azimden dolayı
günaydın güzel bayanlar
nasılsınız bakalım
ben bugün 1 kilo inmişim
ya bu tartı mı delirdi
ben mi delirdim
vücudummu delirdi yaaaaaa
şaşkınım çok şaşkın yaaaa
Ben hemen kendi listemi yazayım.
kahvaltı2 kayısı---20 kal
1 kase kellogs k flex--- 160 kal
arayarım fincan ikisi bir arada kahve---28 kal
öğlen 1 yemek kaşığı pataes yemeği---150 kal
3 kaşık yoğurtlu makarna---230 kal
3 kaşık salata ---70 kal
arayarım fincan kahve--28 kal
1 kuru kayısı--10 kal
1 portakal---50
1 maden suyu (bu ara öğndekilerin hepsini farklı saatlerde yedim arkadaşlar)
akşam1 kase patates salatası yağsız--200 kal
toplam700 kal (yuvarladım)
dahada akşm yerim arkadaşlar elma, portakal,kuru üzüm falan gibi
**kalori değerlerini en yüksek seviyede tutuyorum ancak sonuç gene düşük oluyor benmi az yiyorum yoksa bir hatamı yapıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?