Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meltemin çocuğu bir yaşında,benimki 6 aylık
meltemle 7kg farkımız var,e ben haftada 300 gr verirsem bile yetişirim meltem
yaşasın çıtır annnelikkkkk

O da olur haftaya yada ondan sonrakı haftaya en kötu ay sonu da olurrr dert etmeyınnnn:KK73:callan cok paran gıdecek bahıse yol yakınden don 3-1 yaniii:KK71:
yokyokk toplight bu hafta az verdi ondan haftaya cokk verecek,hep öyle olmaz mı,oyum kesin toplighta
taktik yapıyoruz burada,ütopya semih gibi

yarın heyecanlı bir gün olacak benim için :D

birde bir sorum olacak tartılırken taş üzerine koyup mu tartılıyorsunuz yoksa parkenin üstündemi?

bizim evde parkede farklı taşta farklı çıkıyor kafam karıştı :D

Kızlar Günaydınnnn

Kahvemi alayım size döneceğimmmm

Gecen hafta:73,8
Bu hafta:72,5
Fark:1,3
% 1,76
:KK70:

hayırlı cumalar kızlar dün yazdıklarınızı okurken uyuya kalmişim daha sonrada giremedim bu hafta benim yoğun işlerden dolayı spora suya dikkat edemedima ma beslenme düzenimden genelde taviz vermedim şuan vücut yağ yakımına hazır sadeece su ve sporu bekliyor haftaya inş iyi olacak callan bu hafta sen kazandın 1-1 oldu hayriye hoşgeldin
geçen hafta 63.5
bu hafta 63.3

günaydın hanımlar
geçen hafa 108.6
bu hafta 108.5
-100 gr
%0.09

%4.27 ile karsinizdayim..

Yalniz bu hafta -simdiden soylemeliyim- frenlemeliyim.
Dikkat de cektigi gibi diyet moduna girdim.menuler azaldi falan.. aman yanii minnak ogulcugum ac kalmasin.

88.9/85.1/3.8/%4.27

Günaydınnnn kızlar :)

Tartı sonucu

Geçen hafta :80
bu hafta : 77.5
Fark : 2.5
% 3.13

bugün işlerim biraz yoğun o yüzden buralarda olmayacağım
gecen hafta 71,8
bu hafta 71,7
fark 0,1
yüzde %0,14
KIZLAR OHA SÜPERSİNİZ! 5. TAKIM KESİN 1. OLACAK!

tatlım ellerine sağlık

çok sevinme şekerim gör bak sen bu hafta olmadı ama haftaya kesin ona göre

callan cım bu hafta olmadı ama haftaya serveyi ezip gececeğiz sen merak etme tatlım o şimdilik sevinip dursun bakalım aldı benden tüyoyu form çayı ile gönderdi kiloları ama işin kötüsü benim bağırsaklara tık yapmıyor o çay
Kaptanım avatarından korktum valla agzıma carpmaya geliyor sankı o elll:KK11:

İzlemıyorum callan sen hıc foto koydun mu merak edıyorum senı sen benı gordun dımı
seni gördüm
haksızlık sen 70 kilosun ben 60 aynı kiloda gösteriyoruz,güzel hatunsunnn,ebru gündeşşş kimmiş yahu
benim içimi görüyorsunuz,dışımın nasıl göründüğü önemsiz :)

30 GÜNLÜK EGZERSİZ PROGRAMIM

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Yarim kilo almisim ya :KK43: cok mu meltemin ilk menusu nerde yaziyo cnm
bu meltemin mesajıydı,ben kaydettim
biri düzenli olarak 30 kg verdiyse ve onu koruduysa o insanı ciddiye alır ve takip ederim
meltemin değerini bilmeliyiz,o bizim şeyda coşkunumuz,ben kendi adıma karatay ve meltemin dediklerine uymaya çalışıyorum,çünkü başarıyı gördüm
şimdi meltemin mesajını kopyalıyorum
Arkadaşlar sizden isteğim her hafta bireyselde birinci olmanız.tek hayalim bireyselde 1. 2. Ve 3. nün beşincı takımdan çıkması ve genel takımlar arasında da 5. takımın birinci olması... yapılabilir açıklayım...
60 altı arkadaşları tenzih ederim,
Sağlıklı bir insan günde 200-300 gr verebilir diyetine dikkat ederse...
Sabah kalktıgında 1 lt ılık su ile kayısı
Kahvaltıda maydanoz limonlu ve 2 dilim ekmek eşliğinde sade bir kahvaltı ki ya peynir yemeli ya da yumurta...
meyve porsiyonlarını sabah- öğle arası 1 porsiyon yemeli yanında çiğ badem ile
Öğle haşlanmış sebze ile bol baharatlı yoğurt
Ara yok
Akşam en geç 6 da 1 porsiyon et ve salata
Su 3 lt 45 dk spor
Gece yatana kadar hiçbir şey yenmemeli
Evet bunu yaparsanız günde 200-300 gr verirsiniz arkadaşlar ve her hafta birinciliğinizi korursunuz...

Ama benim önemsediğim konu kabızlık onuda şöyle diyorum sabah 1 lt ılık su ile kayısı yemelisin.kabızsan muz yememelisin.meyveyi sabah- öğle arası çiğ badem veya cevizle yemelisin.proteinle karbonhidratı beraber almıyorsun.kahvaltı da da ya yumurta ya da peynir yiyosun.yani bunlar benim değişmez kurallarım daha çok var...

Kızlar, süpersiniz kilolar harika gitmiş.
Yataktan kalkmadan mesajları okudum.
Ben de bildirim yapayım.
Geçen hafta: 85.8
Bu hafta: 83.8
Yüzde:2,3

Back
X