Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydiin kizlaar bugun bende evde olmayacagm buyuk iht haber vereyim dedm berilimnde k v kp bugun gidiyormus dun yemek isleri filan hep kuzuma kalms nasil yoruldu kmbillir bu aksm burda olur buyuk iht :)

Bugün bir yerde baktım Selin, en sessizleri falan dedi ama bilemedim tabi ..

Sıkıntılı Emine ya ses olayı.
Ben koşu bandını çok seviyorum.
Koşmayı da seviyorum.
Bisikleti ancak dışarıda ..

Benim de eşimin de gözler japon gibi :)

Aslında zor değil de niye öyle oldum bilemedim.
Söyleyeyim de eşim şişiriversin, ben de başlayayım.

Ayak sesinden rahatsız oluyor ve koşu bandından rahatsız olmadı doğru anladım değil mi ben?
Markası ne acaba öğrenebilir miyim?
Bir de nasıl bir hız ile kullanıyorsun?

Şekerim çok teşekkür ediyorum.
Umarım böyle devam eder de bir an önce kurtulurum şu kilolardan.
Emin ol karşılıklı özlemler, şöyle iki lafın belini kıralım buyur gel takımımıza ziyarete de.
ben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğim dynamic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorum

Eliptik dedim ben bisiklet demedim ki.
Hafiften soguk ter dokuyorum...erken yattim..emzirmeye kalktim..
Hayirlisi hasta olmam da.. ne olurum kumbilir
benim eliptik vardı ablama verdim ya spor aleti motorsuz olunca biraz yorucu sıkıcı oluyor zaten sporu çok seven bir toplum değiliz o yüzden motorlular daha çok teşvik ediyor

Kizlar elektrk yoktu ondan gelemedm kac saat bend evden wifi ile giriyorumda internete...menuler cok guel hepinizin sadece dagyolnn tatli ve hayriyenn gun menusu ciks olms ... Bende menumu yapym hemen

Sabah 1 dilim ekmek 1 yumrtadan omlet 1 parca kasar peynir

Ara yarm ayva yarm bardk yarm yagli sut
Oglen haslnms karnibahar ve bhartli yogurt
Aksam tavuk suyu corba 1.5 kepce 3 catal salata biraz tuzluydu yiyemedm
Elektrkten dolayi sporumu yapamadm malesf :/2.5 lt su 1 bardk yesilcay
selincim gerçekten çok iyi bir menu

bir de eşin evde olduğu haftasonlarıııı
bence yemek saatlerine daha çok etki yapıyorlar kolaymı hedefimizden saptırmaları

dagyolu kaç kg oldunnn
ben sağlıksız beslendim,yazmaya utanıyorum.gerçi sen de tavuk göğsü tatlı filan yazmışsın:KK48:
çok kilo vereceksin diye çokk kıskanıyorumm,bunun korkusuyla yasıyorum:KK53:
aramızda 700gr fark var bekle geliyorum şişko kardeşim :KK49:

dagyolu iştahım okadar açıkki,kendimi zor tutuyorum,sürekli yemek düşünüyorum ama aynı zamanda çokkk kilo vermek istiyorum
niye aklıma sürekli yemek geliyor
sos sos
yardım edin kızlarr
açlık hissini beyninle yenecen geçen hafta hariç hergün diyet hakkında o günkü düşüncelerimi kendimi şartlamak için karalıyorum ve şartlanmak için iyi geliyor

kızlar bana 3 öğün de yaramadı.sanırım bende leptin direnci gelişmiş
ben yine sıksık az az yemeye dönüyorum
şimdi bir sürü yumurtA haşladım,onları yiyerek tokluk hissi oluşturacağım
çok kasma kendini ara ara olur geçer tabi arada başkalarıda seni geçmesin

dagyolu bugun söz güzel bir menüyle karşına cıkacağım
eşim evde olsa da 1 mile leslie yapacağım,zaten 15-20dkk
bundan sonra cokk dikkatli olmalıyım yoksa beni kesin gececeksin
bekliyorum madem yarişiyoruz biraz denk olmak lazım değilmi:KK54:

kızlar süslendim püslendim,kahvaltıyı hazırladım sayılır,eşimin uyanmasını bekliyorummmmm
afiyet olsun

her ne kadar hafta sonu bitiyor olsada yinede birkac guzel mutlu saat gcimenizi diiyorum henuz yasamdiysaniz.
Benim kosturmam, daginikligim, dagilmisligim aksam kp lerin gitmysiyle maziye karisacak.
bir degisisklik olmassa yada yeni planlar olusmassa aksama gorusmek uzere

canm guzel bir kahvalti bence acligini bitiricektiir merak etmee :)

Oh supersn canm ya aclik durumlari nasil su anda :)
masallah cnm allah bozmasin :)
dediğin gibi iyi bir kahvaltı, ik yumurtadan sonra yemek düşüncelerim kayboldu
bir de 3 öğün salata yapmaya kaarar verdim,yağsız tuzsuz..su tutuyor biliyorum ama tok da tutuyor,kalori de düşük..

ben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğim dynamic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorum

benim eliptik vardı ablama verdim ya spor aleti motorsuz olunca biraz yorucu sıkıcı oluyor zaten sporu çok seven bir toplum değiliz o yüzden motorlular daha çok teşvik ediyor

bence yemek saatlerine daha çok etki yapıyorlar kolaymı hedefimizden saptırmaları

açlık hissini beyninle yenecen geçen hafta hariç hergün diyet hakkında o günkü düşüncelerimi kendimi şartlamak için karalıyorum ve şartlanmak için iyi geliyor

afiyet olsun
ohaaaa okadar kilo verdin miii,callan koşkoşkoş dagyolu yetişmesin
hedef kilon kaç dagyolu
boylarımız da aynı sayılır
biz rakip olmak için doğmuşuz
dagyolcum ben de sağlam bir kahvaltı yaptım,bugun doğrudürüst uyuyamadım uykusuzum
hanım kızım şimdi uykuya daldı,namazımı kılıp hopp uykuya,eşim de benimle film izlemek istiyor,ne yapsam bilemedim..amann bir iki gün uykusuzluktan bir şey olmaz

ben int dunlop aldım sesi çok değil ama sessiz olanları var git gör öyle al diyeceğimic alma derim çünkü ilk onu spariş etmiştim sesinden dolayı geri iade ettim komsuyu ayak sesi rahatsız eder motor sesi rahatsız etmez hafif süpürge sesi gibi ben 4-5-6 hızı değişiyor bir ay daha kullanayım diz sorunu gerçekten ciddi problem hafif hafif bende koşarken hissediyorum

afiyet olsun

En azından ne almayacağımı biliyorum. Teşekkür ederim. Brn normalde salonda 6 7 ilr yürüyüp 8 9 ile koşarak interval yapıyordum çok memnundum ama evdr olacak iş değil o anlaşılan. Bakalım bugün bir kaç yere daha bakayım.
dediğin gibi iyi bir kahvaltı, ik yumurtadan sonra yemek düşüncelerim kayboldu
bir de 3 öğün salata yapmaya kaarar verdim,yağsız tuzsuz..su tutuyor biliyorum ama tok da tutuyor,kalori de düşük..
Süpersin Callancım.

Aynen berusum ıyu basladım ama bole olan haftalarda vucudum koruma altına alıyor ya ondan korkuyorum
alsada direnci kirildiginda kilo verdigini vermek guzel oluyor
bence kendini sartlama meto.hizlandirici caylar vs...dene.

Berus içimden bır ses hamile oldugumu soyluyor daha ılk ay olacak hali yol herhalde.daha reglime 10 gun var

Berus içimden bır ses hamile oldugumu soyluyor daha ılk ay olacak hali yol herhalde.daha reglime 10 gun var
aslinda olabilir aama sen fazla dusundugunden deboyle oldugunu sanabilirsin
elif olmadan once keendimi nasil kaptirdiysam esmen 2 ay adet olmadim gogsum sisti
canim birseyler istiyr resmen hamileyim sandim
testte ikinci cizgide silik cikinca oooooooooo havalarda ucuyom
sonra dr.gittim tabiki degilmisim megerse yalanci megerse psikolojik olarak oyle hazirlamisimki vucudum da tepkiyi boyle gostermis.
canim cok kafaya takma
bazende kafaya cok takinca stresten oolmuyor

Back
X