- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.161
on numarasınDagyolu hergun degıl de ıkı gundebır spor yapıyırum haftasonu 1er saat yaptım ve bugun yorgundum yapamazdım ztnnn Yedıklerım fazla mııı
aynen devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
on numarasınDagyolu hergun degıl de ıkı gundebır spor yapıyırum haftasonu 1er saat yaptım ve bugun yorgundum yapamazdım ztnnn Yedıklerım fazla mııı
çok iyibilgisayar başında uyuyakalmadan önce bugünkü menümü de paylaşıyım
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı yereyağı, 1 dilim peynir, 1yeşil zeytin, 1 kk yoğurt, yarım çay bardağı ceviz,çay
öğle: sade şekersiz türk kahvesi
akşam: 13 mezgit, 1 porsiyon salata, 1 dilim tahin helvası
45 dk kondüsyon bisikleti
şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim![]()
yaa ama doğru değil,o saatte tatlılar,sonradan hastalık olarak acısı çıkar..hepimiz hata yapıyoruz ama önemli olan birbirimizi uyarmak,doğruya yöneltmek..sen de eşini uyarmalısın bence..sevdiklerimizi kollamalıyızGecenn bu saatnde esimin ttli krizii geldi mutfakta tatli yapmaktaym.su annnn bu gece bir an evvel bitsiiin![]()
karatayi basarili uyguluyorsun himmmmmmmmmm guzelbilgisayar başında uyuyakalmadan önce bugünkü menümü de paylaşıyım
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı yereyağı, 1 dilim peynir, 1yeşil zeytin, 1 kk yoğurt, yarım çay bardağı ceviz,çay
öğle: sade şekersiz türk kahvesi
akşam: 13 mezgit, 1 porsiyon salata, 1 dilim tahin helvası
45 dk kondüsyon bisikleti
şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim![]()
kolay gelsinGecenn bu saatnde esimin ttli krizii geldi mutfakta tatli yapmaktaym.su annnn bu gece bir an evvel bitsiiin![]()
ben hala spora baslamadim yayediklerinden değil artık sporsuz menu olmaması için dedim diyet=spor=zayıflama
gülüm bir sekilde spora baslamam lazim yoksa gevseyecegim suan 100 gr.aldim oysa birseyde yemedim ama sporsuz 70 lere tirmanacam yenidenberil sana bir önerim var
ben ve arkadaşlarım üniversitedeyken b-fite gitmiştik,hem 30 dakika sürüyor,hem de öyle cok zorlayıcı değil ve süper sonuclar almıştık..ben özellikle ilk basladığımda spordan nefret ediyordum,şimdi cok sevsem de ama şu yürüyüş bantlarına bi ısınamadım,bundan bana b-fit çok iyi gelmişti...yani spor maceram b-fitle başladı diyebiliriz..neyse ilk yazıldım,düzenli gittim ama diyet yapmamıştım neyse bir ayın sonunda ölçtüler beni toplamda tam 20 cm incelmiştim,inanamadım sonuca,arkadaşlarımda da aynı sey olmuştu..harika bir histi..hem kadınlara özel olması da bir artı bence..
hızlı hızlı hareketini yapıyorsun,nefes cok önemli,yanında antrenörlerinde oluyor,sonra gidip stretching yapıyorsun kendin,ohh miss
annelik iste yaherkes aynı seyleri hissediyor demekki :))
2 kilon var 50 lere haftaya kesinkızlar bu sabah tartıda 61li rakamları gördüm,çok mutluyum gerçekten
62 filan beni mutlu etmemişti çok fazla ama 61 mutlu etti..bir de 5li kiiloları görünce ben nasıl olurum kimbilirrrr
hepimize hedeflediğimiz kiloları görme mutluluğu nasip olsun inşallah
KiZlar su an spormu yapyorm aksm dun ve bugn menusunu paylascamcallanmm hani bizim before afterlarmiiiz
kızlar bu sabah tartıda 61li rakamları gördüm,çok mutluyum gerçekten
62 filan beni mutlu etmemişti çok fazla ama 61 mutlu etti..bir de 5li kiiloları görünce ben nasıl olurum kimbilirrrr
callen Isin karacayi koyabilirmisinEki Görüntüle 1329456
şişmanlık nekadar çirkinleştiriyor
aynen ben de gördüm şookkk oldummisin karaca tv de 40 kilo vermis
ay bu ne yawwwwwwww bel kopacak gibi
de tatlim ama ben dun aksam burdaydim gormedimaynen ben de gördüm şookkk oldumm
sanki okadın kilolalarıyla mutlu ve veremezmiş imajı çiziyordu,vovv dedim
beril yeni üye gruba kabulmu,hoşgeldin diyeyim mi
günaydınlarrrrkızlar bu sabah tartıda 61li rakamları gördüm,çok mutluyum gerçekten
oleyoleyoleyyy o bulutları görmekkkk istiyorummmcallancım inan bana 6 lı rakamlar değil 5 li rakamlar sana öyle bir mutluluk ve güven verecekki anlatamammm
59,9 bile olsan o seni bulurlara çıkaracak (tecrübe ile sabit )
inşallahgünaydınlarrrr
tebrik edeerim callen cim darısı başıma ben çıkmıyom tartıya bakalım ne olacak
oleyoleyoleyyy o bulutları görmekkkk istiyorummm
5li rakamlardan bahsedelim güvenimiz gelsin, jülide gibi şıkşıkşık diyorum