- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #127.121
Bombadır o bombaaaberiliim.moralin nasiil ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bombadır o bombaaaberiliim.moralin nasiil ...
İsmi Damla.benimkisi aynur...ayy cnm benm.cok sirin ya :) ismi ne :)
Büyümeseler keske diyomO ne kıııız?ne diyon?:)
İyilk canm nolsun bebislermzden bahsediyorduk bizdehoşbuldumnasıl gidiyo
kız uyurken iyiyim ablacım uyanıkken felaket çok huysuz bu aralar sen nasılsın
Yok lan hetifle girdik girecez birbirimizeBombadır o bombaaa
Haa...eveet...ben zaten kızımı öperken koklarken,doya doya yapıyorum.nasılsa büyüyünce uzaklaşacaksın benden diye...Büyümeseler keske diyom
Minicik seker gibi kalsalar
damla ismini cok severm ama bu siralar melisa ismi favorm nedense :))İsmi Damla.benimkisi aynur...
nasil anladim.noldu cnm ya anlatmak istermisn ..Yok lan hetifle girdik girecez birbirimize
tatile mi ablaBen Gun sayiyom sukkerim anneme gidecem
Zaman bulursam buraya ugruyom
olabilir ama daha çok keyfi çığırıyo gibi oyuncakla çıngırakla falan oyalanıyo dişi kaşınıyo biraz sabrımı deniyo gibi sankiİyilk canm nolsun bebislermzden bahsediyorduk bizde
Canm havalar soguk ya ne kadr olsa hava aliyordur gazi vardir belki cok
Heee ben de bısey oldu sandım olagan sey onlarrrYok lan hetifle girdik girecez birbirimize
Bende o uyudumu bakabiliyorm napym ama yanndayken izin vermiyor daha gelmedi zaten ondan rhat rhat burdaymKocacım uyudu elime aldım gızlı gızlı yazınca yanlıs anlayacak dıye korkuyorum
Bu arada berus senın yarasandan sonra bana da geldı suclama.eskıden kızardım esıme tel elınde sureklı dıye tel manyagı olmusun derdım dun aynısını o dedı bana
tatile mi abla
olabilir ama daha çok keyfi çığırıyo gibi oyuncakla çıngırakla falan oyalanıyo dişi kaşınıyo biraz sabrımı deniyo gibi sanki![]()
Neden dersınızzzzSıze bısey sorcam
Yemek sonrası yuzumu ates basıyor,karnımda acagıp gaz oluyor,belim agrıyor sabah kalkınca neden yaaa
yüzüne kan geliyodurNeden dersınızzzz
tamam canyokyok biz ikili iyiyiz
toplight ve serveyle de yarısırsak bukadar stresi kalbim kaldırmaz
zaten 500gr vermişsinben daha veremedimm
menun olmamis çünkü spor yokSabah yarım sımıt,kk peynır,10 zeytın,10 fındık,cennet hurması,elma,sutlu nescafe
2b yesılcay
Oğlen kuru fasulye, ezogelin c,ayran
Tkahvesi
Aksam kocaman yoğurtlu ıspanak,turp
Tkahvesi
3lt su
menumu yazacağım Sağol can yarina erteledikmenüm
sabah:müsli
aralarda:kahve,1 kahve fincanı badem,cennet meyvesi
öğlen:2 tane etli biber dolması,1 küçük kase yoğurt
ara.müsli
akşam:1 tane etli biber dolması+1 küçük kase yoğurt+salata
ara:humana still tea
3 lt su bitmek üzere,daha içerim
kızımla yürüyüş yaptık yarım saat filan
toplam kalori:1764kcal
dagyolu ne yaptın
hadi menünü yaz,kaç kalori hesaplayayım
bu arada sözünüz hayırlı olsun
hem gaz hem ağırlık coktugunde yediklerim bana yaramadığını anlıyorumSıze bısey sorcam
Yemek sonrası yuzumu ates basıyor,karnımda acagıp gaz oluyor,belim agrıyor sabah kalkınca neden yaaa