Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyet demeyelim biz buna en iyi,yaşam şekli diyelim.böylelikle farkında olmadn gitsin kilolar

Diyet demeyelim deyince güldüm bir :)
Sabahları uyanınca ilk önce telefondan maillere bakıyorum. Acil bir durum var mı diye.
Bu sabah tek gözüm ile bakıyorum. Diyette misiniz? diye bir mail gelmiş.
Ne diyor bu ya diye iki gözümü de kocaman açtım.
Meğer reklam mailiymiş :D

canım bana kızma da
ufaklıklarla beraber sende mi ikin tatlısı yiyiyorsun,böyle rejim olmaz:KK12:
şu akşam 20de yaptığın öğünü ikindiye al
yanında kendi yiyeceğini getir
akşam yemeğinden sonra 19dan sonra ağzına lokma koyma
ya serveyin bir yazısı var,bir kızın kilo verme hikayesi lütfen herkes onu okusun,kız cok akıllıca kararlar almış,önemli bence
bakış açımızı değiştirir
servey bir kere daha paylaşırmısın,arkadaşlar okusun,kenara kaydetsin,ben de tabi

haklısın yaa biliyorum:S

:) okulda ikindi kahvaltısı var, normalde meyve oluyor da pazartesileri pasta günü:KK57:

yanımda götürsem çocukların canı çeker, 25 çocuk var hangi birisiyle paylaşayım. sınıfı da bırakamıyoruz maalesef:S

aslında ben ikindi kahvaltısı için menü hazırlamıştım çocuklara, ama veliler( çocuklarını çok düşünen veliler) beğenmedi, yok efendim bunlarla doymazlarmış. benim ikindi kahvaltısı için hazırladığım menüde kuru yemiş ve meyve vardı. onlar kebul etmedi, meyveye devam yanında kek poğaça olsunmuş, doysunlarmış.

bi daha yemicem:eek:

Bana hiç mantıklı gelmiyor kaptanım.
Dandik ürünleri öyle satıyorlar bence.
Bilinen bir markadan almak daha mantıklı yürüyüş ayakkabısı olarak.
Tabi ön yargıda olabilir benimkisi.
canım hepsi buradadan baktım zaten adidas spor ayakkabılarım var da bunlar altlarından dolayı istiyorum mbt mi ne marka var da bi ayakkabıya 500-600 tl veremem yaa orjinali öyle

vovvvvvvvvvvvvvvvvv
yine iradeni konusturdun hatunum
sen burada yokken ben atıp tuttum,hayriye cok hızlı az kalorili diyete giriş yaptı,tabi dayanamadı filan yazdım ama çok yanlış tespitler yapmışım.senin irade cok sağlam ve cok iyi kilo veriyorsun.maşallah maşallah
aynen böyle devam
benim yeni kilomu gördün mü hayriye,ben de bu sabah cok mutlu oldum :)
Sagol canim benim teşekkür ederim. Pes etmek yok allahin izniyle etmiycem yani yediklerimlede mutluyum canim :) sanada masallah yaaa supersin. Senin suandaki kilon benim hedef kilom inşallah gorurum canim :) 5leri görmene bi hafta kaldi çok sanslisin. Sen bu siteye basladiginda kaç kiloydun canm kac ayda bu kiloya eriştin :)

Arttırdım zaten Callancım.
Dün protein günüydü, bugün de protein ile devam.
Zaten sebze gününde de pek sebze yediğim söylenemez.
Sanki sebze yersem kilo alacak gibi hissediyorum kendimi.

Çok iyi yaparsın bence. Haftada yarım kilo perşembeleri gider kafadan.
aynen yaa ben dukanla deli kilo veriyorum ama sonra bırakıveriyorum.bundan dukana baslamadım,meltemin menüsünü kendime göre modifiye ettim onunla devam ediyorum,biraz da karataya usulü benimki,şeker un makarna pilav falan filan yok,karatayın dediği gibi zeytin peynir yumurta ceviz filan var menülerimde..hep bu hastalıklar yediklerimiz yüzünden geliyor...kahrolsun paketli gıda :KK53:
protein günlerinde sen de biliyorsun ödem filan gidiyor,sebze günlerinde kilo alımı normal karsılanıyor
ben de cuma daha iyi bir rakam için perşembe protein günü yapacağım
ben insnalara önerdiklerimi kendim de yaşıyorum, mesela özellikle gebelere paketli gıda tüketmeyin derim,kendim de özellikle gebeyken neredeyse hiç tüketmedim
normal doğum taraftarıyımdır,bundan kendim de normal doğum yaptım
ben konuyu cok dağıtıyorum ya..nereden nereye geldim yine:KK53:

arkadaşlar bir şey sorucam.

ben daha önceden (yarım gün çalışıyorken) pilates yapıyordum. hergün yapıyordum, haftada belki 1 gün yapmadığım oluyordu ve iyi sonuç almıştım. pilatesi haftadaen az kaç gün yapılırsa sonuç alınır merak ediyorum. internetten edindiğim bilgilere göre en az 3 gün yapılırsa sonuç veriyormuş. haftada 3 gün yapıp sonuç alan arkadaşlar var mı?

Ben mümkün oldukça o şekilde çalışıyorum.
Kilo almadan önce de mutlaka öyle yapardım antremanlarımı.
Günde 40 dakika ile uzun süre 55 kg civarında kalmıştım.
http://www.zayiflamaiksiri.com/2014/10/interval-antrenman-nedir-nasl-yaplr.html şurada da bir yazı vardı.

bende şimdi şimdi detaylı inceliyorum tatlım

bizim bi arkadaş,amfide otururken,sürekli karnını poposunu sıkıp bırakırdı,egzersiz olsun diye,o geldi aklıma
hareket karekettir bence
bir de karnını içine çekerek yürüyünce daha dik bir postür sağlıyor vucuda
omuzlar dik baş dik,karın içeride sallanmadan yürüyün bakayım:KK67::KK53:

ahahah daha öncede duymustum sıkıp bırakmayı arada bende yapıyorum ama dikkatimi başka bişeye verince yapılmıyor

ben daha önceden (yarım gün çalışıyorken) pilates yapıyordum. hergün yapıyordum, haftada belki 1 gün yapmadığım oluyordu ve iyi sonuç almıştım. pilatesi haftadaen az kaç gün yapılırsa sonuç alınır merak ediyorum. internetten edindiğim bilgilere göre en az 3 gün yapılırsa sonuç veriyormuş. haftada 3 gün yapıp sonuç alan arkadaşlar var mı?

haftada 3-4 en ideali

eger bir progam dahilinde calısıyorsan o farklı ( 21 günde yağlardan kurtulun gibi )

senin bu sitene bayılıyorum
sık kullanılara ekliyorum

Teşekkür ederim şekerim.
Elimden geldikçe yararlı konuları derliyorum.
Beraber çalıştığımız yazar arkadaşlar var. Onlar da özenli çalışınca, ortaya kendi çapımda güzel şeyler çıkıyor.

canım hepsi buradadan baktım zaten adidas spor ayakkabılarım var da bunlar altlarından dolayı istiyorum mbt mi ne marka var da bi ayakkabıya 500-600 tl veremem yaa orjinali öyle

Ben çok yanlış anlamışım kaptanım.
Bundan 1-2 sene önce televizyonda reklamı çıkıyordu da.
Şu saatler süren reklamlar var ya, bunlarla yürüyünce inceleceksiniz, yok olacaksınız tarzında.
O zaman başka tabi durum. :KK52:

aynen yaa ben dukanla deli kilo veriyorum ama sonra bırakıveriyorum.bundan dukana baslamadım,meltemin menüsünü kendime göre modifiye ettim onunla devam ediyorum,biraz da karataya usulü benimki,şeker un makarna pilav falan filan yok,karatayın dediği gibi zeytin peynir yumurta ceviz filan var menülerimde..hep bu hastalıklar yediklerimiz yüzünden geliyor...kahrolsun paketli gıda :KK53:
protein günlerinde sen de biliyorsun ödem filan gidiyor,sebze günlerinde kilo alımı normal karsılanıyor
ben de cuma daha iyi bir rakam için perşembe protein günü yapacağım
ben insnalara önerdiklerimi kendim de yaşıyorum, mesela özellikle gebelere paketli gıda tüketmeyin derim,kendim de özellikle gebeyken neredeyse hiç tüketmedim
normal doğum taraftarıyımdır,bundan kendim de normal doğum yaptım
ben konuyu cok dağıtıyorum ya..nereden nereye geldim yine:KK53:

Ben tatlıya dayanamıyorum ve dukanı aslında en çok onun için yapıyorum.
Karatay'ın ne kadar sağlıklı olduğunu çok iyi biliyorum.
1 ay kadar yapmıştım bir ara, iyi de kilo verdim ama çikolataa diye ölüyordum.
Çok mantıklı hareket edersin bence de.
Hamilelik dönemi için de çok haklısın. Ben hamileyim diye abur cubura saldıran o kadar çok anne adayı var ki, yazık o bebişlere.
Özellikle kız bebekleri, annenin insülin direncini alıyormuş.
Al işte 1 adım geride başladı hayata.

haklısın yaa biliyorum:S

:) okulda ikindi kahvaltısı var, normalde meyve oluyor da pazartesileri pasta günü:KK57:

yanımda götürsem çocukların canı çeker, 25 çocuk var hangi birisiyle paylaşayım. sınıfı da bırakamıyoruz maalesef:S

aslında ben ikindi kahvaltısı için menü hazırlamıştım çocuklara, ama veliler( çocuklarını çok düşünen veliler) beğenmedi, yok efendim bunlarla doymazlarmış. benim ikindi kahvaltısı için hazırladığım menüde kuru yemiş ve meyve vardı. onlar kebul etmedi, meyveye devam yanında kek poğaça olsunmuş, doysunlarmış.

bi daha yemicem:eek:
aynen cocuklar kuruyemiş,kurumeyve yesinler cok mantıklı ve sağlıklı

Sagol canim benim teşekkür ederim. Pes etmek yok allahin izniyle etmiycem yani yediklerimlede mutluyum canim :) sanada masallah yaaa supersin. Senin suandaki kilon benim hedef kilom inşallah gorurum canim :) 5leri görmene bi hafta kaldi çok sanslisin. Sen bu siteye basladiginda kaç kiloydun canm kac ayda bu kiloya eriştin :)
66 idi sanırım
ben doğumdan sonra 66 ya cok kolay düştüm ama orada takılı kalmıştım
şimdi gitti şükür

haftada 3-4 en ideali

eger bir progam dahilinde calısıyorsan o farklı ( 21 günde yağlardan kurtulun gibi )

aslında şu 21 gün'ü yapmak lazım, ama bana çok yavaş geliyor. çok ağır ilerliyor, sıkılıyorum. ebru şallı'nın günlük yaptığı pilates daha güzel, daha eğlenceli ve hemen fark hissediliyor. size de öyle gelmedi mi?

sanem plates yapıyordu aslında
başka bizde plates yapan var mı
ama bana 3 gün gayet iyi geldi

aynen cocuklar kuruyemiş,kurumeyve yesinler cok mantıklı ve sağlıklı

öyle tabi, ama 25 veliden sadece 3'ü menüyü beğendi, diğerleri doymayacaklarını düşünüyor. aslında haftada 2 gün ceviz, 2 gün fındık, 1 gün badem yazdım ve çocukları hangisini daha çok seviyorsa ona göre de koyabileceklerini belirttim. şimdi hiç doymuyorlar, 1 dilim pasta ya da 1 poğaçanın yanında 1 posiyon kadar meyve oluyor. çocuklar hepsini bitiriyor ve yine pasta ya da poğaça istiyorlar. ne yapayım, onlar düşünmüyor çocuklarını, çoğunluk öyle istediği için biz de mecburen böyle uyguluyoruz. ben oğluma ekmek bile vermemeye çalışıyorum, zaten alışmadığı için yemiyor. bakıcımız da benim gibi düşünüyor ve öyle yapıyordu. şimdi kaynanam bakıyor. klasik kaynana (ekmeksiz doymaz ki). herşeye ekmek katacak elinden gelse. sürekli uyarıyorum, ama ben yokken beni sallamıyordur eminim. ikinci dönem yarım gün çalışıcam. çocuğuma daha fazla vakit ayırıcam. en azından yemeğini ben hazırlayabilicem. babaanneyle o kadar uzun süre yalnız kalması pek iyi olmuyor.

aslında şu 21 gün'ü yapmak lazım, ama bana çok yavaş geliyor. çok ağır ilerliyor, sıkılıyorum. ebru şallı'nın günlük yaptığı pilates daha güzel, daha eğlenceli ve hemen fark hissediliyor. size de öyle gelmedi mi?

ben daha önce 1 ay yaptım ama düzensiz

o nedenle nasıl farkedilir bilmiyorum

ama pilates yaptıgımda kendimi çok çok ii hissediyordum bana ayrı bir mutluluk veriyordu

Back
X