- Konu Sahibi Cherry Mom
- #12.781
saolasın canım bende oyle deneyım barı.duru su gıbı corbaları zaten sevmem ama boyle renk gelır hıc olmazsa.anneanen ınegolluymus canım az once okudum.benımde esımın aılesı orda.kıulturpark ı dıyosun heralde.en son nısanlıyken gıtmısdım dusun.evden pek dısarı cıkmıyorum gıdınce.en fazla akrana zıyaretı yapıyoruzcanım bulyon çorbanın olduğu bazı günler kabak haşlama da oluyor.
işte o günler çorbanın çine kabağı rendeledim ikisi bir pişti.
sonrasından rondodan geçirdim içteim.
fena olmadı kabak olduğu günler dene canım.
bulyon çorba da iğrenç olmuyor tuzlu tavuk suyu içer gibi bişey:roflol:
canım ya ben hem kabagı rendeleyım hemde sehrıye atayım ıcıne en ıyısıcedricim hoşgeldin bulyon orbanın içine suyu kaynatırken bulyon atıyorsun ben içine bir tatlı kaşığıda tel şehriye katıyorum su içemiyorum :))
kallıstem zaten hala pıjamalıyım bugun eklemıyelım sende yogunsun olmadı ben profılıme eklerım canımmersacığım çok teşekkür ederim hayatım ayrıca tebrik ederim tabiki güel bir yazı oldu sağol hemen cevap verdiğin için canım bende bugün fırsat bulur bulmaz analiz cevabını toparlayıp vereyim...
cedricim bugün ekleyecekmisin foto canım şu an değilse ortalama bir saat yada başka gün söyle ben seve seve yardımcı olurum biliyorsun sen yeterki iste..
chocalatem sabah 6 da kalkıyoruz.eve hoca gelıyor sabahları.9 a kadar cok acıkırım yanı.ben aralara bıseyler koymayı dusunuyorum.ufak bır sandvıc mesela spora gıdınce yıycem.yuzuyorum cunku cok acıkıyorum sonra.canım bu arada kallıste nın lınk verdıgı vıdeo yu ızledım.sesın zaten cok guzel ama ben fızıgıne de bayıldım.aynı boylardayız sanırım.evlendıgımde 81 83 arası gıdıp gelıyordum.ısde senden daha topluydum ama yakındık.o gunlerı oyle cok ozluyorum kı.senı gorunce bı kez daha anladım.esıne de aldırma ya.o kadar kılo verdım hala bısey anlamadı.ıkı kılo alsam hemen anlar ama... erkek ısdecedric canım kahvaltını 7 de yapma,9 gibi yap, 7 den 12 ye kadar beklerken 5 saat çok fazla beklersin canım.
öğün aralarını çok uzun tutma ve bence çok çok acıkırsan domates salatalık ye..bunların kalorisi zaten çok düşük
mersa cıgım tebrık ederım canım.bıze de faydalı olcak seyler yazmısın elllerıne saglıka.s.kızlar aklıma gelenleri yazmaya çalıştım kalliste kısaca demiş ama ben biraz abarttım galiba .kalistem canım eğer uzun olmuşsa sen kafana göre kısalt canım.