• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bulyon çorbanın olduğu bazı günler kabak haşlama da oluyor.
işte o günler çorbanın çine kabağı rendeledim ikisi bir pişti.
sonrasından rondodan geçirdim içteim.
fena olmadı kabak olduğu günler dene canım.
bulyon çorba da iğrenç olmuyor tuzlu tavuk suyu içer gibi bişey:roflol:
saolasın canım bende oyle deneyım barı.duru su gıbı corbaları zaten sevmem ama boyle renk gelır hıc olmazsa.anneanen ınegolluymus canım az once okudum.benımde esımın aılesı orda.kıulturpark ı dıyosun heralde.en son nısanlıyken gıtmısdım dusun.evden pek dısarı cıkmıyorum gıdınce.en fazla akrana zıyaretı yapıyoruz
cedricim hoşgeldin bulyon orbanın içine suyu kaynatırken bulyon atıyorsun ben içine bir tatlı kaşığıda tel şehriye katıyorum su içemiyorum :))
canım ya ben hem kabagı rendeleyım hemde sehrıye atayım ıcıne en ıyısı
mersacığım çok teşekkür ederim hayatım ayrıca tebrik ederim tabiki güel bir yazı oldu sağol hemen cevap verdiğin için canım bende bugün fırsat bulur bulmaz analiz cevabını toparlayıp vereyim...

cedricim bugün ekleyecekmisin foto canım şu an değilse ortalama bir saat yada başka gün söyle ben seve seve yardımcı olurum biliyorsun sen yeterki iste..
kallıstem zaten hala pıjamalıyım bugun eklemıyelım sende yogunsun olmadı ben profılıme eklerım canım
cedric canım kahvaltını 7 de yapma,9 gibi yap, 7 den 12 ye kadar beklerken 5 saat çok fazla beklersin canım.
öğün aralarını çok uzun tutma ve bence çok çok acıkırsan domates salatalık ye..bunların kalorisi zaten çok düşük
chocalatem sabah 6 da kalkıyoruz.eve hoca gelıyor sabahları.9 a kadar cok acıkırım yanı.ben aralara bıseyler koymayı dusunuyorum.ufak bır sandvıc mesela spora gıdınce yıycem.yuzuyorum cunku cok acıkıyorum sonra.canım bu arada kallıste nın lınk verdıgı vıdeo yu ızledım.sesın zaten cok guzel ama ben fızıgıne de bayıldım.aynı boylardayız sanırım.evlendıgımde 81 83 arası gıdıp gelıyordum.ısde senden daha topluydum ama yakındık.o gunlerı oyle cok ozluyorum kı.senı gorunce bı kez daha anladım.esıne de aldırma ya.o kadar kılo verdım hala bısey anlamadı.ıkı kılo alsam hemen anlar ama... erkek ısde

kızlar aklıma gelenleri yazmaya çalıştım kalliste kısaca demiş ama ben biraz abarttım galiba .kalistem canım eğer uzun olmuşsa sen kafana göre kısalt canım.
mersa cıgım tebrık ederım canım.bıze de faydalı olcak seyler yazmısın elllerıne saglıka.s.

mehalimin diktiği güzel ceketi gördüm,ellerine sağlık çok güzel olmuş
reyhan ablam maşallah sen hakikaten mehalimin dediği gibi,o adımları türkiyeye doğru ataydın,gelmiştin şimdiye kaydirigubbakcemile3 azmine hayranım...
sabah görüşürz,öpüyorum hepinizi
saol çikolatam. evet ya annem şimdiden çıksa yol gene gelir buraya:)
iyi geceler guzeller guzeli takimim bu hafta moralim guzel insallah daha iyi olur bende bir kiloya raziyim haftada bir kilo gitse gobek atarim
mehalimcim caniim ne guzel ellerine saglik bu ceket harika olmus
reyhan ablam bir tane takimin gulu o
onda olan kimsede yok dedimya mehalimlen bu reyhan abladan baana guzel bisiy bulasti koko$luk cok guzelim bugunlerde ayy ayyy yine oyle citipiti hanim hanimcik
evet be asyam kadın dediğin azcıl albenili olacak değilmi . kendine bakacak süslenecem değilmi şekerim . hem bak ne güzel övgüler duymuşun kendinin ne kadar iii hissetmişin süpersin canım
Günaydın güzeller, dün hiç uğrayamadım, İstanbula gitmeden önce bitirip teslim etmem gereken sipariş kurdele nakışlarım vardı onları çabucak halletmeye çalışıyorum o yüzden bugün ve yarında ara ara gelebileceğim..
ösledik vallaha şekerim amam işleri halletmen önemli onlardan kurtul biii

[

bu arada günaydın takımcım......
sanada günaydın canım

Kallisim sanada günaydın dün tüm gün yattım acayip başım ağrıdı ama bu sabah fena değilim çok şükür .evet okuldayım öğleden sonrada bebek görmeye gideceğiz . sonrada gebelik testi yaptıracam duruma görede doktora gidecem bakalım artık

Kallisim sanada günaydın dün tüm gün yattım acayip başım ağrıdı ama bu sabah fena değilim çok şükür .evet okuldayım öğleden sonrada bebek görmeye gideceğiz . sonrada gebelik testi yaptıracam duruma görede doktora gidecem bakalım artık

testmi yaptırıcan yine şüphemi var yoksa :lepi:.. hadi hayırlısı bakalım..

yahu kendi çok takılıyomuş gibi beni özlediğini yazmış :roflol::roflol: sen gezi kolu başkanı olaraktan bana boşluk bırakmıyorsun ki..

arkadaşlar unuttum yazmayı, sportime dün mesaj attımdı çok güneşlenme başına güneş geçer diye :))

hepinize sevgilerini ve öpücüklerni yollamış...

yaff kallisim benim her ay şüpem oluyordaa işte bebek olmuyor hahahah bu ay rüyada gördüm ya pek bi heveslendim .
tıss dün evdeydim ya hakketin bek bi aradım seni pazar diyede telden aramadım eşinin yanında diye:))9

günaydın arkadaşlar başarımızı kutluyorum ben hafta sonu eşimin yanına tekirdağa gittim biraz diyetten dışarı çıktım ama az yedim sadece listedeki şeylerden yemedim kilo almadım ama vermemişimde bakalım cumaya kadar sıkı tutmam lazım işi birde sanki benim vucudum biraz şiş nedense kendimi balon gibi hissediyorum
mersa canımm çokk tebrikler nasıl veriyorsun bu kadar kiloyu maşallah sana bende diyete tam uyuyorum ancak 1 kilo taş çatlasa 1,5 kilo veriyorum işte herkesin metabolizması bir değil buda böylelikler belli oluyor hepimiz aynı diyeti yapmamıza rağmen verilen kilolar farklı farklı oluyor
cococum canım senide tebrik ediyorum en güzel kilo verenlerden birisin canım maşallah bir adım kaldı mezun olmana canım
herkesi çok çok çok tebrik ediyorummm

chocalatem sabah 6 da kalkıyoruz.eve hoca gelıyor sabahları.9 a kadar cok acıkırım yanı.ben aralara bıseyler koymayı dusunuyorum.ufak bır sandvıc mesela spora gıdınce yıycem.yuzuyorum cunku cok acıkıyorum sonra.canım bu arada kallıste nın lınk verdıgı vıdeo yu ızledım.sesın zaten cok guzel ama ben fızıgıne de bayıldım.aynı boylardayız sanırım.evlendıgımde 81 83 arası gıdıp gelıyordum.ısde senden daha topluydum ama yakındık.o gunlerı oyle cok ozluyorum kı.senı gorunce bı kez daha anladım.esıne de aldırma ya.o kadar kılo verdım hala bısey anlamadı.ıkı kılo alsam hemen anlar ama... erkek ısde

canım o zaman mecburen sabah ile öğle arasına öğün koyacaksın. kaloriye dikkat ama...

çok teşekkür ederim canım,güzel sözlerin için...gerçekten bu erkekler böyleler.kilo alsak anlarlar ama verince anlamazlar,haklısın.amaaaan ben kendim için yapıyorum,acelem yok.hiç kusura bakmasın :1closedeyes:

yaff kallisim benim her ay şüpem oluyordaa işte bebek olmuyor hahahah bu ay rüyada gördüm ya pek bi heveslendim .
tıss dün evdeydim ya hakketin bek bi aradım seni pazar diyede telden aramadım eşinin yanında diye:))9

Tıss bidahakine arayamazsan mesaj at :)) tocamda bir kızar bir kızar arayana sorana böle bildiin gibi diil :roflol: telefonu filan kırar alimallah.. allah seni ya arasana delüü:mymeka:..
dün adamcağız tüm gün çalıştı perişan vaziyette geldi eve :1hug: ha-a-a-aa bana dediği fabrikadaki mesaiydi ama ötesini bilemem :roflol::roflol: pazar pazar...:roflol:
canım ya ürün değişimi yapıyorlar kaç gündür bu yüzden ne telefonlar susuyor nede adam bir nefes alabiliyor dünde evde yoktu..kaydirigubbakcemile

canzicim hoşgelidin yaa sen eşinin yanında değilmisin neden ayrı yerdesiniz ben ne zaman kaçındım bu olayı:)
çikolatam vallaha aynen öyle biz yaptığımız herşeyi kendimiz için yapırız gerisi teferruat .kolay temizlikle:)

kallisim adamın niye günahını alıyosun tıss msai falan gözü senden başkasını grmüyokii yazıkk :)) ayy çok şey yazacaktım ayıp olacak :) hahahah

banada uğrayacanmı bak kahve suyu koyacam ona göre :roflol:
aa görmeden çıkmışım kallisim bileydim afyon yoluna doğru değil eskişehir yoluna doğru yürürdüm :roflol::roflol:
demek pazar pazar haaa :roflol:
bijom ben her yerimden kilolu olduğum için şuanda çok farkedilmiyor,başkaları farkediyor ama eşim hergün gördüğü için olsa gerek,sadece "göbeğin azalıyor" dedi sadece... kaydirigubbakcemile3
olsun bu da bişeydir çikolatam, benimki hiçbişey demiyor sadece arada incelerken yakalıyorum :roflol:

aa ben de hamile kaldığım ay görmüştüm rüyamda :kedi: erkekti adı da Burak tı. hadi bakalım mehalim umarım vardır yoksa da boşver dedim ya beraber doğururuz sırnaşık şey

geldim ama öldüm ne sıcak kardeşim yaaa :bbo: kahvaltımı da yaptım. 2 sepet kadar ütüm var, yardım etmek isteyen :uhm:

bijom canım benim . ben oğlumu hamile kaldığım gece ruyamda görmüştüm haziran aıydı böyle yine . rüyalarım çoğu zamanda bir anlamı vardır .gelinimiz hamile haberinide almadan önca görmüştüm rüyamda bu ay oylmasa bile bebek yakında bunu hissedebiliyorum ya:)) allahtan hayırlısı

canzicim hoşgeldin şekerim sende.. iyi vakit geçirdin inşallah tekirdağlarda, orası benim annemin memleketi :))
hoşbulduk canım çokkkkk güzel vakit geçirdim deniz anasından korktum denize tedirgin girdim ama olsun hiç rastlamadım yinede süperdi canım
canzicim hoşgelidin yaa sen eşinin yanında değilmisin neden ayrı yerdesiniz ben ne zaman kaçındım bu olayı:)
çikolatam vallaha aynen öyle biz yaptığımız herşeyi kendimiz için yapırız gerisi teferruat .kolay temizlikle:)
canım benim eşim 2 haftadır orda tırı var nakliye işi ile uğraşıyor istanbulda lunapark götürdü tekirdağa orda da ona bir oyunun ortaklığını teklif etmişler geçen senede biz o işin güzel olduğunu görmüştük kabul etti bu hafta denicek bakalım olursa sezon bitene kadar kalıcak olmazsa kafasına yatmazsa gelicek canım yani hep ayrı değiliz allaha şükürler olsun eğer kalırsa bende hafta sonları gidip azcıkkk tatil yapmış olurum manayla zemuszemus zemuszemus

takımcım,
bugün pek yazamıcam ben galiba,
öyle anlaşılıyor.
gece kız uyutmadı beni.
1 veya 1.5 saat alan uyudum.
şimdi öğle uykusuna yatırdım,
yemek yapmam lazım ama asla gücüm yok.
ben de yatıyorum...

aklım sizde kalıcak ..
öperim hepiciğinizi......

kızlar az daha dıyetı bozuyodum ama...kaldım dus aldım ve galetamı ayranımı salatalıgımı aldım.dıyete uygun yemegımı yıyorum.galetanın tadı hıcbu kadar guzel gelmemısdı.ıns dayanabılırım ya.uff yarından ıtıbaren haftada 4 gun spora gıdıcem hemde 12 5 arası.bıde dıyetımı bozmazsam yaz bıtmeden 80 lere ınmek ıstıyorum

aman cedric canım dikkattt. sakınn bozma, spora gidince eminim kendini daha iyi hissedeceksin kaydirigubbakcemile5

Back
X