- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.421
Beni istenmiYaaa kimse yarışmiyor benle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni istenmiYaaa kimse yarışmiyor benle![]()
o zevki malesef verecegimi düşünmüyorum benim de eşim destekliyor çok şükür eskiden gizlerdim şimdi çok rahatım hatta beni gaza bile getiriyor çünkü çok istediğimi bu işe ciddi önem verdigimin farkında irademi tebrik ediyor dün diyetim sabah öğlen klasik yaptığım akşam haşlanmış et cacık yedim 50 dk spor 4 lt su ictimevet birazdan dambıl siparişi vereceğim, bu arada eşim de beni destekliyor zayıflama konusunda cok hoşuma gidiyor,zayıflamamdan cok mutlu gözüküyoreee çıtır oluyoruz değil miii
yine BMI beni geçti,niye böyle yapıyorsun dagyolu,azcık seni geçmenin zevkini yaşasaydım![]()
dunku diyetimi yazdım bugün taviz günümdü haftada birgün oluyor bu bugün yazmiycamoku oku bitmedi,ne cok yazmışsınız
son 3 sayfayı da ben yazdım
bugun evde eşim var,artık yarın girerim
sadece dagyolunun listesine bakmak için gireceğim
dagyolu dün menümü yazdım,jillian michael diye kadın var,spor videosunu paylaştım ona basladım
dün ortalama 1700 kcal civarı aldım,sabah gram kaybı yoktu 61,7 aynı
senin menünü cok merak ediyorum,spor yaptın mı
sabah gram kaybın var mı
bi ara bakmaya geleceğim,öpüyorum![]()
amasen ymiycksin tabikii dimi :)Ben de abarttım dıye hayıflanıyordum hm cım ıyu sevındım arkadasım obez benı anlamaz ye gıtsın derrrr
iyyim canm üzerimi giyindmkoşuma başlıyorum şimdik :)seni sormalı :)kizlarr
nasilsinizz
Yaşı 34 ben kilolarımla mutluyum dıyorlar ya kulliyen yalan kendimle barısıgım derler bence kendıne kus artık ee yeterBuyuk yalannnnn
Nasil mutlu olur ki
Dur bakalim dannnk edecek
Yasi kac?
Hayriye ben iste...
amasen ymiycksin tabikii dimi :)
iyyim canm üzerimi giyindmkoşuma başlıyorum şimdik :)seni sormalı :)
Yani di mi... baris baris nereye kadarYaşı 34 ben kilolarımla mutluyum dıyorlar ya kulliyen yalan kendimle barısıgım derler bence kendıne kus artık ee yeter![]()
ben de çok merak ettim yaEvett ..
iki şeyden bahsetmek istiyorum size.
Öncelikle, Kıbrıs'tan geldikten sonra geçireceğimiz ilk kış olduğu için bana uyan bir montum yoktu.
Deri mont kullanıyordum ama Edirne feci soğuk.
İnat ettim ettim almayacağım mont diye ama dün dayanamadım.
42 beden hafif uzun bir mont aldım.
Hafif de dar, şimdicik amacım bunu bollaştırıp dolaba kaldırmak ya da daralttılıyor mu acaba?
Bir de, bir ara mistik çay diye geziniyordum size soruyordum nasıl diye.
Dün unutmadım sonunda mistik çay aldım.
Tadı o kadar güzeldi ki.
Dün gece kocaman bir bardak içtim. Süt ve su ile yapılıyor.
Salep gibi kokuyor ve iştahı deli kapatıyor.
Gece acıkmıştım baya. 1 öğünle durunca. Midem kasılıyordu resmen. İçtim, gram açlığım kalmadı.
Daha fazla tecrübe ettikten sonra düşüncelerimi tekrar paylaşırım.
benimde 1 lt dondurmayı kendim yediğim olduEcikk saka da mı yapmıyalım ben de 6 kişilik pastayı tek yerım yada bır kutu dondurmayı ne olmuş ama artık ıı ıııı bu arada denızden sen cıksan senı de yerımmmkalamar karıdes midye hmmm. Super.agır metal kısmı var ilte.hiç suşi yedın mi ben dememeye cesaret edemiyorummm
ayy ne güzell
Bstor..iyiyiz sen neler yapiyorsun
ben de üniversitede bir ara üyeydim,sanırım 5 yıl önce ya da 6 emin değilim,ama ne nickimi hatırlıyorum,ne grubu ne başka birşeyiBerılll
harikasın canımaaaa üçüncü olmuşuzz
Ben menümü yazayım ;
Sabah:
6 adet yeliş zeytin - beyaz peynir
1 dlm ekmek
öğlen - 16: 00
Yayla çorbası
ızgara köfte
salata
2 kaşık pilav
Akşam:
Mercimek çorbası
yoğurt-yulaf kepeği
ice tea 1 bardak
Spor yok
Su 1,5 litre
NOT: annem asla reddemediğim ve en az 5-6 dilim yediğim pizzalardan yapmış.
Ve ben 1 dilim bile yemedim kızlar.![]()
harikaaaMenum gelsınnn
Sabah 1yumurta,2kk peynir,10 zeytın,10 fındık,1 mandalin,1elma,1/4 sımıt,salatalık ,bıber,mantar
Sutlü nescafe
Oğlen az guvec
Aksam fırında hamsı,salata
Tkahvesi
2lt su
1 saat yuruyus