• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gitme demek iztiyorum ama dilim varmıyorr ben şimdi nasıl sensiz zaman geçirecemki:gitme:
gunaydın herkese.nıhayet sabah oldu ve kahvaltı yapdım ya.oldum aclıkdan resmen.basagrım oldu cok dun gece.ama sabah ıyı uyandım.en azından vıcdan azabı yok.gecmıse bakıym
aferim sana canım acı zulum atlattın ilk günü :teselli:
.ben bebeklerın annelerını secdıgıne ınanıyorum.ıns bızı ısterler ve gelırler

:
bu sözü çok beğendim canım yaaopuyorumnanaktan inşallah benide dünya tatlısı bir kız bebek seçer :CüvCüv:
günaydınnnn güzlleer nasılsınız bir selam vereyim dedim
hepinizi öptüm kendinize çok iyi bakınn emii mucuk Şeniz

hoşgeldim canımda veda eder gibi konuşma bee:mymeka:

mafoldumbenmafoldumben
yaa bana da ama eşimle tartıştım 2 gündür konuşmuyoruzz. e ondan başka kimim var ki benim bu şehirde :çok üzgünüm: o yüzden öyle yaptım :çok üzgünüm:

oyy kuzucuğum benim :teselli: evet eşimizden çocuklarımızdan ana babamızdan başka kimsemiz yok .aslında kendimizden başka kimsemiz yok değilmi özde okadar yalnızızkii. ama olsun evliliğin tadı tuzu. tızzz yolaydın eniştenin saçını başını . " senden gayrı kimim varki özür dilede affetim "diyeydin kaydirigubbakcemile3

saçları ele gelse yolucam da çok kısa :roflol::roflol:
o benden özür bekliyo ama çok bekler :1closedeyes:

üzülme mehalim ben takmam pek böyle şeyleri, yalnızlığı da çok severim çok alıştım yerimseniben

değiştirim ben ruh halimi de üzülmesin mehalim Şeniz

bijocum,
walla ben eşimle tartışayım,
direk off konumuna geçiyorum.
barışana kadar da asla düzelemiyorum..

aslında seviyorum da böyle olmayı -tatlicadiarzu-

eliptik bisikletime bindim,
150 cal yaktım geldim..:lepi:

bir de akşam binebilirsem bi kez daha süper olucak....

kzılar bu arada ben özürümü de dileyim..
benim kız pek rahat vermiyor son günlerde.
ondan cok yazamıyorum,
ama hepsini okuyorum yazılanların..

eşim istanbulda,yemek de yapmıcağım için,
kızı uyutup mutfağa gitmek yerine sporumu yaptım..
kız uyanınca da pazardan salata malzemesi,balık vs almaya gidicez..

kusuruma bakmayın olur mu
swoon2.gif

BHKcım canım kendi adıma..
olur mu ne kusuru. bebekli insan her an vakit ayıramaz tabi.
eliptik bisiklet de muhteşem.. yaşasın spoorrr :)

-tatlicadiarzu-
günaydın herkesee a.s.
bugün az önce kalktım dışarı bir baktım yanıyorrrr :1shok: o yüzden yürüyüşümü ya akşam yapıcam ya da evde nivea body cd sini yapıcam bilmiyorum. arkadaşlar 4 gündür aynı kilodayım bu da demektir ki takıldım..yerleşik kilolarıma geldim çünkü kafamçokkarıştı neyse ben yeme düzenimi değiştirmicem elbet sökülecek di mi :delphin:

kallisim yola mı çıkıyorsunnn kaydirigubbakcemile4 yolun açık olsun.. özlicez seni ne kadar kalıcaksın? bi de avatarından ve rütbenden korktum görür görmez :1ninca:

takım bebiş isteyenlerle doluymuş da haberim yokmuşşş :emir_bebek: ha gayret bayanlar hep beraber zayıfladıktan sonra da beraber hamile kalır paylaşım yaparız inşallah opuyorumnanaktan
bıjoux sende bebıs ısteyenlerdendın demıyerimseniben.ins canım mehalımle sen hızla alın bebelerınızı kucagınıza benım daha yolum uzun bende sızın tecrubelerınızden faydalanırım.
Canım benim hoşgeldin günün aydın olsun, tabiki sizi arayacağım İstanbul ablam ve siz arkadaşlarımdan ibaret başka kimim var ki:1hug:

Bebekleriniz için allah uzun ömür ve sağlıklı ömür versin inşallah sağlıkla doğum huzurl büyüsünler canım benim çok istiyorsunuz bebekler tabiki en uygun zamanda size koşacaklardır, birde bebek topiclerinde gezeceğiz allahım delikafadulden ne helecandelikafadulden, sizin gibi mükemmel anneler ilk seçilenler olsun inşallah..a.s.:nazar:
canım ya sabah bekledım buralarda oldugunu bılseydım daha cok kalırdım ozledım senı.ah ah bunlar ne guzel sozler bole hemen anne olup cocugu buyutup ortaya cıkarasım geldı medar ı ıftıhar olarak.canım dort gozle beklıyorum bende araba yok ama belkı haftasonu esımle sana baskına gelırızyerimseniben
bu arada ben duymamıştım şimdi forumda okudum gülben ergende kiz oğlan dünyaya getirmiş ben hamile olduğunu bile bilmiyordum :))
ya hayrolsun ama ben bu gece ruyamda gulben ergen ı gormusdum sen soyleyınce hatırladım.hamıleydı ve cok sasırmısdım aaa oldum yanıfisfisfis
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gitme demek iztiyorum ama dilim varmıyorr ben şimdi nasıl sensiz zaman geçirecemki:gitme:

aferim sana canım acı zulum atlattın ilk günü :teselli:

bu sözü çok beğendim canım yaaopuyorumnanaktan inşallah benide dünya tatlısı bir kız bebek seçer :CüvCüv:

hoşgeldim canımda veda eder gibi konuşma bee:mymeka:
insallah canım.sarı saclı mavı gozlude olsunmu.hanı klasık kız bebek hayalı-tatlicadiarzu-gercı unutdum sen bızım sıradısı mehalımızsın ama.cok sukur canım ıkıncı gundeyım ama bazı degısıklıkler yapıyorum yumurtadan cılbır yapdım 1 dl ekmekle yıycem
eliptik bisikletime bindim,
150 cal yaktım geldim..:lepi:

bir de akşam binebilirsem bi kez daha süper olucak....

bendede var elıpdık ama hıc yapmadım ya beceremıyorumkafamçokkarıştı

selam kızlar
öğle yemeğimi yedim.
sosis patates ve domates :)
şimdi biraz dışarda hava alcam kısmetse
sanayi havası :))

Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:

kallisim desene biz seni bayağı özleyeceğiz. peki kaç gün kadar kalacaksın istanbul da canım?

günaydın herkesee a.s.
bugün az önce kalktım dışarı bir baktım yanıyorrrr :1shok: o yüzden yürüyüşümü ya akşam yapıcam ya da evde nivea body cd sini yapıcam bilmiyorum. arkadaşlar 4 gündür aynı kilodayım bu da demektir ki takıldım..yerleşik kilolarıma geldim çünkü kafamçokkarıştı neyse ben yeme düzenimi değiştirmicem elbet sökülecek di mi :delphin:

kallisim yola mı çıkıyorsunnn kaydirigubbakcemile4 yolun açık olsun.. özlicez seni ne kadar kalıcaksın? bi de avatarından ve rütbenden korktum görür görmez :1ninca:

takım bebiş isteyenlerle doluymuş da haberim yokmuşşş :emir_bebek: ha gayret bayanlar hep beraber zayıfladıktan sonra da beraber hamile kalır paylaşım yaparız inşallah opuyorumnanaktan

bijom ben de kallis sultan a katılıyorum. bu ara bir iki gün kalorisi biraz daha yüksek olan besinlerden ye..ya da saat başı birşey ye,metabolizma hiç durmasın...sonra yine gider kilolar...

kzılar bu arada ben özürümü de dileyim..
benim kız pek rahat vermiyor son günlerde.
ondan cok yazamıyorum,
ama hepsini okuyorum yazılanların..

eşim istanbulda,yemek de yapmıcağım için,
kızı uyutup mutfağa gitmek yerine sporumu yaptım..
kız uyanınca da pazardan salata malzemesi,balık vs almaya gidicez..

kusuruma bakmayın olur mu
swoon2.gif

çocukla kolay olmuyor bhk cığm, ben de çocuk yok da yine de sık sık yzamıyorum,bir de çocuk olunca komple koparım sanırsam ...kusurun yok canım

bugün 3.listenin 4. günündeyiz canlar... herkese kolay gelsin:)

Sabah : 1 ince dilim kızarmış ekmek, teflon tavada 1 yumurrta,1 salatalık, çay veya kahve

Öğlen: 1 haşlama orta boy patates,1 haşlama sosis(50-60 gr.) 1 söğüş domates

ikindi : 2 grissini çay veya nescafe

akşam: 1 tabak şehriye çorba(bulyon ile) 1 su bardağı garnitür sebze, 1 ızgara bonfile veya biftek,1 tabak yağsız cacık

yatarken:1 elma veya kış armudu

cedricim canım bu gidişimde az kalabileceğim çikolatımda sormuş, hafta sonu pazar günü döneceğim kısmetse.. Temmuzada bir şey kalmadı hem büyük kızın sınav kayıtları var hemde eşim izine çıkacak o zaman 2-3 kez gidip gidip geleceğim inşallah, cedricim bu gidişimde çok fazla koşturmacada olacağım canım ama bir dahakine eşiminde olduğu zaman eşinlede tanışırlar bak ne hoş olur mutlaka beklerim olurmu canım...

çikolatım senlede görüşelim canımcım inşallah ayy ben böle pek bir helecan yaptım ya artık üzgün gelip gitmeler bitiyo bir sürü arkadaşım var:sm_cool:

bhkcım canım sakın üzülme fazlada zorlama kendini gelemiyorum filan diye, mümkün olduğunca kendimizi sıkıntıya sokmadan burada olacağız değil mi bak bizde her an gelemiyoruz ufak bebeğimiz bile yok üstelik :)) üzülme sen takımımızda ki paylaşım ciddi güzel ve seviyeli...opuyorumnanaktan

benimde işlerim azaldı, biraz oturup iş yapıyorum biraz çamaşır vs.. büyük kız babayla kalacak ben ortanca ve ufağı alıp gidiyorum, büyük kızın kursu olduğu için ev işleriyle ilgilenemez iş bırakmayayım diye çabalıyorum, eşim hafta sonu Yırtıkla beraber gelip alacak bizi inşallah... böyle işte, gidip yine az iş yapıp geleyim...

selam takimim birazdan cocuklari okula goturcemm birkac dakikaligina ugradim
allahim bebis isteyenlere bir an once en sagliklisindan en hayirlisindan tez zmanda nasiiip et rabbim
kallisim coook selam soyle ablana bizden bol bol zaman gecirin beraber ozlem giderin burayi merak etme canim ablangilede kolay gelsin isleri yolunda gitsin insallah bizde efecik az buyusun gezmeye gelelim istanbula ablangilin otelinde konakliyalim
aksam bende msn den abimle gorustum yegenlerimle gorustum oyle sarilasim geldiki anlatamam
sende ablana saril kiz bol bol
iyi hadi dustu gene cenem gorusuruz kizlar
bucur cadinin sacini basini tarayim cikayim yavas yavas
ugrarim gene

Back
X