- Konu Sahibi Cherry Mom
- #12.841
kızlar ben iş başı yapıyorum pcdede kızım resim çizecek sonra uğrarım yine hoşkalın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gitme demek iztiyorum ama dilim varmıyorr ben şimdi nasıl sensiz zaman geçirecemki:gitme:Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:
aferim sana canım acı zulum atlattın ilk günü :teselli:gunaydın herkese.nıhayet sabah oldu ve kahvaltı yapdım ya.oldum aclıkdan resmen.basagrım oldu cok dun gece.ama sabah ıyı uyandım.en azından vıcdan azabı yok.gecmıse bakıym
bu sözü çok beğendim canım yaaopuyorumnanaktan inşallah benide dünya tatlısı bir kız bebek seçer :CüvCüv:.ben bebeklerın annelerını secdıgıne ınanıyorum.ıns bızı ısterler ve gelırler
:
günaydınnnn güzlleer nasılsınız bir selam vereyim dedim
hepinizi öptüm kendinize çok iyi bakınn emii mucuk Şeniz
bıjoux sende bebıs ısteyenlerdendın demıyerimseniben.ins canım mehalımle sen hızla alın bebelerınızı kucagınıza benım daha yolum uzun bende sızın tecrubelerınızden faydalanırım.günaydın herkesee a.s.
bugün az önce kalktım dışarı bir baktım yanıyorrrr :1shok: o yüzden yürüyüşümü ya akşam yapıcam ya da evde nivea body cd sini yapıcam bilmiyorum. arkadaşlar 4 gündür aynı kilodayım bu da demektir ki takıldım..yerleşik kilolarıma geldim çünkü kafamçokkarıştı neyse ben yeme düzenimi değiştirmicem elbet sökülecek di mi
kallisim yola mı çıkıyorsunnnyolun açık olsun.. özlicez seni ne kadar kalıcaksın? bi de avatarından ve rütbenden korktum görür görmez :1ninca:
takım bebiş isteyenlerle doluymuş da haberim yokmuşşşha gayret bayanlar hep beraber zayıfladıktan sonra da beraber hamile kalır paylaşım yaparız inşallah opuyorumnanaktan
canım ya sabah bekledım buralarda oldugunu bılseydım daha cok kalırdım ozledım senı.ah ah bunlar ne guzel sozler bole hemen anne olup cocugu buyutup ortaya cıkarasım geldı medar ı ıftıhar olarak.canım dort gozle beklıyorum bende araba yok ama belkı haftasonu esımle sana baskına gelırızyerimsenibenCanım benim hoşgeldin günün aydın olsun, tabiki sizi arayacağım İstanbul ablam ve siz arkadaşlarımdan ibaret başka kimim var ki:1hug:
Bebekleriniz için allah uzun ömür ve sağlıklı ömür versin inşallah sağlıkla doğum huzurl büyüsünler canım benim çok istiyorsunuz bebekler tabiki en uygun zamanda size koşacaklardır, birde bebek topiclerinde gezeceğiz allahım delikafadulden ne helecandelikafadulden, sizin gibi mükemmel anneler ilk seçilenler olsun inşallah..a.s.![]()
ya hayrolsun ama ben bu gece ruyamda gulben ergen ı gormusdum sen soyleyınce hatırladım.hamıleydı ve cok sasırmısdım aaa oldum yanıfisfisfisbu arada ben duymamıştım şimdi forumda okudum gülben ergende kiz oğlan dünyaya getirmiş ben hamile olduğunu bile bilmiyordum :))
insallah canım.sarı saclı mavı gozlude olsunmu.hanı klasık kız bebek hayalı-tatlicadiarzu-gercı unutdum sen bızım sıradısı mehalımızsın ama.cok sukur canım ıkıncı gundeyım ama bazı degısıklıkler yapıyorum yumurtadan cılbır yapdım 1 dl ekmekle yıycemmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben gitme demek iztiyorum ama dilim varmıyorr ben şimdi nasıl sensiz zaman geçirecemki:gitme:
aferim sana canım acı zulum atlattın ilk günü :teselli:
bu sözü çok beğendim canım yaaopuyorumnanaktan inşallah benide dünya tatlısı bir kız bebek seçer :CüvCüv:
hoşgeldim canımda veda eder gibi konuşma bee:mymeka:
eliptik bisikletime bindim,
150 cal yaktım geldim..:lepi:
bir de akşam binebilirsem bi kez daha süper olucak....
Canlarım bende sizi özleyeceğim yaaamafoldumben ama orada net imkanı yok çünkü tadilat tadilat dedimde otel yıllar önce hayalet konumunda bırakılmıştı su borusu ve içindeki tabaklara kadar değiştirilmek üzere atılmıştı desem anlarsınız herhalde yaa inşaat halinde desek yine benzetmiş oluruz, bahçesinde bir ev var ama şu an net yok malesef işte belki kaçıp normal evlerine gidersek oradan ancak girip yazma imkanım olabilir yoksa yok :sinifsinif:
günaydın herkesee a.s.
bugün az önce kalktım dışarı bir baktım yanıyorrrr :1shok: o yüzden yürüyüşümü ya akşam yapıcam ya da evde nivea body cd sini yapıcam bilmiyorum. arkadaşlar 4 gündür aynı kilodayım bu da demektir ki takıldım..yerleşik kilolarıma geldim çünkü kafamçokkarıştı neyse ben yeme düzenimi değiştirmicem elbet sökülecek di mi
kallisim yola mı çıkıyorsunnnyolun açık olsun.. özlicez seni ne kadar kalıcaksın? bi de avatarından ve rütbenden korktum görür görmez :1ninca:
takım bebiş isteyenlerle doluymuş da haberim yokmuşşşha gayret bayanlar hep beraber zayıfladıktan sonra da beraber hamile kalır paylaşım yaparız inşallah opuyorumnanaktan
kzılar bu arada ben özürümü de dileyim..
benim kız pek rahat vermiyor son günlerde.
ondan cok yazamıyorum,
ama hepsini okuyorum yazılanların..
eşim istanbulda,yemek de yapmıcağım için,
kızı uyutup mutfağa gitmek yerine sporumu yaptım..
kız uyanınca da pazardan salata malzemesi,balık vs almaya gidicez..
kusuruma bakmayın olur mu![]()
selam kızlar
öğle yemeğimi yedim.
sosis patates ve domates :)
şimdi biraz dışarda hava alcam kısmetse
sanayi havası :))
çikolatım senlede görüşelim canımcım inşallah ayy ben böle pek bir helecan yaptım ya artık üzgün gelip gitmeler bitiyo bir sürü arkadaşım var:sm_cool: