- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.981
canm havadan heralde burdada sabah güneş vardı şimdik pusulu bir hava :/Nedense bugün hiç keyfim yok, çalışmak falan istemiyorum eve gidip yatıp uyumak istiyorum, bugün bitmez benim için![]()
Kızlar, Derya Şensoy'un zayıflamış halini gördünüz mü?
Kıza, resmen bayıldım.
Bir de nasıl sıkılaşmış maşallah.
http://www.zayiflamaiksiri.com/2014/12/derya-sensoy-nasl-zayflad.html[/QUOTE]anneve kızlar 3nüde şeyda coşkun zayıflatmıştı hepsını okumuştm süper skılaşp kilo vermişlermaşalah..
olablir belki canm bi arastır zeynebin dedği gibi..benmde can çekti ip atlıym bu akşam :)Kizlar merhaba
Valla rakibime maşallah ya ben daha kilo vermeden o düştükçe düştü:) sert kayaya carptim utandim bak simdi :)
Dun cok kotuydum bugun iyiyim şükür kizlar midem agriyordu
Bu arada eşime ip aldirdim 200 atladim aksama kadar bi kac 200 yapicam
Bi de ben kaç gündür tuvalete cikamadim ya genelde var zaten boyle problemim bide 3aylik korunma igne vuruldum diye bu ay regl olmadim bunlarda vucuduma ters tepiyor olabilir mi![]()
bana haplarda zararlı demişti doktorum sonrası için o yüzden bende spirali seçtim :)Muhtemelen yapıyordur Hayriye.
Ciddi anlamda Östrojen içeriyor sonuçta.
Bir de 3 aylık olunca hepsini birden alıyorsun.
Ben o nedenle hapları tercih ediyorum.
Zeynepcim, işe mi gitseydin ne yapsaydın sen.
Sanki daha yorucu olmuş.
Şaka bir yana ne güzel olmuş.
Salonun doluluk durumu nasıldı?
kesnlkle bende atlıycm bu akşm :)Hoşgeldin canım
200 ip nasıl atladın ya ben 50 e gelemiyorum benim evde de var ip
Çok zorlama bence ilk günden zamanlar arttır, o çok güzel kalori yaktırıyor yaa![]()
bende özled canm ya bi denkgelemiyorm sizze yetiştiremiyorum işleri inanki daha bi ton ütüm var size bakmadan gitmym dedim :)ben geldim kızlar sizinle konuştuktan sonra sabah ani bir kararla dr a gittim ne olacak benim bu kabızlık sorunum diye haftaya çarşamba endeskopi yapacaklar bi de kolonoskopi anestezi ile yapacaklarmış 3 günlük de bir diyet verdiler servey haftaya kork benden korkkkk bu hafta yenileyim sana da
ooo kolay gelsin
sonunda konu ile ilgili dr a gittim
maşallah sana ne diyeyim elal olsun
özledik selin cim seni yaa
o yüzden diyoruz ya burası motive açısından çok önemli diye sen takıl buralara
mecbur kalınca oluyor ama salata güzel fikir bende dr dan sonra bi 5,5 km yürüdüm salata aldım beyaz peynirli onu yedim şimdi de bir uyku bastırdı ki sormayın yorulmuşum
canım bana hiç bişey işe yaramıyıor maalesef kolonoskopi sonucuna göre dr İBS tanısı koyacak ona göre bir tedavi uygulayacak sanırım bu arada midem de bişey yok zannediyordum muayne esnasında midenizde de hassasiyet var dedi bi de endeskopi yapalım hazır uyutacaz dedi olur dedim bende
benim bu 3 aylık iğneler konusnda hiç bilgim yok geçmiş olsun bu arada
zeynebim sendeki de şans 40 yılda bir sabah gittin onda da ders iptal neyse
şeyda coşkun un arkasında olmayan ünlü var mı acep yaa
kuzuumm bırakmadmm bu hafta hem feci şiş bi haldeym hem ev işlernden sık gelemedm amaaklm burda kilonuda feci mrak ediyorm tartıldınmı hiiçKaç kiloydun şeker?
Gözde de yeni geldi, sanırım onun da yok rakibesi.
Hoş benim rakibem de bu hafta beni pek yalnız bıraktı ama
haha çok güldüm bir brokoliyi bırakma hikayesi ben seviyor ama havuçla flan yerim :)İpek de Gözdeydi değil mi?
Ben mi olayları karıştırdım, yoksa her şey bir tesadüften mi ibaret.
O da, sanırım 80li kilolardaydı.
Çok da güzel rakip olursunuz.
Kendisi de he derse, onunla olun.
Olmadı gel, Selinle bizim aramıza gir.
Bu arada brokoliden bildiğin nefret ediyorum.
Yaklaşık 2 yıl boyunca, hadi evde yenilsin, alışalım diye eşime seviyorum dedim.
O da hiç sevmez ama yiyor işte beni kırmayacak, sağlıklı besleneceğiz ya.
Bir akşam sofradayız. Ben zorla brokoli yemeye çalışıyorum bozuntuya vermeden.
Bir anda, yeter be zorlamayacağım kendimi dedim. Olayı anlattım.
Paşa, şaşkınlıkla bana bakıyor.
Ne diyor bu ya, hani seviyordu diye.
Hala dalga geçer ama evde brokoli tüketmemekten son derece memnunuz.
Hatta, brokoliyi bırakıp, kalkıp patates, köfte makarna yapmıştık o akşam.
ben kullmanmadm canm bilemicem ama normal tohumdan yapmştm :)Kızlar, evde hiç şu hazır satılan bitkilerden besleyen var mı?
Şu tarz bir şey.
![]()
Dün, hevesle aldım ben bunun dereotu olanını.
Sadece 1 tane dereotu kalmıştı.
Eşim, tam kasada düşürdü, her yere dağıldı ve benim dereotu büyütme hayallerim bir başka bahara kaldı.
Acaba oluyor mu diye de merak ediyorum.
lahana evet evlendkten sonra bende çok sevdim :)google yaz istersen canim
koruma igneleri kilo aldirirmi diye gorursun zatenn uzgunum bebisim
yok be yavrum ben memnunum bu halimden
ben calismayi cok seven ve hakkimi hakkiyla kazanmaktan yana olanlardanim 2 aydir boa oturuyorum ve hic bisi yapmadan oara aliyorum ve calismaya o kadar alisik biri olarak evde durmak biraz daha rahatlatiyor
salon gayet iiydi bostu hic beklemeden sporumu yaltim ii terledim ve ciktim ama dedigim gibi pilates iptal olmus.
yahu hayatimda hic spor salonunda pilates egitimi almadim ve bu zamana kadar spor salonunada cok gittim sansima iste
beyne komut ver tatlim
gecen servey bi hikaye paylasmsti bi kiz hikayesini anlatmis ve soyle biseyle ornek vermis
"duaununki nufus sayimi var ve kimse evden cikmayacak insan disari cikmak istiyor ama sayim olmasada evden disari cikilacak bi durum yok o halde beyne verdigimiz komut bizi yonlendiriyor "tam cumleyi kopleyemedim benim ozetimle boyle bisi
meselaa unideyi bi grup arkadasimiz farkli bi ile gittiler ve planladiklari gibi olmadi disarida kaldilar sokakta gece yatacal yerleri yokk psikolojilerini oyle ayarlamialarki bi bankta oturmuslar sabahlamislar bence o pskilojiye burunmek yerine bi mekana gidip eglenilebilirdi Öğrenci kafasiyla on numara olurdu ben bunlari soyledigimde hepsi gulup hak vermisti
sende yapabilirsin inan bana
kaptancim oncelikle umarim.kabizlik sorunun giderilir
seyda coskun durumuna katiliyorum incelme konusunda bize de bi el atsa ya
bizim kendimize el atacagimiz yokk gerci ben atmaya başladım ammaa bakalimm
tatlimm
esimde brokoliyi hic sevmez bende pek tercih etmem ama yerimde pazardan alirken bile alma der
gecen ctesi brokoli corbasi yaptımmm esim bayildiiii bizim karadenizlilerin lahana yemegi vardir yesil lahana hafif onun tadini andiriyor brokoli tadi hic yok desem yerii on numara oldu tavsiye ederim kesinlikleee
Kızlar ıkı gun önce ıdrar testı yaptım tek cizgi çıktı dun yaptım tek cızgı cıktı sabah aile hekimine gıttım yaptık tek cizgi çıktı
Ee tabı snr kan testı de yaptırdım az önce hemşire aradı içimdeki sesi artık susturmallı degıl mi
serveeeeeey ciddimisiiinn ay şok olduum hiç böyle bişiy bklemiyordumm çok küçük ya ondan testte çıkmamıştıırr ay nasıl sevndin kimblirrr :) iç sese bakarmısın sen ya :))HAMİLEYİM![]()