• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksama gelmeye calisacagim
hepinizi öpüyorum ama
selinnnnnnnnnnnn özledim seni
servey bebege iyi bak canim
toplightim listeye girecekleri not almistim persembe gecesi yaparim listeyi merak etme canim
hayriye emine callen dagyolum meltem umarim iyisinizdir
ipek bstor sukker haytsevince guzel ve cimcimem lütfen size guvenimi bosa cikarmayin bissürü kilolar verin
yuzey is sorunun hallolmustur canim
adini unuutugum varsa affola
aksama gorusuruz insallah
Berilim sen keyfine bak biz iyiyiz :)iyi eglenceler sana :)

gözün aydın çok sevindim

aksama gelmeye calisacagim
hepinizi öpüyorum ama
selinnnnnnnnnnnn özledim seni
servey bebege iyi bak canim
toplightim listeye girecekleri not almistim persembe gecesi yaparim listeyi merak etme canim
hayriye emine callen dagyolum meltem umarim iyisinizdir
ipek bstor sukker haytsevince guzel ve cimcimem lütfen size guvenimi bosa cikarmayin bissürü kilolar verin
yuzey is sorunun hallolmustur canim
adini unuutugum varsa affola
aksama gorusuruz insallah
çok şükür iyiyiz seni özledik

Kzlar merhaba menum
Kahvaltim 1yumurta 1dilim ekmek bol salata domates
Ara ogun 2mandalina
Oglen 1kase mercimek corbasi
Aksam balik tavasinda yagsiz barbun bol salata 1dilim ekmek
3litre su
400ip atlama

Listede olcam mı yavvv olsam da olmasam da her hafta kilo bıldırcem tamam mı
olmaz ki canim kurallar geregi.bir sure once baska bir takimdan hamile olan bir arkadasta listede kalmayi sormustu ama olmaz denmisti.kurallarrrrrrrr
ama sen besinci takimin gönlündeki citir hamilesin hep kalabilirsin istersen

geldim ama kimseler gelmemis
gelemezsem öpüyorum canlarim
teyzemle -kendidi benden 14 yas buyuk-oturuyoz belginde ayak islerimizle cocuklara bakiyor ohhhhhh ailenizin yaninda olanlar cokkkkkk sanslisiniz cok

geldim ama kimseler gelmemis
gelemezsem öpüyorum canlarim
teyzemle -kendidi benden 14 yas buyuk-oturuyoz belginde ayak islerimizle cocuklara bakiyor ohhhhhh ailenizin yaninda olanlar cokkkkkk sanslisiniz cok
kuzum bniim tadını çıkart mutluluğun dibine vur :)

kuzum bniim tadını çıkart mutluluğun dibine vur :)
karisik biraz selin ya
mutluluk tamamda yasananlarda var bildiklerimiz bilmediklerimiz sanirim cok birikmis icimizdekiler
ama belgin seni cok merak ediyor
cokta selam soylüyor
gecen gunku dogum gunu hediyesini anlattim dun gece aklina geldikce abla yaptimi deyip durdu

evet kuzum nasılda denk geldik yaşasın:) normalde yürüyş yapıyordum elimzde olmyaan nedenlerden dolayı yarım kaldı bi bakıym buraya dedim bi baktım beriil :)
bende servey ozel yazinca direk maille telden bildirim yapiyor hamile oldugunu yazmis konusuruz diye geldim ama sanirim o enisteyle konusuyor hatta nazlaniyor belkide asermiye bile baslamistir servey bu olur olur

karisik biraz selin ya
mutluluk tamamda yasananlarda var bildiklerimiz bilmediklerimiz sanirim cok birikmis icimizdekiler
ama belgin seni cok merak ediyor
cokta selam soylüyor
gecen gunku dogum gunu hediyesini anlattim dun gece aklina geldikce abla yaptimi deyip durdu
ayy anlattınmı benii yaşasn ben özelden resmimi atrım olmadı bende onu çok mek ediyorumm ama napacazz :) bendende çok çok selam olsun belginme :)yaptm tabiki kaçarmı ama bu benim başıma dert olmadı deil yani :D::

Back
X