- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #129.881
Sabah tartildim.
Biliyorsunuz 0.8-1.2kg arasi hedefim.. sabah 800gr eksiktim.
Yani merhabaaaa 70lerr
Tebrik ederim Eminecim.
Harikasın cidden. Maşallah sana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah tartildim.
Yani merhabaaaa 70lerr
Kaptanım harikasın valla.
Şu diyetisyen nasıl iyi geldi dimi sana?
Ardından bir de ilaçlar vs derken..
Callancım, 4 günde mi gitti bu son listedeki?
Serveycim, yazmamışsın da tekrar, ne yaptın iyi misin?
Benim de sürekli söylediğim birşey bu.
Ne zaman aynada iç çamaşırları ile olmuş bu derim, o zaman bırakırım.
Ben de öyle düşündüm yemedim Zeynepcim. Olsun artık, neye hayır dedim orada tavuklara kanmazdım.
Hiç yemedim ya da hatırlamıyorum Pizza Hut salatası nasıl.
Çok pizzacı değiliz biz. Arada canımız isterse yiyoruz, onda da salata yemiyorum :=)
Sabah tartildim.
Yani merhabaaaa 70lerr
maşallah emine yaa muhteşemsin gene 70 leri gördün yakında beni de gececeksin bakalım benim yarın sabah durumum ne olacakSabah tartildim.
Yani merhabaaaa 70lerr
maşallah emine yaa muhteşemsin gene 70 leri gördün yakında beni de gececeksin bakalım benim yarın sabah durumum ne olacak
zeynali unutma takıma girmek istiyorsan yarın sabah aç karnına tartılacaksın ve 12 ye kadar sende bildirimde bulunacaksın
kızlar hayriyeden hiç haber yok en son pazar gün kk ya girmiş ama takıma son mesajı cuma gün yazılmış haberi olan özelden konuştuğunuz oldu mu?
salata malzemeleri taze bide peyniri cok guzel.
acik bufe malzemeleri aliyorum buyuk parcalari ayri bi tabakta kuculterek karistiriyorum harika oluyor esim cok gülüyor bana ama ben oyle seviyorumm :))
biz pizza severiz hatta bi ara fena sarmistik mezun oldugum donemde simardimm bide duzensiz bi 1 ay yasadim ve yememin ne zamani vardi nede siniri belki az yiyordum ama 10da yiyebiliyordum o 1 ay hic biseyi dusunmemistimm.ve cok sukur nasil verdiysem hic kilo almadimm
eminecim tebrik ederim tatlim. kisa zamanda 6lilari gorecegine eminimmm
maşallah emine yaa muhteşemsin gene 70 leri gördün yakında beni de gececeksin bakalım benim yarın sabah durumum ne olacak
zeynali unutma takıma girmek istiyorsan yarın sabah aç karnına tartılacaksın ve 12 ye kadar sende bildirimde bulunacaksın
kızlar hayriyeden hiç haber yok en son pazar gün kk ya girmiş ama takıma son mesajı cuma gün yazılmış haberi olan özelden konuştuğunuz oldu mu?
teşekkür ederim hoşbulduk.Zeynali...hosgeldin..
Zeyneplerimiz bol masaellah
hiçbirşey senden ve bebeğinden daha değerli değildir. izin alıp doktora gitmelisin.Devam edıyor
kızlar hayriyeden ses yok sukker de kendi isteğiyle ayrıldığı için muhtemelen kg bildirmeyecek o yüzden yarınki ortalamamızda 2 kişi eksik olacak ona göre bu akşam yemeğinizi erken yiyin mümkünse yemekten sonra bişey yemeyin sabahleyin az çıkalım
Devam edıyor
Kanamam devam edıyor hastaneye dogru gıdıyorumservey durumun nedirr ??
bilgi vermeyi unutma bize
canım kıvırcık marul mor lahana ve havuc a 2-3 gün bişey olmuyor ama kıvırcıkları falan iyice kurutuyorsun hani şu mmarul kurutma aparatları var ya onlarla doğradıktan sonra karıştırmadan dolapta bekletiyorsun ama içine maydanoz nane dereotu falan koyarsan onlar 2. gün kötü olmaya başlıyorKaptanım, toplu salata olayını nasıl yapıyorsun?
Hangi malzemeleri doğrayıp hazırladığında sıkıntı olmuyor acaba?
bu kısmını ben anlamadım yaa ne demek istedin hm cimKaptanım, önden gidiyorsun sen galiba![]()
canım bizi habersiz bırakma ne olurKanamam devam edıyor hastaneye dogru gıdıyorum
Dr um ameliyatta suan herhangı bır yere gıdıyorumServeycim, gitmedi mi daha genel müdür?
Doktordan falan telefonla randevu alsan ya da bir konuşsan en azından?
Aman sevdiğin salata olsun şeker.
Ben de bir ara çeşit çeşit salata yapardım.
Çok da severim.
Hiç haberim yok kaptanım.
kızlar hayriyeden ses yok sukker de kendi isteğiyle ayrıldığı için muhtemelen kg bildirmeyecek o yüzden yarınki ortalamamızda 2 kişi eksik olacak ona göre bu akşam yemeğinizi erken yiyin mümkünse yemekten sonra bişey yemeyin sabahleyin az çıkalım
Devam edıyor
hiçbirşey senden ve bebeğinden daha değerli değildir. izin alıp doktora gitmelisin.
Kanamam devam edıyor hastaneye dogru gıdıyorum
ahh hatırlamam mı gamze haftasonu nebulursa yerdi hafta içi de onu verip üstüne de vermek için aç gezerdidoğru söylüyorsun canm
ahaah kaptancım eskiden hatırlıyormusun perşembe günü ölüm orucu gibydi.
gamze sevda luci hnd perşembe günleri yemek yok gibiydii ahahahah
serveycim zeynaliye katılıyorum mutlaka doktora gitmelisin
belki arkadaşların dediği gibi normaldir ama herseye rağmen baktırmalısın