Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kanamam devam edıyor hastaneye dogru gıdıyorum

Serveycim, eşin falan da gelseydi seninle, sen merak ettirmemek için kendin halledeyim dersin şimdi ama lütfen çok dikkat et.

canım kıvırcık marul mor lahana ve havuc a 2-3 gün bişey olmuyor ama kıvırcıkları falan iyice kurutuyorsun hani şu mmarul kurutma aparatları var ya onlarla doğradıktan sonra karıştırmadan dolapta bekletiyorsun ama içine maydanoz nane dereotu falan koyarsan onlar 2. gün kötü olmaya başlıyor

bu kısmını ben anlamadım yaa ne demek istedin hm cim
servey im ne zaman gidiyor genel müdür

Ben şu salata kurutuculardan hiç kullanmadım işe yaramıyor diye ama memnun musun kaptanım?
Ben de hazırlayıp koyayım olmazsa, kolaylık olur.

Bu arada, yarın perşembe ya ondan dedim.

Dr um ameliyatta suan herhangı bır yere gıdıyorum

Serveycim, sıkma bak canını lütfenn.

Serveycim, eşin falan da gelseydi seninle, sen merak ettirmemek için kendin halledeyim dersin şimdi ama lütfen çok dikkat et.

Ben şu salata kurutuculardan hiç kullanmadım işe yaramıyor diye ama memnun musun kaptanım?
Ben de hazırlayıp koyayım olmazsa, kolaylık olur.

Bu arada, yarın perşembe ya ondan dedim.

Serveycim, sıkma bak canını lütfenn.
yok ız ne perşembesi yarın cuma
valla ben kullanıyorum marullar onunla kupkuru oluyor memnunum anlayacağın lüzümsuz gibi görünse de işe yarayan bişey ben 3-4 senedir kullanıyom

Kan alındı bekliyorum

Tahlil sonucunda mı anlayacaklar Serveycim?
Daha hızlı yöntem yok muymuş?

yok ız ne perşembesi yarın cuma
valla ben kullanıyorum marullar onunla kupkuru oluyor memnunum anlayacağın lüzümsuz gibi görünse de işe yarayan bişey ben 3-4 senedir kullanıyom

Nasıl yaa.
Bildiğin cuma mı yarın?
Ne oldu bana böyle yahu, günler ters dönmüş ben de.
Bak görüyor musun sen eşim de bana numara yapmış.
Son 2 gün protein besleneyim diye düşünüp dün salata yemiştim.
Sıpa bir şey söylemedi.

Ben de kullanayım kaptanım en kısa süre içerisinde alıp o zaman.

Tahlil sonucunda mı anlayacaklar Serveycim?
Daha hızlı yöntem yok muymuş?

Nasıl yaa.
Bildiğin cuma mı yarın?
Ne oldu bana böyle yahu, günler ters dönmüş ben de.
Bak görüyor musun sen eşim de bana numara yapmış.
Son 2 gün protein besleneyim diye düşünüp dün salata yemiştim.
Sıpa bir şey söylemedi.

Ben de kullanayım kaptanım en kısa süre içerisinde alıp o zaman.
evet tatlım bildiğin cuma yarın sen bugün protein günü yaptın mı?

servey den haber yok yaa meraktan ölecem

merhaba hanımlar;

17.12.2014 tarihini kendime milat belleyip, zayıflama yolculuğuma başladım.70 kilo ile başladığım bu çetrefilli yolculuğu 58-55 kiloda tamamlamak istiyorum.
Kendimi bildim bileli zapıszayıftım. Ne zaman evlendim pıtır pıtır kilolar gelmeye başladı ve akabinde çocukla tartı ibresi hızla yükseldi. Artık bu yükselişe bir dur demek istiyorum. 44 beden değil 38 beden giymek, en önemlisi giydiğimi kendime yakıştırmak istiyorum.

Yolculuğuma
Bel 96
Kalça 100 olarak başladım
24.12.2014 tarihi ölçümünde
Bel 91-92
Kalça 96 çıktı.Hevesime heves kattı :)

Deneme süresini alnımın akıyla atlattım mı aranızdayım :)

merhaba hanımlar;

17.12.2014 tarihini kendime milat belleyip, zayıflama yolculuğuma başladım.70 kilo ile başladığım bu çetrefilli yolculuğu 58-55 kiloda tamamlamak istiyorum.
Kendimi bildim bileli zapıszayıftım. Ne zaman evlendim pıtır pıtır kilolar gelmeye başladı ve akabinde çocukla tartı ibresi hızla yükseldi. Artık bu yükselişe bir dur demek istiyorum. 44 beden değil 38 beden giymek, en önemlisi giydiğimi kendime yakıştırmak istiyorum.

Yolculuğuma
Bel 96
Bel 91-92

hoşgeldin tatlım aramıza buda bir çoğumuz maalesef kiloları hamilelikte alan taze annelerimiz eski annelerimiz ve bekar güzel kızlarımız var amacımız hep birlikte motive olarak zayıflamak sen eskiden zayıfsan daha çabuk kg verirsin daha önce hiç diyet tecrüben olmuşmuyduı?

evet tatlım bildiğin cuma yarın sen bugün protein günü yaptın mı?

servey den haber yok yaa meraktan ölecem

Evet kaptanım.
Bugün protein yaptım ama 1 gün daha yapmak istemiştim.
Bakalım yarın ne diyecek tartı?

merhaba hanımlar;

Yolculuğuma
Bel 96
Bel 91-92

Hoşgeldin aramıza Ozaly.
Buradaki motive sayesinde çok daha kolay bir şekilde kilo vereceğine emin olabilirsin.
İlk sayfadaki kurallarımızı okudun mu?

Sonsuzluga doğru el sallıyorum,hoscakal melegım...:KK61:

Serveycim, canım gerçekten çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.
Lütfen üzülme.
Ne kadar zor olduğunu tahmin etmem mümkün değil ama biz yanındayız arkadaşım. :KK60::KK60:

Oğlum cok uzulcek her sabah uyandıgında elini karnıma koyup "gunaydın kücük" dıyordu..........

hoşgeldin tatlım aramıza buda bir çoğumuz maalesef kiloları hamilelikte alan taze annelerimiz eski annelerimiz ve bekar güzel kızlarımız var amacımız hep birlikte motive olarak zayıflamak sen eskiden zayıfsan daha çabuk kg verirsin daha önce hiç diyet tecrüben olmuşmuyduı?

Yok diet tecrübem pek oldu denemez, yani olanlarda kısa süreli bir anlıktı.
Huyum kurusun emek harcadığım birşeyden hemen karşılık alamazsan anında isteğim kaçar
o yüzden zayıflama çabalarım hep bir iki günde bitmişti.Ama artık niyeti bozdum ;)
Evde koşu bandım var onunla ciddi bir ilişkiye başladım :) Seviyeli ve düzenli ;)

Evet kaptanım.
Bugün protein yaptım ama 1 gün daha yapmak istemiştim.
Bakalım yarın ne diyecek tartı?

Hoşgeldin aramıza Ozaly.
Buradaki motive sayesinde çok daha kolay bir şekilde kilo vereceğine emin olabilirsin.
İlk sayfadaki kurallarımızı okudun mu?

Evet okudum
Zaten ihtiyacım olan tek şey motivasyon.
Size güveniyorum ;)

İşe donmeliyım esım merak etmiştır,herseyın canı cehenneme.cektım arabayı kosede aglıyorum...

Back
X