- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.101
aaaa sen kilo mu aldınbir tek ben miyim eksilerde,
takım ortalamasını etkiliyor mu benmki?
bizde 5 dkkda kalkıyorCanım biliyorum, zaten ben de ona dikkat ettim ama düzenleme butonu kalktı 30 dk daha dolmadan? :/
bizde 5 dkkda kalkıyor
pro üyelerde mi 30 dkk acaba
ben de resim yükleyip silememiştim
teşekkürler kazen.biz bu fotoğraf işinin içinden bir türlü çıkamamıştık..bizi aydınlattın :)Merhaba
Fotograflarinizi paylasmanzi icin album uygulamasini aktif ettik. Mesaji duzenle secenegi icerigi bosaltmaniz icin degil yazim hatalarinizi veya dusuk kurdugunzu cumleleri duzenleme icin verilmis bir ozelliktir. Silinen iceriklerden dolayi bir altta sizin mesajiniza veya fotografiniza yorum yapan kisinin mesaji anlasilmamakta ben bu kisiye deger verip yorum yapiyorum ama 3 dakika sonra siliniyor bu nasil tutumdur seklinde gelen sikayetlerden sonra konulardna bu ozellik kaldirilmistir. Album bolumune eklediginiz fotograf dilediginzi kisiler tarafindan goruntulenebilir ve dilediginiz zaman sizin tarafinizdan silinebilir.
Lutfen forumu dogru kullanalim, icerik silmenin cezasinin da 1 gun isteden uzaklastirma oldugunu ifade edeyim.
canım benim sen güçlü ve örnek alınacak bir kadınsın..iyi ve kötü günlerle imtihan ediliyoruz bu dünyada.inşallah çokkk güzel basarılı sağlıklı günler seninle olsunnnCanlar suan yılı degerlendırme toplantısından cıktım merkezdeyız toplantıya merkezın mudurlerı ve bızım sube fabrıkanın muduru katılcaktı sadece patronun ozel talebıyle ben de katıldım ve cok onure ettı benı patron o yuzden co mutluyum benım cok becerıklı oldugumu ve bırcok ısı benım yaptıgımı yardımcılar almamı onerdı en önemlısı butun yonetıcılerın yanında yukunu hafıfletın dedı allahım cokk mutlu oldum belım ıkıye ayrılcak agrıdan ve kanamam devam edıyor ve kımse bılmıyor buna ragmen geldım cok ıyı geldı bana ayrıca kumas pantolon ustune beyaz gomlek gıydım at kuyrugu yaptırmıştım sade bır makyajla ıyı oldu sımdı yemege gıdıyoruz dostlarımla paylasayım dedım elim surekli karnıma gıdıyor unutuyorum snr sen her seyın ıyısını bılırsın allahım dıyorumm m
aslinda tartidan 1 gun once yapmasan daha ii olurdu cnm
malum yenide baslamissin sisersin aklinda bulunsunn
ohh maşallah
gittikçe kolaylaşıyor merak etme
ben ilk3 gün çok kötüydüm nefes nefes,yapamıyorum heralde diye düşünmeye başlamışken,son iki gün gayet süper geçti
hem kendimi daha esnek hissediyorum
kızlar dün de garip beslendim
bu aralar metabolizmayı şaşırtmaya devam ama söylediğim gibi 12den sonra bir şey yememeyi uygulayamadım,öğleden sonra acıktım
sabah.4 tam buğday ekmeğii,1kk light peynir
2 kase sekersiz liight puding
öğlen.nesfit
3 yumurta
akşam yarım muz
kalori 2000 kcal civarı
jillian michael level 1 5. gün yapıldı
suyu saymadım ama yeterli içmişimdir,genelde cok içerim zaten
ne oldu canım
bol bol su iç
şekerli ve tuzlu içecekler iç
ya kan sekerin düşmüştür,ya da tansiyonun
bu arada güzel kilo vermişsin,tebrik ederim hmcim..düzenli bir sekilde kilo veriyorsun masallah
yakında 7li rakamları göreceğiz :))
kızlar ben de çıkıyorum size doyum olmaz hm cım geçmiş olsun can profilimide değiştirip ben kaçar herkese kolay gelsin
canimcm neyin var bakim senin yaaaa
haber ver bizeee
kızlar ben de kaçayım
jillianımı yapayım
dagyolu görüsürüz bebeğim
hm nasılsın iyimisin haber ver lütfen,merakta bırakma bizi
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/82,5/0,7/%0,84)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
canım dikkat et kendine son 1-2 gündür çok yüklendin işlere ondan olmasın
***5.TAKIM 393. ETAP***
toplight (71,0 /70,6/0,4/%0,56)
CallanPinckney (61.7/61.5/0.2/0.32)
dagyolu(61,8/60,7/1,1/&1,78)
hm22( 83.2/82,5/0,7/%0,84)
hayriyedemet (76.0/) izinli
EmineF (80.6/)
sukker (106,1/) kendi isteğiyle ayrıldı
Bstor (93.9 /)
hytsvncgzl(70,8/69,6/0,4/%0,56 )yeni üye deneme süreci 3 hafta oldu
5. TAKIM ORTALAMASI : %
Anammm kızlar siz beni bi dövün, ben bugünün cuma değil perşembe olduğunu sandım iyi mi
Sabah kalktım bi güzel kahvaltı yaptım, üstüne yarım lt su içtim, sonra hazırlanayım işe gideyim dedim telefona bi baktım bugün cumaymış
sonra gittim tartıldım, 93.5 çıktım ama daha azım kızlar yaa , offf
salak ben
kızlar listemizi ekledim hayırlı olsun haftaya daha fazla vermeye çalışalım
benim küçük oğlanın psikolog görüşmesi var öğleden sonra müsait olunca yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın
Canlar suan yılı degerlendırme toplantısından cıktım merkezdeyız toplantıya merkezın mudurlerı ve bızım sube fabrıkanın muduru katılcaktı sadece patronun ozel talebıyle ben de katıldım ve cok onure ettı benı patron o yuzden co mutluyum benım cok becerıklı oldugumu ve bırcok ısı benım yaptıgımı yardımcılar almamı onerdı en önemlısı butun yonetıcılerın yanında yukunu hafıfletın dedı allahım cokk mutlu oldum belım ıkıye ayrılcak agrıdan ve kanamam devam edıyor ve kımse bılmıyor buna ragmen geldım cok ıyı geldı bana ayrıca kumas pantolon ustune beyaz gomlek gıydım at kuyrugu yaptırmıştım sade bır makyajla ıyı oldu sımdı yemege gıdıyoruz dostlarımla paylasayım dedım elim surekli karnıma gıdıyor unutuyorum snr sen her seyın ıyısını bılırsın allahım dıyorumm m
Merhaba
Fotograflarinizi paylasmanzi icin album uygulamasini aktif ettik. Mesaji duzenle secenegi icerigi bosaltmaniz icin degil yazim hatalarinizi veya dusuk kurdugunzu cumleleri duzenleme icin verilmis bir ozelliktir. Silinen iceriklerden dolayi bir altta sizin mesajiniza veya fotografiniza yorum yapan kisinin mesaji anlasilmamakta ben bu kisiye deger verip yorum yapiyorum ama 3 dakika sonra siliniyor bu nasil tutumdur seklinde gelen sikayetlerden sonra konulardna bu ozellik kaldirilmistir. Album bolumune eklediginiz fotograf dilediginzi kisiler tarafindan goruntulenebilir ve dilediginiz zaman sizin tarafinizdan silinebilir.
Lutfen forumu dogru kullanalim, icerik silmenin cezasinin da 1 gun isteden uzaklastirma oldugunu ifade edeyim.
Merhaba
Kızlar, bütün gün Nil'in şarkıları uçuştu kafamda.
Uçuyoruz ne güzel kamikaze..
Gitme dünyam dönsün dönsün.
Resmen başı dönenler için şarkılar söylemiş hatun.
Berbat bit gün geçirdim diyebilirim.
Zeynepcim, daha önceden kendimi gözlemledim ve 2-3 saat spor yapmak haricinde hep daha da eksilere taşıdığı için beni şüphe etmedim dün.
Bugün de öyle oldu gerçekten.
Callancım, bir türlü her gün yapamıyorum ki.
Bu sefer tamam dedim ama şimdi başım dönüp duruyor.
İşe yaradı mı Callancım şaşırtma?
Callancım, senin mesajını okudum çıkmadan da yazamadım.
Direkt tuzlu ayran içecektim, suyu da ilave ettim yanında bol bol ama şekerli birşey içmedim.
İstediğim gibi veremiyorum bir türlü Callancım ama en azından düzenli vermekte bir şey tabi.
2015'e girerken 7li rakamlarla girmeyi çok istemiştim.
2 ocak da doğum günüm.
Hem yeni yılda, hem yeni yaşımda 8li rakamları istemiyordum.
Dağyolucum saol tatlım.
Kuzum ne oldu bilmiyorum ama hala normale dönemesem de çok daha iyiyim.
Ancak gelebildim Callancım, başımı kıpırdatınca uçuyordum resmen.
Olabilir kaptanım, bir de stres yaptım biraz.
Sanırım ikisi de kötü etkiledi.
Bugün de yatmaktan çok bunaldım.
Böyle ağlayasım var
Ahh Gözde, neler yaptım kuzum sen.
Ben de bugünü perşembe zannetmiştim, dün takımda kaptanla konuşmuştuk. O söylemişti cuma diye.
Onu da mı okumadın?
Öylesine mi gidiyorsunuz kaptanım?
Püsküüt'üm, bayılıyorum senin o güzel kalbine.
Hayran kaldım sana serveycim.
Maşallah, kendini toparladın, kimseye hiç bir şey belli etmeden devam ettin.
Ayrıca, başarılarından dolayı da tebrik ederim.
Kazeni bile getirdik ya takıma ..
bilgilendirme icin tesekkur ederiz
suan nasilsinn
Daha az dönüyorum Zeynepcim.
Kalktım artık, ufak ufak hareket ediyorum.
Geceye düzelse de Jillian yapsam diye düşünüyorum.
canım önce sağlık gelirKızlar, bütün gün Nil'in şarkıları uçuştu kafamda.
Zeynepcim, daha önceden kendimi gözlemledim ve 2-3 saat spor yapmak haricinde hep daha da eksilere taşıdığı için beni şüphe etmedim dün.
Direkt tuzlu ayran içecektim, suyu da ilave ettim yanında bol bol ama şekerli birşey içmedim.
İstediğim gibi veremiyorum bir türlü Callancım ama en azından düzenli vermekte bir şey tabi.
2 ocak da doğum günüm.
Dağyolucum saol tatlım.
Böyle ağlayasım var
Ben de bugünü perşembe zannetmiştim, dün takımda kaptanla konuşmuştuk. O söylemişti cuma diye.
Onu da mı okumadın?
canım benim kariyer anlamında çok güzel bir gün geçirmişsin canım bugünlerinde gececekCanlar suan yılı degerlendırme toplantısından cıktım merkezdeyız toplantıya merkezın mudurlerı ve bızım sube fabrıkanın muduru katılcaktı sadece patronun ozel talebıyle ben de katıldım ve cok onure ettı benı patron o yuzden co mutluyum benım cok becerıklı oldugumu ve bırcok ısı benım yaptıgımı yardımcılar almamı onerdı en önemlısı butun yonetıcılerın yanında yukunu hafıfletın dedı allahım cokk mutlu oldum belım ıkıye ayrılcak agrıdan ve kanamam devam edıyor ve kımse bılmıyor buna ragmen geldım cok ıyı geldı bana ayrıca kumas pantolon ustune beyaz gomlek gıydım at kuyrugu yaptırmıştım sade bır makyajla ıyı oldu sımdı yemege gıdıyoruz dostlarımla paylasayım dedım elim surekli karnıma gıdıyor unutuyorum snr sen her seyın ıyısını bılırsın allahım dıyorumm m
canım ufaklığın kresinin paikologu idi bskıcıya asırı bağlı onunla ilgili bir seydi görüşmeKızlar, bütün gün Nil'in şarkıları uçuştu kafamda.
2 ocak da doğum günüm.
Dağyolucum saol tatlım.
Böyle ağlayasım var
Onu da mı okumadın?
bence bugün unut sporu tatlım yorma kendiniDaha az dönüyorum Zeynepcim.
Kalktım artık, ufak ufak hareket ediyorum.
Geceye düzelse de Jillian yapsam diye düşünüyorum.
Merhaba
yorma kendini de daha fazla kötü olma tatlim
canım önce sağlık gelir
şaşırtmayı bırakacağım,çok da işe yaramadı
bugun de öğlen 1 civarına kadar 2000kcal civarı yedim,sonrasında hiçbir şey yemedim.sasırtacağım derken kilo almayayım da.bugun sondu
jillian 6. gün tAmamlandıııı
su içildi
öpüyorum hepinize iyi geceler
canım ufaklığın kresinin paikologu idi bskıcıya asırı bağlı onunla ilgili bir seydi görüşme
tatlım inş doğum gününde 81 olur 1 ay sonra da 7 li rakamlar
bence bugün unut sporu tatlım yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?