Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cinecin, bu şekilde kilo verirsin ama protein ağırlıklı beslenirsen vücudunun sıkılaşması çok daha kolay olur.
Malum, senin amacın da bu.
Canın genelde karbonhidrat istiyor sanırım. Tatlı için dukan tatlılarına göz atabilirsin.

Evet canım ya hep öyle istiyor. Yani aslında protein ağırlıklı besleniyorum, eti çok seviyorum, yanında et ya da tatlı olmadığı sürece çok aramıyorum ama yine de yanında ya da ayrıca mutlaka karbonhidratlı bir şey çekiyor canım. dukana bakacağım.

hmcim sen bi kac kere daha boyle oldun sanirim

neden oluyor hic farkettinmiii ?

Haklısınız kızlar, pilatese de başlıcam haftaya :)

pilates sana ii gelecektir cnm

Çok güzel tarifleri var gerçekten Cinecimcim.
Normal tatlı yiyeceğine onun tatlılarından tüketirsin, hem isteğin keser hem çok az kalori alırsın.

izindeyim yaa uykusuzluk vurmuyor sanirim

canim esim yilbasi eglencesinde gece gec donecek onu beklicemm
esim disarda olacagi icin sibelim ve sevdicegi bizde

Selam söyle bizden de şeker.
Tanıdık artık kendisini.

Aaa başladın mı Zeynepcim?
İlk kez mi yaptın şimdiye kadar?
Kendini nasıl hissediyorsun?

bugun ilktii

b_fite alisik oldugum icin oyle bahsedildigi kadar cok yormadi ama yineden yoruldumm
malesef bende kosamama durumu var tikaniyorum nefesim daraliyor o nedenle kosu tarzi olan yerleri kendime gore uyarladim kendimi cok yormayacak sekilde yaptim ama yinede cok yoruldumm

senin kacinci gun cnm ?

1 kuzum
Her seferinde bire dönüyorum.
3-4 kere yaptım sanırım bu sıralarda ama her seferinde 1 gün yapamayınca 1 diye başlıyorum.

Kesinlikle istiyorum Zeynepcim.
Yarına baş dönmem tamamen geçmiş ise; söz seninleyim.
Bu gece de yapmayı çok istemiştim ama olmayacak gibi.

yok yok bugun yapma yarinda durumuna gore basla.
beraber yaparsak daha ii olurr

yok yok bugun yapma yarinda durumuna gore basla.
beraber yaparsak daha ii olurr

Bence de Zeynepcim.
Yarın başlıyorum tekrar en baştan.
Bacaklarımın ön taraflarının o kadar kasıldığını hiaaediyorum ki yapınca, adeta mutlu oluyorum.

Bence de Zeynepcim.
Yarın başlıyorum tekrar en baştan.
Bacaklarımın ön taraflarının o kadar kasıldığını hiaaediyorum ki yapınca, adeta mutlu oluyorum.

bide insan spor yapinca dahada yapasi geliyor
mesela spora giderken dolmusla gidiyorum kafamdan dolmusla donerim diye geciriyorum ama yuruyerek dönüyorummm

bide insan spor yapinca dahada yapasi geliyor
mesela spora giderken dolmusla gidiyorum kafamdan dolmusla donerim diye geciriyorum ama yuruyerek dönüyorummm

Önemli olan kesinlikle başlamak.
Başladıktan sonra insan daha da çok yapıyor ama o ara verildikten sonra işkenceye dönüyor resmen her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…