- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.961
HosssgeldinnnGunaydin hanımlar,aaraniza yeni katıldım,ınşallah istedigimiz kilolara en kisa zamanda geliriz: )bu arada kilom 71:)
sanada canım günaydın hayırlı cumalar nasılsın berilcim bir ara artık geldin diye sevindim ama heralde 9.takıma geçmek için bu hafta burda bildirim yapıyorsun yada yanlışmı anladımkizlar gunaydin hayirli cumalar
suan cikmam lazim öglen bildiririm kilomu
Hosbuldum: ) evet birden fazla yazdim.kendimden bahsedeyim 28 yasindayim evliyim 1tane de dünya tatlısı oglum var: ) hee bir de fazla kilolarim :))Hosssgeldinnn
Iyi yaptinn geldin... kendinden bahsettin mi?
Ayh kafam bi karisti yaaa..
Birden cok mu yazdiniz..bana mi oyle geldi...
Ayda kimya muh ve osmngazimeryemi ve taylanı bılıyorsundur...
günaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldım çıkan sonuçlarıKK70:) sizinle paylaşmak istiyorum
efenim 1 dk içinde 10 ar saniyelik çıktım tartıya sonuçlardır şunlardır: 77.7-76.6-76.8-78.8-77.5
ben işin içinden çıkamadım siz çıkabilecekmisiniz bakalım daha dün 76.6 gelmiştim dünkü menumde gayet güzeldi bu sonuçlarda neyki
yarın çarşıya çıkıcam yeni bir tartı almam lazım sanırım 1 yıldır her gun tartılıyorum 1 aydır böyle tuhaf tartıyodu
topicim istersen bunların ortalamasını alayım kilo bildirimnde veya yarın tartı alınca yapayım bldirimi
***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/69.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/77.4/1.1/%1.4)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
5. TAKIM ORTALAMASI :%
evet bu fikrinde çok haklısın 4 ayagı tam oturması lazım zaten nevayla tartılarımız aynı fayansa koymak şart yoksa denge kayboluyorbende inşaat
bizim erkekler fakültedeki kız yoğunluğu en çok olan bölüm sizinki ya kız bulmaya çalışırlardı kantinde.
meryemi ordan tanıyorum bizim arkadaşlardan pembe saçlı ufak boylu bi kızdı sanırım.
sizin sınıftan tanıdığım başka bi kız var da onu söylemiyim iyice kendimi de şifre etmeyeyim
taylan ı hiç duymadım bilmiyorum.
tartına çıkınca tartı tıkır tıkır oynuyor mu. dört ayağıda yere tam oturmalı boşluk olmamalı. boşluk olunca benimki de 2 kiloya kadar yanlış ölçebiliyor. sen şimdi evde banyo da falan 30x30 olan fayanslar oluyor ya koridor da yada. o fayansın tam üstüne gelecek şekilde yerleştür tartıyı. hiç sallanıyor mu diye dene. tam oturduğu yeri bulunca 3 kere tartıl. bak aynı sonucu alacaksın. dediğim gibi yere tam temas edecek dört köşesi de sallanmayacak tartı
***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/69.6/1.6/2.61)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/77.4/1.1/%1.4)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
5. TAKIM ORTALAMASI :%
hahahaha eeee aynı olunca ne çektik bu tartılardan becan bende dün 800 kalori kadar banada artı koy bugunluk kalori miktarı olsun olurmu
ben bu sabah bir 100gr daha aşagı çeker diye gittim geldim tartıltım ama tartım çok inatçı
yönergeleri takip edip tartılıyorum hemen efenimbende inşaat
bizim erkekler fakültedeki kız yoğunluğu en çok olan bölüm sizinki ya kız bulmaya çalışırlardı kantinde.
meryemi ordan tanıyorum bizim arkadaşlardan pembe saçlı ufak boylu bi kızdı sanırım.
sizin sınıftan tanıdığım başka bi kız var da onu söylemiyim iyice kendimi de şifre etmeyeyim
taylan ı hiç duymadım bilmiyorum.
tartına çıkınca tartı tıkır tıkır oynuyor mu. dört ayağıda yere tam oturmalı boşluk olmamalı. boşluk olunca benimki de 2 kiloya kadar yanlış ölçebiliyor. sen şimdi evde banyo da falan 30x30 olan fayanslar oluyor ya koridor da yada. o fayansın tam üstüne gelecek şekilde yerleştür tartıyı. hiç sallanıyor mu diye dene. tam oturduğu yeri bulunca 3 kere tartıl. bak aynı sonucu alacaksın. dediğim gibi yere tam temas edecek dört köşesi de sallanmayacak tartı
demiştik desek mi acaba kızlarkızlar şunuda yazimben kaçım rus diyetini iki gün yapıp bırakmıştım ya 3.gün normal beslenmeden sonra artı 700 olarak bana geri döndü artık kesinlikle böyle diyetler yapılmaması fikrindeyim hemen verdiğinin yarısını geri alıyorsun ne anladık hemde o kadar zorlandım
serveyim seni eklemeyi unuttum şimdi eklerim yeni gelen arkadaslar bu hafta sadece bildirim yapacaklar kızlar çocukların kahvaltısını yaptırdım sofrayı toplayıp geliyoruöEn son kac kiloydum bılmıyorum o yuzden yuzde hesaplayamadım
Bu hafra 74,4 kg
Buna da sukur ıkı uc gun önce 75,6 dım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?