Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
emine yazdığın yazıya bayıldım bayıldımmn çok hoşuma gitti listeyi az sonra hazırlarım bende henüz tartılamadım az sonra tartılacağım
neva sen tartıyı alınca bildir tartı değişikliği olmasın
özaly menü yazmışsın tartı yok
emine sonuç çok güzel heraldr az sonra hazırlıyorum listeyi

tesekkur ederim canim insallah

bravo azmine hayran kaldım darısı başımıza:)

hoşgeldin ateşle su:) yaptıgın bir diyetin vey bir listen var mı spor yaparmısın biraz anlatsana

7den sonra yediklerin olmamış
sen bu kaçamaklarla bile kilo veriyorsun..bir de kaçamak olmasa neler olacak kimbilir

maşallah eminemize

işteee azim kraliçem geri döndüü
Benı nasıl mıtıve edıyorsun anlatamam işlerımı ypluna sokmalıyım bugun listeye gıreyım elımden geldıgınce de menu paylasayım ınş kısa zamanda toparlarım

***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor

5. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar güncellemeleri okumadan lsiteyi yaptım bstor en son 90,4 demişti onun kg sunu aldım ama ne yapalım sizce

Okudum kabul ettim yalniz bu yuzde işini anlayamadım,teşekkürler
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %
etap başlangıcından kasıt br önceki cuma bildirim kilon.etap bitiş kilonsa bu hafta cuma bildirim kilon umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
Hilal... diş agrisi hee..iyiymiss

bravo azmine hayran kaldım darısı başımıza:)

Aman ne yapayım kızlar
Deli gibi popaça börek pasta vardı.
Baktım başladı bu patatesli bu pırasalı bu kıymalı bu bu ..
Tırstım valla.
Bir de hiç yemiyorsun derler sürekli bana olmaz böyle bak hasta olursun.
Ben de işi kökten çözdüm.

Bu arada geçmişi en kısa sürede okuyacağım.
Özellikle diş konusunda öneri ya da tecrübe paylaşan var mı merak ediyorum

Sana bayılıyorum eglenceli insana bayılıyorummmm

hoşgeldin ateşle su:) yaptıgın bir diyetin vey bir listen var mı spor yaparmısın biraz anlatsana

Husbuldum,teşekkürler: )malesef sıkı fıkı uydugum bir diyet yok.ancak sabahlari 1 buyuk bardak suyla gune başlıyorum,hahvaltidan once de yesil cay falan içiyorum.ekmegi ,pilav makarnayı az tuketmeye çalışıyorum.yaptigim yemeklerdeki yagi azalttim oldukça.eve aburcubur almıyoruz.biraz da evde mekik çekiyorum ve ip atlıyorum.ama sizlerin desteğiyle daha da iyi olacagini düşünüyorum :)

Gözdeyi izinli yazabiliriz sanırım kaptanım.
Kızın morali bozuk. Gelince kafasını toplar öyle girer belki listeye. Bir de liste stresi yaşamasın 1 2 haf5a.

evet ateşcim inan bana takımın sorumlulugunu üstünde hissedince yiyesin varsa da yiyemiyosun)) bu arada belliki sporu seviyosun sana tavsiyem jillian micheals 30 days dene o kadar spor yapmama ragmen hiç bir spor beni bu kadar etkilemedi

Kesinlikle ilgilenecegim teşekkür ederim.sporu seviyorum evet kar kis derken evden cikamiyorum yoksa yuruyus yapmayi cok seviyorum: )

***8 ocak perşembe menüleri***
callan +
dagyolu
hm izinli
eminef
servey +
bstor izinli
hayat +
ozaly
neva +
ayda2 kg
ipeksena izinli
speedy
can bende dün 800 kalori kadar banada artı koy bugunluk kalori miktarı olsun olurmu

ben bu sabah bir 100gr daha aşagı çeker diye gittim geldim tartıltım ama tartım çok inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…