- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.941
bence bunlar bir sürü spordan bile daha güzel evde koltukalrın yerini değiştirmek ağırlık kaldırmak gibi sanki
sabah sabah kahkaha attırdın bana serveycim süpersin çok doğru valla :)
denetmenlerimiz daha iyi bilir tabi ama yorum yapmadan geçemiycem keşke en azından akşamkilerle öğleni yer degiştirseydin diycem ama öğlene baktım o da akşama olmazmış
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
süpermiş
inşallah hayırlısıya görüşmen güzel geçer zeynepcim
bravo azmine hayran kaldım darısı başımıza:)Kızlar, dün bir türlü yazamadım kilomu.
81 çıktım.
Ne kadar doğru oluyor farklı tartılarda bilmiyorum ama. Muhtemelen bugün daha azım ama tartılmam zor.
Eşimin ailesine gidince dişim ağrıyor dedim bşr şey yememek için. Yoksa çok ısrar ediyorlar. Hafif ağrım var zaten de çok abarttım.
Annem biliyor diyette olduğumu ama o da hadi biraz ye falan diye ısrar etti. Ona da biliyorsun sonra üzülüyorum kilo veremedim deyince bir şey demedi.
Benı nasıl mıtıve edıyorsun anlatamam işlerımı ypluna sokmalıyım bugun listeye gıreyım elımden geldıgınce de menu paylasayım ınş kısa zamanda toparlarım7den sonra yediklerin olmamış
sen bu kaçamaklarla bile kilo veriyorsun..bir de kaçamak olmasa neler olacak kimbilir
maşallah eminemize
işteee azim kraliçem geri döndüü
Bence menusu guzel olanın yanına yıldız at callancımmm***8 ocak perşembe menüleri***
callan +
dagyolu
hm izinli
eminef
servey +
bstor izinli
hayat +
ozaly
neva +
ayda2 kg
ipeksena izinli
speedy
5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Etap Başlangıç : 64.6Okudum kabul ettim yalniz bu yuzde işini anlayamadım,teşekkürler
Hilal... diş agrisi hee..iyiymiss
bravo azmine hayran kaldım darısı başımıza:)
Sana bayılıyorum eglenceli insana bayılıyorummmmEfem, Türk kadını çekicidir;
İşe başlarken besmele çeker,
Kaşa rastık, göze sürme çeker,
Kendini naza çeker,
Altını gümüşü kendine çeker,
Alışverişte başı çeker,
Yüz çifti olsa da vitrindeki o ayakkabıya iç çeker…
Bekârken abisinden çeker,
Evlenir; kaynanadan çeker,
Yapılanları sineye çeker,
Ama aldatılırsa korku filmi çeker!..
Kâğıttan bigudi yapar fön çeker,
Gecenin bi yarısı canı tatlı çeker,
Hamarattır; mutfağa girdi mi ziyafet çeker,
Kibrit kutusu kadar peynirle açlık çeker,
1.5 İskenderin yanına diyet içecek çeker!
Anadır; doğum sancısı çeker,
50 yaşında bile olsa evladının kulağını çeker,
ATM’den parayı elini ekrana siper eder de çeker,
Eninde sonunda annesine çeker…
Sağlam laf sokar şimşekleri üzerine çeker,
Başa çorap örer kenarına tığla zincir çeker,
Kavga esnasında saç çeker,
Hoşuna gitmeyen durumlarda “Cık cık cık” çeker,
Cevaplardan çok soruya dikkat çeker,
Demir eksikliği, vitamin eksikliği en çok da ilgi eksikliği çeker,
Çoluk çocuğa karışınca çok şeyden elini eteğini çeker,
Evlada kızdığında bilgisayarın fişini çeker,
Eve geç gelen sıpayı sorguya çeker üstüne fırça çeker,
Şifacıdır; sırta bardak çeker,
Perdeleri sıkı sıkı çeker, yorganı da üstünüze çeker,
Bulaşığa girişirken kolları dirseğe kadar çeker,
Elektrik süpürgesiyle vura vura ayakları kenara çeker,
Dikkat; gölgesinden hızlı terlik çeker!..
O eteğe gireceğim diye göbeği içine çeker,
Topuklu ayakkabılar yüzünden halayda, yağmurlu havada, yokuşta patinaj çeker,
Güne gittiği gün hazımsızlık çeker…
Geç gelen kocaya zılgıt çeker,
6.ncı hisle yapılan tüm ‘yaramazlıkların’ röntgenini çeker!
Buket çiçek görünce iç çeker,
Tek kaşı kaldırmak suretiyle ihtar çeker,
Kavgada kısır döngü içine çeker,
Sabrı taşarsa bombanın pimini çeker!..
Dişle tır çekmek de neymiş, dişini tırnağına takar evin bütün yükünü çeker,
Kıymetinin anlaşılacağı günü iple çeker.
hoşgeldin ateşle su:) yaptıgın bir diyetin vey bir listen var mı spor yaparmısın biraz anlatsana
Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %
umarım yardımcı olabilmişimdir
***5.TAKIM 395.ETAP***
toplight (70.6/ / )
CallanPinckney (59.9/)
dagyolu(61.2/)
hm22( 82/81/1,0/%1,22)
EmineF (78.5/)
Bstor (93.5/90,4/1,55/%0,66) izinli
hytsvncgzl(68.9/)
beril77(68,8/) 391. etapta izne ayrılan üye kg su 4 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
selinhm(80,0/ )392. etapta izne ayrılan üye kg su 3 e bölündü 9. takıma geçmek istiyor
5. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar güncellemeleri okumadan lsiteyi yaptım bstor en son 90,4 demişti onun kg sunu aldım ama ne yapalım sizce
evet ateşcim inan bana takımın sorumlulugunu üstünde hissedince yiyesin varsa da yiyemiyosun)) bu arada belliki sporu seviyosun sana tavsiyem jillian micheals 30 days dene o kadar spor yapmama ragmen hiç bir spor beni bu kadar etkilemedi
can bende dün 800 kalori kadar banada artı koy bugunluk kalori miktarı olsun olurmu***8 ocak perşembe menüleri***
callan +
dagyolu
hm izinli
eminef
servey +
bstor izinli
hayat +
ozaly
neva +
ayda2 kg
ipeksena izinli
speedy
ben bu sabah bir 100gr daha aşagı çeker diye gittim geldim tartıltım ama tartım çok inatçıgünaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldım çıkan sonuçlarıKK70:) sizinle paylaşmak istiyorum
efenim 1 dk içinde 10 ar saniyelik çıktım tartıya sonuçlardır şunlardır: 77.7-76.6-76.8-78.8-77.5
ben işin içinden çıkamadım siz çıkabilecekmisiniz bakalım daha dün 76.6 gelmiştim dünkü menumde gayet güzeldi bu sonuçlarda neyki
yarın çarşıya çıkıcam yeni bir tartı almam lazım sanırım 1 yıldır her gun tartılıyorum 1 aydır böyle tuhaf tartıyodu
topicim istersen bunların ortalamasını alayım kilo bildirimnde veya yarın tartı alınca yapayım bldirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?