Canımmm cokkk tesekkürlerrr
4. takımı ve kaptan yardımcısı şirinesini de tebrik ederizzz

dagyolcum herkesin bünyesine göre egzersiz vardır,seninki yürüyüş demekki..belin kalçan kaç rakibem cok merak ettim
canım belli motivasyona ulaşana kadar dısarıda yemek cok tehlike gercekten..zayıfladık ama benim yağlar löp löp,bacaklar odun gibi,aylardır uğrasıyorum sporla;ama yokkk...ama vazgeçermiyim hayırrrrrrr,illa gidecek bu yağlar selülitler
herkes zayıflamak ister ama zayıflayanları da baltamak ister...

...ben kızmıyorum,insan fıtratı sonucta..hırslı kıskanc vs...olacak böyle konuşmalar..zayıflamak sadece görünüş için değil sağlık,uzun yaşam,hafif hissetme bu tarz nedenlerle de gerekli..düşük kalorili beslenenlerin daha uzun yaşadığıyla ilgili çalışmalar var..ben buna inanaıyorum..Peygamberimiz(s.a.v) döneminde insanlar neden hastalanmıyor du???bizim gibi yemeğin üstüne gelsin tatlılar gelsin meyveler yapmıyorlardı

ibni sina 2 öğün sağlık 3.sü hastalıktır der...metabolik sendrom diye bir şey var,kadınlarda bel çevresinin 85 üstü olması hastalık riski..boşuna mı bağırıyoruz..amabalajlı gıda tüketmeyelim,bir sürü katkı maddesi var,gdo lu ürün tüketmeyelim..hamburger menülerindeki sodyum oranına baktınız mı yani tuz..deli gibi..bu menülerde ve bir çok yemekte tadı güzelleşsin diye (6.tat dediğimiz şey) monusudyum glutama var (kısaltılmış ismi MSG) arkadaşlar artık kendimize gelelim..neden taş devri,karatay diyetleri var..çünkü hastalıklar kanserler arttı,her sey damak tadı değildir,hayat monotonlaşınca kalp damar hastalıkları arttı
herkes silkelenip kendine gelsin
bu diyet ve spor öncelikle yazıflamak için değil,öncelikle sağlıklı yaşam içinnn
artık dünya bunun farkında..organik tarım yapılıyor,MSGsiz katkısız ürünler üretiliyor
DNAsı ile oynanmış bu yapay maddeleri tüketmeyelim,hadi siz hasta olmak istiyorsunuz,etrafınızdaki sizi örnek alacak yeni neslin hastalıklı olmasına nasıl içiniz elverecek
türkiyede yapılan araştırmada,mağlesef halkımızdaki okuma oranı %0.01 civarı cıkmış (kitap okuma) avrupada (%20)
doktora giden hastaların coğu doktoru anlamıyormuş,anlasa da cevresindekilere anlatacak sözcük dağarcığı yokmuş..bu insanlar hastalıklara daha cok yakalanıp,daha erken ölüyorlarmış..işte bunlar gercekten
şimdi takımımıza bakıyorum,hepiniz zeki akıllı ve bilinçli kadınlarsınız..ilk yaptığımız işe İNANALIM sonra etrafımızdakilere anlatalım..çünkü halkımız bilmiiyor

amann nereden geldim buralaraaa
dagyolu sen söylenenleri takma sakın,iç benliğinde inandığın doğruları yaşa..başkalarının doğrularını yaşarsan asla huzurlu olmazsın..öptüm bebeğim