Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Zeynepcim, çok yakışmış bence saç rengin.
Yüzün, daha yumuşak bir ifadeye bürünmüş.

eskiden biraz daha sert bi görünüm katiyordu dogru yavrum.
cok tesekkur ederim görüşleriniz önemli benim icin

10942788_10152548362056262_589632716_n.webp
kızlar nasıl olmuş öcelerim ?:KK23::KK23::KK23:

günaydın kıısssslarrrr....
2 günlük arsadan sonra yeniden aranızdayım, hafta sonu baya bi yoğundum, cumartesi ev sil süpür, güne git, çocukla ilgilen banyosu, tırnağı falan filan, pazar günü misafir ağırla, ütü yap derken bittiiiii...menülerimi paylaşamadım, paylaşmamam daha iyi zaten berbattt:KK17::KK17:
neyse ki bugün pazartesi yeni bir başlangıç için harika birgün. hafta sonu o kadar abartmışım ki kahvaltı yapamadım sabah, midem almadı. neyse, zararın neresinden dönersen kardır, bu hafta çok az kalori almayı planlıyorum ki hafta sonunu telafi edebileyim. 1000 kaloriyi geçmicem inşAllahh,:KK19: tabi ki sizin desteklerinizle.

günaydınlarrrr
kızlar haftasonu yoğundu
yarın evi temizletiyorum
kardeşim ve eşi geliyorlar
bu hafta eşimin arkadasları da gelecek,çokk yoğunum
yarın haftasonu menülerini yazacağım
kaptanım menü listeleri dışında pek giremeyebilirim,pazartesiye kadar...
sporları nasıl yapabileceğim bakalım,hayırlısı
callan cım tatlım müsait olunca girersin tatlım kolay gelsin yoğun bir haftaya benziyor
Canım 8 aylıktı.ayında pek sıkıntı yoktu ama düşük kiloluydu 2 kg dogdu zaten bir kısmip dogunca gitti.cigerine su kaçmış bebegimin o yüzden küvezde kaldı.neyse geçti gitti allaha şükür.
geçmiş olsun tatlım yaaa ne zordur o günler neyse atlatmışsınız
Kizlarrrr

Saclarimi boyattim fikirlenize ihtiyacim var.

Oncelikle söylemeliyim ki istedigim rengin 3 ton kadar sanirim koyusu bu.
kuaforum "istedigin renge boyarsam bi kac yikamada akar begenmezsin bu ton yapim hem acilirken istedigin bi ton olursa o tondada kalabilirsin" dedi

Gerçekkk fikirlerinize ihtiyacim varrr
zeynebim yeni hali çok güzel olmuş ben çok beğendim
sabahleyin tartıldım dünki kaçamak kahvaltım dün sabakh ki kilomu görmeyi engelledi ama bu sabah tartılınca cumanın aynısı çıktım iyi telafi etmişim dedim ama bir an önce eksiye düşmem lazım inşallah haftaiçi o da olacak

kızlar zayıflamada son söz deniz egece
bu kitabı okudunuz mu bir arkadaşım okumuş diyet yapmadan 1-2 hafta içinde 2 kg vermiş bilinçaltı ile ilgili imiş okuduysanız yorumlarınızı alayım bende siparş vermeyi düşünüyorum da
Evet bende araştırıyorum ama bu türlü inanamadım bi kitap sonuçda siz kitap siparişi verdiniz mi?

Eki Görüntüle 1379736

Çok güzel Gözdecim.
Çok hoşuma gidiyor ama benimkiler bir türlü olmuyor.

Kızlar, bugün bana masal anlatmayı izlemeye gideceğiz. Yorumlar çok iyi. O yüzden akşam uğrayabilirsem uğrayacağım bilginiz olsun.

bakir tonu yeni olan canim.
koyu olanin yarisina kadar acik kahve yarisindan sonrasi siyahti.
boya akmisti ama kötü duruyordu
Çok çok güzel olmuş tam benim istediğim renk yaaaa :KK43:
yine yaparsın bebiş :D:KK19:
5-10 seneye anca :)

günaydınlarrrr

Evet canım teşekkür ederim geçti gitti o kötü günler allaha şükür

kizlarr cok teskkur ederimm mutlu oldum yahuu

günaydınlarrrr

callan cım tatlım müsait olunca girersin tatlım kolay gelsin yoğun bir haftaya benziyor

zeynebim yeni hali çok güzel olmuş ben çok beğendim
sabahleyin tartıldım dünki kaçamak kahvaltım dün sabakh ki kilomu görmeyi engelledi ama bu sabah tartılınca cumanın aynısı çıktım iyi telafi etmişim dedim ama bir an önce eksiye düşmem lazım inşallah haftaiçi o da olacak

Çok çok güzel olmuş tam benim istediğim renk yaaaa :KK43:

5-10 seneye anca :)

Evet canım teşekkür ederim geçti gitti o kötü günler allaha şükür

kızlar tebrikler
kızlar malum yazıflamak için nerdeyse 2-3 ay boyunca kendimi eve hapsettim kendimce evde ugraşlar çıkardım tamamen odaklanmak adına yaptım buraya gelmeden öncede diyete başlamıştım toplam bu süreç zarfında 12.5 kilo verdim şimdi bedenime uygun kıyafetler alıyorum giyiyorum beni görenler çok ama çok şaşiriyor kurumuşsun çürümüşsün gibi laflar ama ben zayıf kategorisine kendimi koyamıyorum şuan 164 boyla normalim bir arkadaşim baya önceden kiloluydu zayıfladı spora gitti sıkılaşmak adına beden ölçülerimizi ölçtük ben daha küçük çıktım o kilo vermeye başladığında spora çok sonra başlamasından sıkılaşması zor oluyor bence o yüzden spora ilk evrelerde çok azda olsa başlanmalı birde karatay tarzı beslenmelerde sarkma çok az oluyor yani bende o dönemde öyle olmuştu
bende sıkılaşmak adına minderimi serdim dambıllarımı aldım jillianın karşisına geçtim baktım zıplama kısmına geldik biraktım plates yapım dedim ondada var malum dikkat etmem gerekiyor 4 yıldır evliyim hala evliliğimin meyvesini göremedik hayırlısı tabi
yani toplight ve callan kusura bakmayın ben yine yürüyüşümle inş devam edeceğim
belki ilerde ölçülerimizlede yarişiriz
bu haftasonu bende yogunum misafir gün derken giremeyebilirim herkese iyi haftasonular kolay gelsin
Rabbim en kisa zamanda bol meyveli cesitli bi evde "cildiracagimmmmm" diye avaz avaz bagirmayi nasip etsin sana.
ve evet... etraf "ayyy cok zayiflamissin" diyerek negatif etki dogurabilirler aman dikkat.
Canımmm cokkk tesekkürlerrr
4. takımı ve kaptan yardımcısı şirinesini de tebrik ederizzz:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dagyolcum herkesin bünyesine göre egzersiz vardır,seninki yürüyüş demekki..belin kalçan kaç rakibem cok merak ettim
canım belli motivasyona ulaşana kadar dısarıda yemek cok tehlike gercekten..zayıfladık ama benim yağlar löp löp,bacaklar odun gibi,aylardır uğrasıyorum sporla;ama yokkk...ama vazgeçermiyim hayırrrrrrr,illa gidecek bu yağlar selülitler
herkes zayıflamak ister ama zayıflayanları da baltamak ister...:KK62:...ben kızmıyorum,insan fıtratı sonucta..hırslı kıskanc vs...olacak böyle konuşmalar..zayıflamak sadece görünüş için değil sağlık,uzun yaşam,hafif hissetme bu tarz nedenlerle de gerekli..düşük kalorili beslenenlerin daha uzun yaşadığıyla ilgili çalışmalar var..ben buna inanaıyorum..Peygamberimiz(s.a.v) döneminde insanlar neden hastalanmıyor du???bizim gibi yemeğin üstüne gelsin tatlılar gelsin meyveler yapmıyorlardı:KK43: ibni sina 2 öğün sağlık 3.sü hastalıktır der...metabolik sendrom diye bir şey var,kadınlarda bel çevresinin 85 üstü olması hastalık riski..boşuna mı bağırıyoruz..amabalajlı gıda tüketmeyelim,bir sürü katkı maddesi var,gdo lu ürün tüketmeyelim..hamburger menülerindeki sodyum oranına baktınız mı yani tuz..deli gibi..bu menülerde ve bir çok yemekte tadı güzelleşsin diye (6.tat dediğimiz şey) monusudyum glutama var (kısaltılmış ismi MSG) arkadaşlar artık kendimize gelelim..neden taş devri,karatay diyetleri var..çünkü hastalıklar kanserler arttı,her sey damak tadı değildir,hayat monotonlaşınca kalp damar hastalıkları arttı
herkes silkelenip kendine gelsin
bu diyet ve spor öncelikle yazıflamak için değil,öncelikle sağlıklı yaşam içinnn
artık dünya bunun farkında..organik tarım yapılıyor,MSGsiz katkısız ürünler üretiliyor
DNAsı ile oynanmış bu yapay maddeleri tüketmeyelim,hadi siz hasta olmak istiyorsunuz,etrafınızdaki sizi örnek alacak yeni neslin hastalıklı olmasına nasıl içiniz elverecek
türkiyede yapılan araştırmada,mağlesef halkımızdaki okuma oranı %0.01 civarı cıkmış (kitap okuma) avrupada (%20)
doktora giden hastaların coğu doktoru anlamıyormuş,anlasa da cevresindekilere anlatacak sözcük dağarcığı yokmuş..bu insanlar hastalıklara daha cok yakalanıp,daha erken ölüyorlarmış..işte bunlar gercekten
şimdi takımımıza bakıyorum,hepiniz zeki akıllı ve bilinçli kadınlarsınız..ilk yaptığımız işe İNANALIM sonra etrafımızdakilere anlatalım..çünkü halkımız bilmiiyor:KK43:
amann nereden geldim buralaraaa
dagyolu sen söylenenleri takma sakın,iç benliğinde inandığın doğruları yaşa..başkalarının doğrularını yaşarsan asla huzurlu olmazsın..öptüm bebeğim:KK15::KK15::KK15:

kadın vücudunda bel kalınlığının kalçanın yüzde 70’i kadar olması gerekiyor. Yüzlerce yıldır bu, altın oran olarak kabul ediliyor...ilginç bir bilgi
Kiz ne dokturmussun... bravoo muthis ciziktirmissin
Bu hafta bakalım 72,9 olabılecek mıyımm
Yaaa serveycimmm... yanlislikla kiloyu fazla kacirirsam..su beklenen solundan selamlama sahnelenecek cumaya... hihihi ne dersinnnn
Canım 8 aylıktı.ayında pek sıkıntı yoktu ama düşük kiloluydu 2 kg dogdu zaten bir kısmip dogunca gitti.cigerine su kaçmış bebegimin o yüzden küvezde kaldı.neyse geçti gitti allaha şükür.
Gecti gitti..cok sukur.. vuuuu o hepsini eEr gecer..sikinti etme.
Selaaam cadılaaaar :rolleyes::rolleyes::KK73::KK73:
Hemen dün ki menümü yazayım ;

Sabah:
2 dlm buğday ekmeğine beyaz peynir domates sandviç

öğlen:
patlıcan musakka
bulgur pilavı
mercimek çorbası

Akşam:
herbalife yoğurt
1 avuç tuzlu fıstık :KK23::KK23:
su 2 lt
spor yok
--------------------------------------------------

Bugün ki menü

sabah:
2 yumurta
domates biber
beyaz peynir

öğlen:
kumpir - zero ( kızlarla dışardaydık )
(benimkinde rus salatası - ketçap mayonez - mısır yoktu )
resmen haşlanmış pattis yedim :KK45:

Ara: 1 elma

su : 2 lt
spor : plates lastiği ile 3 mile leslie
10 squat
25 mekik

Not: bugün annem sabah mis gibi sıcacık kıymalı görek yaptı 1 dilim bile almadım.
Akşam ev yapımı pizza yaptı ondan da yemedim.
akşam yemeği henüz yemedim ama aç değilim belki yoğurt yerim acıkırsam :KK68:

Benim haftasonum böyleydi :KK23::KK23:
Bravooo
Bende menümü yazaym hemde daha fazla yememiş olurum
Sabah yarım simit
2 dilim ekmek üstü
Öglen tost ayran
Akşam yemegi yemedim
Jillianımı yaptım suyumu içtim gezdim tozdum.bugün de böylece bitti.birazdan cadımı uyutma operasyonuna başlarım zaten gece yarısı olur :) bi kahve içer kaçarım.
Ouyttþ sefannn olsunn
eskiden biraz daha sert bi görünüm katiyordu dogru yavrum.
cok tesekkur ederim görüşleriniz önemli benim icin
Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.
Eki Görüntüle 1379736
Bu ne yaaaa bakima girmis herkes...
:KK37::KK6:

Back
X