- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.241
ozalycim mümkünse baldan uzak dur zayıflama sürecinde.balda yüksek oranda karbonhiidrat var şeker katıldıgı içn onun dısında eskiye nazaran menün çok güzel hele bu menülerle verdiğin kilolar harika maşallah diyim :)hanımlar dünki menüm
19.01.2015
Sabah kahvaltısı gene minicik dilim ekmek tereyağ bal
Öğlen 3 kaşık ama cidden 3 kaşık tavuklu pilav yanına ayran
Akşam da 1 kase mısırlı tonbalıklı soya soslu limonlu makarna
yazarken bile canım çekti :)
Çok hafif oluyor hanımlar inanın
Biraz çok yedim (eskiye göre az) ama çok hafiffffff :)
Jillianımı yaptım üstüne 30 squat ekledim aslında şu squat challenge a başlayacaktım ama jilliandan sonra squat zor geldi 30 da bıraktım. Suyumuda ihmal etmedim.
canım iyi yapmışsın gitmekle sonuçtan haberdar et mutlaka tamam mıAcildeyim
saolasın tatlımTekrar geçmiş olsun canım
Benim kızında arada bir ateşi çıkıyor biz acile gidiyoruz idrar tahlili istiyorlar ah şu kız bebeklerden idrar örneği almak mucize o poşet hep mi çıkar ya
Neyse sonuçta birşey çıkmıyor
Ama doktor ateşte çok paniklemeyin ateş iyi birşey vücudu mikroplarla savaşıyor eğer çok çıkarsa müdehale edin dedi.
bu arada senin uşaklar kaç yaşında
Hepsi bir arada
Çok çok Geçmiş olsun canım ya
sonuçtan haberdar et
Hamilelik olabilir mi tatlım acaba?
saolasın tatlım inşallah seneye daha iyi olacak bakallım öyle umut ediyorumgeçmş olsun canım seninkilerde bir türlü toparlanamadı kış ağır geçiyo tabi bu yıl Allah yardımcın olsun Annelik zor zanaat
dediğin gibi benim kızımda kreşe gitmek istemedi hiç dışarı çıkmayıda sevmezdi geçen yıl okula başladı hergün hastaydı öğretmeni beni uyardı kreşe gitseydi hastalık dönemi o yıl atlatırdı dedi çok pişman oldum göndermediğime şimdi sen seneye çok rahat edersin inşallahcanım iyi yapmışsın gitmekle sonuçtan haberdar et mutlaka tamam mı
saolasın tatlım
benim büyük 10 yaşına girecek küçük de 3,5 yaşında küçük bu sene kreşe başlayınca bu kadar hastalanması doğal tatlım yaa bağışıklığı güçlenecek yaa paşamın
saolasın tatlım inşallah seneye daha iyi olacak bakallım öyle umut ediyorum
tekrar günaydın işe geldim ben de uykusuzlardanızmdün gece bütün evi dolaştım nerdeyse önce salonda uyku tuttu amann dedim burda kanepede uyuyacağım gece 3 gibi büyük oğlan istifra etti onu toparla temizle sonra onu üşüme krizi tuttu ateşlenmeye başladı 4,30 a kadar onunla yattaım o sırada küçük oğlan annee diye yaygarayı bastı onun yanına gittim saat 6 gibi kendi yatağıma geçtim çok zor uyandım yaa acaip uykum var
geçmiş olsun canımAcildeyim
Evet cAnım kan gbı ıdrar ıshal bel agrısı
Ne ılgısı varTekrar geçmiş olsun canım
Benim kızında arada bir ateşi çıkıyor biz acile gidiyoruz idrar tahlili istiyorlar ah şu kız bebeklerden idrar örneği almak mucize o poşet hep mi çıkar ya
Neyse sonuçta birşey çıkmıyor
Ama doktor ateşte çok paniklemeyin ateş iyi birşey vücudu mikroplarla savaşıyor eğer çok çıkarsa müdehale edin dedi.
bu arada senin uşaklar kaç yaşında
Hepsi bir arada
Çok çok Geçmiş olsun canım ya
sonuçtan haberdar et
Hamilelik olabilir mi tatlım acaba?
::)))))) ben de sana bakıyorum sapık gibiAlınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
sporum yok. sadece yerde bacak hareketleri bi de 100 tane yarım mekik.
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
- 1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal)175 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Tas Kebabı (343 kcal)172 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Tas Kebabı (343 kcal)86 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata (84 kcal)21 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)29 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)36 kcal
- 0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
- 0.25 x 1 Adet Muz (100 kcal)25 kcal
- 0.50 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal)80 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1076 kcal
suyum 1.5 lt
callancım bende seni takip ediyorum diyet arkadaşımda. gerçekten adam sapık gibi hissediyor. ne yemiş ne yapmış bi bakayım diyor insan.
cok geçmiş olsun kaptanımyaa bugün küçüğü kreşe gönderdim dün gece ateşliydi ama dün gündüz ateşi hiç yükselmeyince bugün o gitti sıra büyükte bi yaz gelse de rahatlasak yaaa
canım iyimisin ne oldu,şimdi nerdesin,neler yaptılar tetkikAyyyy butun gece uyumadım nerdeyse izîn aldım acile gelmek için
AFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorumcanım iyimisin ne oldu,şimdi nerdesin,neler yaptılar tetkik
çok ilginç yabu arada wc ye gittim .
lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.
midem bulandı midemm...su içmediğim kadar var yaniii
adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.
Haklısın ama soylenmez belkı sureklı verırımmm gelmeden verdım dahaserveycim sen iyileşince bir sadaka ver istersen,çok sıkıntılı geçti bu ara
bu arada wc ye gittim .
lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.
midem bulandı midemm...su içmediğim kadar var yaniii
adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?