Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ozalycim mümkünse baldan uzak dur zayıflama sürecinde.balda yüksek oranda karbonhiidrat var şeker katıldıgı içn onun dısında eskiye nazaran menün çok güzel hele bu menülerle verdiğin kilolar harika maşallah diyim :)

canım iyi yapmışsın gitmekle sonuçtan haberdar et mutlaka tamam mı
saolasın tatlım
benim büyük 10 yaşına girecek küçük de 3,5 yaşında küçük bu sene kreşe başlayınca bu kadar hastalanması doğal tatlım yaa bağışıklığı güçlenecek yaa paşamın
geçmş olsun canım seninkilerde bir türlü toparlanamadı kış ağır geçiyo tabi bu yıl Allah yardımcın olsun Annelik zor zanaat
saolasın tatlım inşallah seneye daha iyi olacak bakallım öyle umut ediyorum

dediğin gibi benim kızımda kreşe gitmek istemedi hiç dışarı çıkmayıda sevmezdi geçen yıl okula başladı hergün hastaydı öğretmeni beni uyardı kreşe gitseydi hastalık dönemi o yıl atlatırdı dedi çok pişman oldum göndermediğime şimdi sen seneye çok rahat edersin inşallah

geçmiş olsun canım. benim kızda kreşe başlayalı bi türlü iyileşmedi. gece öksürüğü hiç bitmiyor. geniz akıntısı yatınca öksürüğe çeviriyor. balgamı çıkartacam derken kusuyor. çocuklar balgamı kusarak atarmış öyle okudum. gerçekten de bazen sadece sümük gibi balgam çıkarıyor tükrükle beraber. ben rahatladı diye seviniyorum artık kusunca.

senin bakıcın ne yaptı dün gece yardım etmedi mi.
geçmiş olsun canım

Evet cAnım kan gbı ıdrar ıshal bel agrısı

çişini yaparken ağrı oluyormuydu. ben bi kere oldum anlatamam doğumda öyle sancım olmadı. idrar yollarını üşütmüşüm. iş yerinde ayaklarım bi türlü ısınmıyordu. gerçi şimdi de ısınmıyor. parmaklarım donuyor.

günaydın kızlar
gece 12 sabah 6 arası kesintisiz uykuyu okadar özledimkii
hasta olanlara geçmişlerr olsun
benim menülerim bu ara cok kötü,spor da yapmadım dün
size yemeyin dediklerimi kendim yiyiyorum
ama yine de menümü paylaşacağım,yoksa kontrolümü iyice kaybediyorum
beni yargılayın,yerden yere vurun lütfennn
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
  • AldığınızKalori Miktarı
kızlar bu mneü yine iyi dün baklava dondurma çikolatalı elmalı kurabiyelere hayır dedim ama şöyle sabrettim,,sabah kalkınca yiyeceğim.kii kalktığım gibi de yedim,öğleden sonra cok az yedim
şimdi kardeşim ve kızım uyumuşken spora koşuyorum

Ne ılgısı var

::)))))) ben de sana bakıyorum sapık gibi
ama bu ara ben cok kötüyüm,haftaya düzelteceğimm
yediklerimi sabahtan yiyiyorum(cıss yiyecekler),akşama hiçbir yemiyorum,inşşallah dengeler
bakalım hayırlısı
haftaya eve hiçbir tatlı tuzlu yemek sokmayacağımsebze haşlayıp haşlayıp yiyeceğim,bu hafta ev nelerle dolu anlatamam
hm22 ben kurabiyeleri verirdim ama kardeşimm çok seviyor,tatlıcı kendisi,verdirmez

bu arada wc ye gittim .

lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.

midem bulandı midemm... su içmediğim kadar var yaniii

adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.

çok ilginç ya
hala tuvaletini temizleyemeyen insanlar var
çok şaşıırtıcı
ya özel bir tuvalet falan mı talep etseniz
anladığım kadarıyla herkes kullanıyor..sistemi bilmiyorum ama sadece sizin bölümün kullanabileceği bir tuvalet gibi bir şey olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…