- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.261
gaz sancısı mı canım,çok kötüdür bilirim.rahatlattılar mı peki seni,şimdi nasılsınAFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorum
menün çok güzel limon aromalı gazoz hariç :) içinde şeker var tatlım keşke içmeseydin uludağın şekersiz limonatası var 75 kalori ve 0 karbonhidrat canın içecek istediğinde onu bulgünaydın kızlar
gece 12 sabah 6 arası kesintisiz uykuyu okadar özledimkii
hasta olanlara geçmişlerr olsun
benim menülerim bu ara cok kötü,spor da yapmadım dün
size yemeyin dediklerimi kendim yiyiyorum
ama yine de menümü paylaşacağım,yoksa kontrolümü iyice kaybediyorum
beni yargılayın,yerden yere vurun lütfennn
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
kızlar bu mneü yine iyi dün baklava dondurma çikolatalı elmalı kurabiyelere hayır dedim ama şöyle sabrettim,,sabah kalkınca yiyeceğim.kii kalktığım gibi de yedim,öğleden sonra cok az yedim
- 2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)160 kcal
- 2.00 x 1 Bardak (250ml) Schweppes Limon Aromalı Gazoz (45 kcal)90 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Döner (250 kcal)250 kcal
- 0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
- 1.00 x 1 Su Bardağı süt(tam yağlı) (128 kcal)128 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 819 kcal
şimdi kardeşim ve kızım uyumuşken spora koşuyorum
canım gece yardım istemiyoruz bakıcıdan o zaman ufaklık daha çok şımarıyor huysuzluğu ikiye katlanıyorgeçmiş olsun canım. benim kızda kreşe başlayalı bi türlü iyileşmedi. gece öksürüğü hiç bitmiyor. geniz akıntısı yatınca öksürüğe çeviriyor. balgamı çıkartacam derken kusuyor. çocuklar balgamı kusarak atarmış öyle okudum. gerçekten de bazen sadece sümük gibi balgam çıkarıyor tükrükle beraber. ben rahatladı diye seviniyorum artık kusunca.
senin bakıcın ne yaptı dün gece yardım etmedi mi.
geçmiş olsun canım
çişini yaparken ağrı oluyormuydu. ben bi kere oldum anlatamam doğumda öyle sancım olmadı. idrar yollarını üşütmüşüm. iş yerinde ayaklarım bi türlü ısınmıyordu. gerçi şimdi de ısınmıyor. parmaklarım donuyor.
yaa sizin orda neden öyle bizde hiç öyle değil temizlik şirketi günde 2-3 defa çamaşır suyu ile temizliyor bi de bayanlar wc si oldukça temiz şikayet etseniz tatlım valla bizim burda nerdeyse bal dök yala diyeceğim abartmayayım da bizim temizlikçiler iyi çalışıyorbu arada wc ye gittim .
lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.
midem bulandı midemm...su içmediğim kadar var yaniii
adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.
canım sonuçlar ne zamana çıkacak en kısa sürede alırsın umarımAFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorum
mikrobik bişey mi buldular eşin yanında mı? serum taktıklarına göre vücutta sıvı kalmamışSerum taktılar
günaydın kızlar
gece 12 sabah 6 arası kesintisiz uykuyu okadar özledimkii
hasta olanlara geçmişlerr olsun
benim menülerim bu ara cok kötü,spor da yapmadım dün
size yemeyin dediklerimi kendim yiyiyorum
ama yine de menümü paylaşacağım,yoksa kontrolümü iyice kaybediyorum
beni yargılayın,yerden yere vurun lütfennn
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
kızlar bu mneü yine iyi dün baklava dondurma çikolatalı elmalı kurabiyelere hayır dedim ama şöyle sabrettim,,sabah kalkınca yiyeceğim.kii kalktığım gibi de yedim,öğleden sonra cok az yedim
- 2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 1.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)160 kcal
- 2.00 x 1 Bardak (250ml) Schweppes Limon Aromalı Gazoz (45 kcal)90 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Döner (250 kcal)250 kcal
- 0.25 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)134 kcal
- 1.00 x 1 Su Bardağı süt(tam yağlı) (128 kcal)128 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 819 kcal
şimdi kardeşim ve kızım uyumuşken spora koşuyorum
::)))))) ben de sana bakıyorum sapık gibi
ama bu ara ben cok kötüyüm,haftaya düzelteceğimm
yediklerimi sabahtan yiyiyorum(cıss yiyecekler),akşama hiçbir yemiyorum,inşşallah dengeler
bakalım hayırlısı
haftaya eve hiçbir tatlı tuzlu yemek sokmayacağımsebze haşlayıp haşlayıp yiyeceğim,bu hafta ev nelerle dolu anlatamam
hm22 ben kurabiyeleri verirdim ama kardeşimm çok seviyor,tatlıcı kendisi,verdirmez
bu arada wc ye gittim .
lütfen arkadaşlar iş yerlerinde kakanızı yapmayın.
azönce gittim birisi taze taze yapmış anlaşılan. bana bu işkenceyi yapmaya hiç hakkı yoktu. hakkımı helal etmiyorum ona. nerdeyse koku üstüme sinecekti.
midem bulandı midemm...su içmediğim kadar var yaniii
adama ağız tadıyla diyet yaptırtıp su içirtmiyorlar yaaa
hayır yaptın kakanı bari temizle terbiyesiz.
AFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorum
bu sabah yedim kurabiyleri,1 tane küçücük baklava...dün sabah yemedim hiçbir şeymenün çok güzel limon aromalı gazoz hariç :) içinde şeker var tatlım keşke içmeseydin uludağın şekersiz limonatası var 75 kalori ve 0 karbonhidrat canın içecek istediğinde onu bulbuarada sabah erkenden yediğin baklavalar listede yok
serum taktıklarına göre iltihapmı karışmış kana acabaSerum taktılar
çok ilginç ya
hala tuvaletini temizleyemeyen insanlar var
çok şaşıırtıcı
ya özel bir tuvalet falan mı talep etseniz
anladığım kadarıyla herkes kullanıyor..sistemi bilmiyorum ama sadece sizin bölümün kullanabileceği bir tuvalet gibi bir şey olsa
seni en iyi ben anlarım balım son günlerde yediklerimi bir bilseniz tartıda çıkan sonucu yazmaya utanıyorum :) ama olur bazen böyle şeyler sen çok azimlisin bunun etkilerinden kurtulacaksın hemen biliyorum amannnnnnnnnnnnnnn ara sırada oluversin böyle heyecanlar dimibu sabah yedim kurabiyleri,1 tane küçücük baklava...dün sabah yemedim hiçbir şey
zaten yiyeceklerimi kenddim secmedim,önüme koydular
kontrolümü kaybettim nevacım
losing my control
kesinlikle yazı aszaten kullananlar belli canım.
iş arkadaşım bunu yapan. bayanda azız. 10 kişi var yokuz. ama birisi kim bilmiyorum hep yapıp arkasına bakmadan gidiyor.
bi tam o çıkmadan denk gelsem söyleyeceğim. bu ne diye. fırça var orada.
Allah bilir kendisi çok temiz titiz biridir fırçayı ellemeye tiksinir. tut tuvalet kağıdıyla at gitsin sonra ay yazı yazacam o olacak. tam çömeldiği yere karşısına asacam yaparken okusun diye.
bu arada r.e.m mi dinliyosun bende çok severim çok muhalifler ama olsun seviyorum kerataları :)bu sabah yedim kurabiyleri,1 tane küçücük baklava...dün sabah yemedim hiçbir şey
zaten yiyeceklerimi kenddim secmedim,önüme koydular
kontrolümü kaybettim nevacım
losing my control
ayy kardeşimle uzağız,yılda bir iki kez görüsebiliyoruz
çokk özlemişim ya canım benim
eşim de gelmedi,birlikte yattık
küçükkende sobanın kenarındaki kanepede birlikte yatardık kız kardeşimle
sarışın bıcırık bir şey,görseniz çok tatlıdır
süpersin yaa çok güldümAydacım, al çıktısını as
sözler cok bana hitap etmiyor aslında,dediğin gibi muhaliflerbu arada r.e.m mi dinliyosun bende çok severim çok muhalifler ama olsun seviyorum kerataları :)
bak bence bu cok iyiAydacım, al çıktısını as
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?