Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün çok güzel limon aromalı gazoz hariç :) içinde şeker var tatlım keşke içmeseydin uludağın şekersiz limonatası var 75 kalori ve 0 karbonhidrat canın içecek istediğinde onu bulbuarada sabah erkenden yediğin baklavalar listede yok

canım gece yardım istemiyoruz bakıcıdan o zaman ufaklık daha çok şımarıyor huysuzluğu ikiye katlanıyor
sağol tatlım bu arada

yaa sizin orda neden öyle bizde hiç öyle değil temizlik şirketi günde 2-3 defa çamaşır suyu ile temizliyor bi de bayanlar wc si oldukça temiz şikayet etseniz tatlım valla bizim burda nerdeyse bal dök yala diyeceğim abartmayayım da bizim temizlikçiler iyi çalışıyor

AFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorum
canım sonuçlar ne zamana çıkacak en kısa sürede alırsın umarım

callan cım dün pizza falan olmasına rağmen dengelemişsin çok fazla değil ama dün hiç sebze yememişsin haaa

Ne oldu sana böyle Callancım, kardeşinin etkisi mi hep?
Ne kadar daha sizde?
Normalde uzak mı aranız?
Sorguda hiisediyor musun kendini sayemde?

Alsın kurabiyelerini önüne o zaman sana vermesi şeker.

Ahh, birileri bir görse şurada yazdıklarımızı.
Aydacım, bir not falan yapıştırmak lazım aslında rahatsızlığa dair, belki utanan olur.

AFedersınız gazım var ıfrar kan tahlili muayene falan sonucu bekliyorum

Tahlil yaptırlar mı serveycim? Bir şey çıktı mı?

bu sabah yedim kurabiyleri,1 tane küçücük baklava...dün sabah yemedim hiçbir şey
zaten yiyeceklerimi kenddim secmedim,önüme koydular
kontrolümü kaybettim nevacım
losing my control

zaten kullananlar belli canım.

iş arkadaşım bunu yapan. bayanda azız. 10 kişi var yokuz. ama birisi kim bilmiyorum hep yapıp arkasına bakmadan gidiyor.

bi tam o çıkmadan denk gelsem söyleyeceğim. bu ne diye. fırça var orada.

Allah bilir kendisi çok temiz titiz biridir fırçayı ellemeye tiksinir. tut tuvalet kağıdıyla at gitsin sonra ay yazı yazacam o olacak. tam çömeldiği yere karşısına asacam yaparken okusun diye.

ayy kardeşimle uzağız,yılda bir iki kez görüsebiliyoruz
çokk özlemişim ya canım benim
eşim de gelmedi,birlikte yattık
küçükkende sobanın kenarındaki kanepede birlikte yatardık kız kardeşimle
sarışın bıcırık bir şey,görseniz çok tatlıdır

bu sabah yedim kurabiyleri,1 tane küçücük baklava...dün sabah yemedim hiçbir şey
losing my control
seni en iyi ben anlarım balım son günlerde yediklerimi bir bilseniz tartıda çıkan sonucu yazmaya utanıyorum :) ama olur bazen böyle şeyler sen çok azimlisin bunun etkilerinden kurtulacaksın hemen biliyorum amannnnnnnnnnnnnnn ara sırada oluversin böyle heyecanlar dimi

kesinlikle yazı as
bilgisayardan cıktı al..lütfen bulduğunuz gibi temiz bırakınız,başkalarının hakkına girmeyiniz yaz
o da ne kadar büyük hata yaptığını farkeder
mutlaka yap bence

losing my control
bu arada r.e.m mi dinliyosun bende çok severim çok muhalifler ama olsun seviyorum kerataları :)

Ne güzel Callancım, tadını çıkarın.
Ben de kardeşimi yeni gördüm daha ama özledim valla.

bu arada r.e.m mi dinliyosun bende çok severim çok muhalifler ama olsun seviyorum kerataları :)
sözler cok bana hitap etmiyor aslında,dediğin gibi muhalifler
inanç mevzuları tamamen kalple ilgili..ispatla filan ne inanıyorsun ne de inanmıyorsun
ben iyi bir kul değilim belki,çok hatalarım ama kalbim Rabbim'in sevgisiyle dolu...çocuğuma baktığımda mucize görüyorum,hayretlere kapılıyorum,nasıl bir canlı bukadar düşkünken bukadar güçlü bir insan olabiliyor ve sonra tekrar düşüyor..hayatımız mucize gibi geliyor..dediğim gibi bu benim inancım..einstein bir sözü var,
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” hayatı yaşamanın iki yolu var,ya her şey mucizeymiş gibi düşünürsün ya da hiçbir şey mucize değil...
nereden geldim şimdir buraya :))
hee rem: arka fon müzik çok güzel ve çok hoş yumuşak bir sesi var..hem sert hem yumuşak seviyorum..mesela ville valo (HIM) kalın ve yumuşak bir ses.haydi summer wine dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…