Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel gerçekten insanın kendi emeğini giymesi.
İstediğin kumaşı seç, istediğin gibi seç ne güzel.
Ne kadar zamanını alıyor ortalama bir parça dikmek Ozalycim?

Yavrum, bu bildiğin keyif menüsü olmuş diyet değil.
Bayılırım ton balıklı mısırlı makarnaya.

Canım kızıma dikmek çok basit oluyor bir günde bitiyor ama bir ceket dikmek kendime 1 haftamı aldı, basit bluz 1 gün sürer en fazla tabi tam vakit ayırabilirsen, bir de elin hızlyısa hemencecik biter ben daha acemi olduğum için biraz uzun sürüyor :)

ozalycim mümkünse baldan uzak dur zayıflama sürecinde.balda yüksek oranda karbonhiidrat var şeker katıldıgı içn onun dısında eskiye nazaran menün çok güzel hele bu menülerle verdiğin kilolar harika maşallah diyim :)
Teşekkür ederim canım maşallah bize. Bende artık tereyağ balı keseyim diodum. Yarından itibaren tereyağ balda olmayacak hanımlar

saolasın tatlım
benim büyük 10 yaşına girecek küçük de 3,5 yaşında küçük bu sene kreşe başlayınca bu kadar hastalanması doğal tatlım yaa bağışıklığı güçlenecek yaa paşamın
Maşallah 10 yaş ha! Ay benimki ne zaman 10 olacak ya :)
Bende kreş istiyorum ama buarada küçük çocuğu almıyorlar. :(

Ne ılgısı var
Dur canım hemen darılma
Neden dedim biliyormusun
Benimde senin gibi olmuştuda hatta ilk takıma girdiğim gün özelden yazmıştım sana hatırladınmı bilmiyorum.
Seninkilere benzer durumlar olmuştu akabinde hamile olduğumu öğrendim.
onun için sordum sana da canım yalnış anlama, kötü niyetle değil yani :(
Ama geçmiş olsun canım önemli bir sıkıntı yoktur inşallah

bu arada birdy dinleyen var mı
ben bu ufak kızın sesine hayran kaldım
eşim beğenmedi ama belki beğenen olur diye paylaşmak istedim
bu arada hm22 hm22 gone girl izlesemmi izlemesemmi diye cok düşünüyordum,çünkü bu ara tüm filmler beni hayal kırıklığını uğratıyor,tavsiyen için teşekkürler,izleyeceğim

sözler cok bana hitap etmiyor aslında,dediğin gibi muhalifler
inanç mevzuları tamamen kalple ilgili..ispatla filan ne inanıyorsun ne de inanmıyorsun
ben iyi bir kul değilim belki,çok hatalarım ama kalbim Rabbim'in sevgisiyle dolu...çocuğuma baktığımda mucize görüyorum,hayretlere kapılıyorum,nasıl bir canlı bukadar düşkünken bukadar güçlü bir insan olabiliyor ve sonra tekrar düşüyor..hayatımız mucize gibi geliyor..dediğim gibi bu benim inancım..einstein bir sözü var,
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” hayatı yaşamanın iki yolu var,ya her şey mucizeymiş gibi düşünürsün ya da hiçbir şey mucize değil...
nereden geldim şimdir buraya :))
hee rem: arka fon müzik çok güzel ve çok hoş yumuşak bir sesi var..hem sert hem yumuşak seviyorum..mesela ville valo (HIM) kalın ve yumuşak bir ses.haydi summer wine dinleyelim

evet o grup hiç birşeyin mucize olmadıgını düşünenlerden acaba biz hangi gruba giriyoruz bazı şeylerin mucize olduguna inanıyorum çünkü))

inanç mevzuları tamamen kalple ilgili..ispatla filan ne inanıyorsun ne de inanmıyorsun
ben iyi bir kul değilim belki,çok hatalarım ama kalbim Rabbim'in sevgisiyle dolu...çocuğuma baktığımda mucize görüyorum,hayretlere kapılıyorum,nasıl bir canlı bukadar düşkünken bukadar güçlü bir insan olabiliyor ve sonra tekrar düşüyor..hayatımız mucize gibi geliyor..dediğim gibi bu benim inancım..einstein bir sözü var,
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.” hayatı yaşamanın iki yolu var,ya her şey mucizeymiş gibi düşünürsün ya da hiçbir şey mucize değil...
hee rem: arka fon müzik çok güzel ve çok hoş yumuşak bir sesi var..hem sert hem yumuşak seviyorum..mesela ville valo (HIM) kalın ve yumuşak bir ses.haydi summer wine dinleyelim

ay o finlandiyalı yok mu o finlandiyalı :)
kız kız join me in death de olur
kısssskıssskıss :)

içimde safkan 80lerin metalcisi var hanımlar
mazileri coşturtmayın baannaaa :)

ay o finlandiyalı yok mu o finlandiyalı :)
kız kız join me in death de olur
kısssskıssskıss :)

içimde safkan 80lerin metalcisi var hanımlar
mazileri coşturtmayın baannaaa :)
baby join me in deathhhh
evet yaaa
bizim seninle zevklerimiz bayaa benziyor
legend of the seekerı bile izleyip sevmişsin

Ayyy anlamadımki tahlilde 3-4 deger ustunde gorunmesıne. Ragmen sıkıntı yok deYıp taburcu ettıler urolojı yada kadın dogumcu arastırcak dedıler sanırım bos yatak mı yok anlamadım ondan gonderdıler sanırım

Serveycim yoğunum yazamıyorum ama bakıyorum , umarım önemli birşey değildir bebişimm :KK74:

Callan müzik zevkini yerim sen benim kafadasın :KK68::KK68:
R.E.M. konserine gitmiş bi hatun olarak paylaşımları görünce mutlu oldum :KK74:
ariyem(r.e.m. )bulamiyem :rolleyes:,
diye de bi espri yapayım :-):-)

Ayyy anlamadımki tahlilde 3-4 deger ustunde gorunmesıne. Ragmen sıkıntı yok deYıp taburcu ettıler urolojı yada kadın dogumcu arastırcak dedıler sanırım bos yatak mı yok anlamadım ondan gonderdıler sanırım
canım üroloji ya da kadın doğumcu ne zaman bakacak tekrar geçmiş olsun tatlım

Canım kızıma dikmek çok basit oluyor bir günde bitiyor ama bir ceket dikmek kendime 1 haftamı aldı, basit bluz 1 gün sürer en fazla tabi tam vakit ayırabilirsen, bir de elin hızlyısa hemencecik biter ben daha acemi olduğum için biraz uzun sürüyor :)

Teşekkür ederim canım maşallah bize. Bende artık tereyağ balı keseyim diodum. Yarından itibaren tereyağ balda olmayacak hanımlar

Maşallah 10 yaş ha! Ay benimki ne zaman 10 olacak ya :)
Bende kreş istiyorum ama buarada küçük çocuğu almıyorlar. :KK43:

Dur canım hemen darılma
Neden dedim biliyormusun
Benimde senin gibi olmuştuda hatta ilk takıma girdiğim gün özelden yazmıştım sana hatırladınmı bilmiyorum.
Seninkilere benzer durumlar olmuştu akabinde hamile olduğumu öğrendim.
onun için sordum sana da canım yalnış anlama, kötü niyetle değil yani :KK43:
Ama geçmiş olsun canım önemli bir sıkıntı yoktur inşallah

Ne güzelmiş Ozalycim, gerçekten güzel bir hobi.

bu arada birdy dinleyen var mı
ben bu ufak kızın sesine hayran kaldım
eşim beğenmedi ama belki beğenen olur diye paylaşmak istedim
bu arada hm22 hm22 gone girl izlesemmi izlemesemmi diye cok düşünüyordum,çünkü bu ara tüm filmler beni hayal kırıklığını uğratıyor,tavsiyen için teşekkürler,izleyeceğim

Kesinlikle izlemelisin Callancım.

Evet uykuya hasretim, nerde burger king yaa burda yok zaten, 150 ml içtim de ona denk gelen oydu, bu yüzden onu seçtim:KK48:

Afiyet olsun şeker o zaman.

Değerler önemsiz değerler olabilir mi acaba servey?
Callan yorum yapar diye düşünüyorum.

baby join me in deathhhh
evet yaaa
bizim seninle zevklerimiz bayaa benziyor
legend of the seekerı bile izleyip sevmişsin
aman tanrım legend of the seekerı izleyen benden başka türk yok galiba diye düşünüyordum ama varmış bu kadar olur. :)
Ah darken rahl yok mu darken rahl sen bana sor şekeriiim :)
Manowar, cure, ozzy dinliyorum de yarın geliorm nüfusuna al beni callancım :)

ben bugün kısır getirdim birşey olmaz di mi kısırla ya,o_O
içinde yağ falan yok :KK45:
olmaz tatlım ben gecen hafta yemiştim bol yeşillikli ekmek yerine bulgur bi de yağ falan da yokmuş
aman tanrım legend of the seekerı izleyen benden başka türk yok galiba diye düşünüyordum ama varmış bu kadar olur. :)
Ah darken rahl yok mu darken rahl sen bana sor şekeriiim :)
Manowar, cure, ozzy dinliyorum de yarın geliorm nüfusuna al beni callancım :)
valla bende bi ara izleyeyim yaa kendimi çok cahil hissettim

tekrar günaydın işe geldim ben de uykusuzlardanızmdün gece bütün evi dolaştım nerdeyse önce salonda uyku tuttu amann dedim burda kanepede uyuyacağım gece 3 gibi büyük oğlan istifra etti onu toparla temizle sonra onu üşüme krizi tuttu ateşlenmeye başladı 4,30 a kadar onunla yattaım o sırada küçük oğlan annee diye yaygarayı bastı onun yanına gittim saat 6 gibi kendi yatağıma geçtim çok zor uyandım yaa acaip uykum var
Cennet anaların ayağı altındadır diye boşuna dememişler. Dünyanın en yorucu ama en zevkli mesleğidir annelik. sen büyütmüşsün kaptanım maşallah benim sıpalar da olsa o kadar ahh ahh. Maşallah Allah uzun ömürler versin cümlemizinkine. Evladı olmayıp da isteyenlere de Rabbim nasip etsin. Bunlar hastalık değil tez zamanda geçer Allah ın izniyle...
Canım benim hangi değerlerin yüksek acaba? Belki çok da önemli değildir. Yada bi hastaneye daha mı gitsen acaba ağrın çoksa. Öğle paydosuna kadar ben giremedim. Ondan görmedim hiç rahatsızlandığını çok geçmiş olsun. Bende hala tam toparlanamadım. Acil şifalar dilerim. callen hekim miydi? Ona sorsan değerlerini

canım gece yardım istemiyoruz bakıcıdan o zaman ufaklık daha çok şımarıyor huysuzluğu ikiye katlanıyor
sağol tatlım bu arada

yaa sizin orda neden öyle bizde hiç öyle değil temizlik şirketi günde 2-3 defa çamaşır suyu ile temizliyor bi de bayanlar wc si oldukça temiz şikayet etseniz tatlım valla bizim burda nerdeyse bal dök yala diyeceğim abartmayayım da bizim temizlikçiler iyi çalışıyor

canım sonuçlar ne zamana çıkacak en kısa sürede alırsın umarım

callan cım dün pizza falan olmasına rağmen dengelemişsin çok fazla değil ama dün hiç sebze yememişsin haaa

temizlikçimiz saolsun iyi temizliyor pırıl pırıl ama her girenin arkasından temizleyemiyor tabi :KK43:

Ne oldu sana böyle Callancım, kardeşinin etkisi mi hep?
Ne kadar daha sizde?
Normalde uzak mı aranız?
Sorguda hiisediyor musun kendini sayemde? :KK53:

:KK49::KK49: Alsın kurabiyelerini önüne o zaman sana vermesi şeker.

Ahh, birileri bir görse şurada yazdıklarımızı. :KK53:
Aydacım, bir not falan yapıştırmak lazım aslında rahatsızlığa dair, belki utanan olur.

Tahlil yaptırlar mı serveycim? Bir şey çıktı mı?

yazı yazmayı düşünüyorum kapıya asacağım bakalım.

Aydacım, al çıktısını as :p:p
26229_0.jpg

oldukça yaratıcı bi restaurant mış. yemekden önce wc ye girip bu yazıyı okuyanın iştahı filan kaçar sipariş mipariş vermez bence :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

devlet kurumu ya böyle yazmayayyım ben :KK70:

bak bence bu cok iyi
hem uyarıcı
hem espirili
kırmadan mesajını vermiş oluyorsun
tuvalete giren gülümseyerek girer ama yapması gereken şeyi de yapar

yazıyı girerken okuyacağı yere değil de yaparken okuyacağı yere asmayı düşünüyorum.:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X