- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #132.321
annem kıyma kavurmuştu ben ondan yedim kızlar bi sıkıntısı olur mu , eti kendi yagında kavurmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem kıyma kavurmuştu ben ondan yedim kızlar bi sıkıntısı olur mu , eti kendi yagında kavurmuş![]()
12.gün bitti bugün 13 e başliorm jillianda,bayag toparlandim,burdan bir şiirle teşekkür etmek istiorm sevgili jillianıma :)
Eki Görüntüle 1382379
Sağol canımıniçicanım ya bu halde bile menü yazmışsın ya boşuna azim kraliçesi demiyoruz
canım hurma diyetî var sende onu yap ben 3 gün yapmıştım 1 kg vermiştim normalde 7 gün yapılıyor
12.gün bitti bugün 13 e başliorm jillianda,bayag toparlandim,burdan bir şiirle teşekkür etmek istiorm sevgili jillianıma :)
Eki Görüntüle 1382379
güzel rakibem ben hedefime bayağ yaklaştım hatta belki de senin hedefine derakibem çok çalışıyor, beni geçecen mi neeee=??????
güzel rakibem ben hedefime bayağ yaklaştım hatta belki de senin hedefine de
Bilmiyorum artıkkkk![]()
Ay zayıflayalım da nasıl olursa olsunne mutlu sana yavrum, ama hiiiççç heveslenmeeebu haftanın öbür haftası da var
![]()
bu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
ilk defa böyle oluyor,cildim yağlıdır normalde,krem sürüyorum ama...elim sudan cıkmayınca böyle oldu galibaa..
önerilere açığımm
Ay zayıflayalım da nasıl olursa olsun
ben 67 yazdım sen 66,9 yazmışın gözümden kaçmadı canımcığımm :)
Ya bu gun karbonhidrat patlamasi yasadim resmen.ben makarna delisi biriyim kendimi mutfakta salcali makarna yapmış ve 2 tabak yemis halde buldum.![]()
![]()
20.01.2015 menüm
kahvaltı iki mini dilim ekmek tereyağ bal
öğle ve akşam yemeğinin fotosunu koydum ama belirtmek isterim ki ben kantine dedim ki bir köfte 2 patates
ama o böyle getirmiş
Akşam yemeğimde yalnış anlaşılmasın pilav köfte değil 5 adet mini mini hiper tatlı parnaakk :)
Suyumu ihmal etmedim.
2 bardak nescafe içtim
Tabikide jillianımla takıldım gene :) Ve 13.gün de bitti jiliyle :)
İşte bu kadaa![]()