Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

annem kıyma kavurmuştu ben ondan yedim kızlar bi sıkıntısı olur mu , eti kendi yagında kavurmuş :KK22:

12.gün bitti bugün 13 e başliorm jillianda,bayag toparlandim,burdan bir şiirle teşekkür etmek istiorm sevgili jillianıma :)
PicsArt_1421777634474.webp

Ya bu gun karbonhidrat patlamasi yasadim resmen.ben makarna delisi biriyim kendimi mutfakta salcali makarna yapmış ve 2 tabak yemis halde buldum.:( :mad:

Bu gunku menum de soyle :(
Sabah :sut,yumurta,1 dilim ekmek,bir parcs helva,bir kac parca patates kızartmasi,
Öğle: salcali makarna
Aksam: salcali makarna,1 kofte,3 kasik yoğurt
Ara ogunde 1 cocostar: (
100 duz mekik
50 yan mekik
Yarim saat ip atlama
10 squat
10 dk da yerde bacak hareketi

20.01.2015 menüm
kahvaltı iki mini dilim ekmek tereyağ bal
öğle ve akşam yemeğinin fotosunu koydum ama belirtmek isterim ki ben kantine dedim ki bir köfte 2 patates
ama o böyle getirmiş :(
Akşam yemeğimde yalnış anlaşılmasın pilav köfte değil 5 adet mini mini hiper tatlı parnaakk :)
Suyumu ihmal etmedim.
2 bardak nescafe içtim
Tabikide jillianımla takıldım gene :) Ve 13.gün de bitti jiliyle :)
İşte bu kadaa :KK71:

Eklentiler

• PicsArt_1421822972252.webp
    PicsArt_1421822972252.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
bu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
ilk defa böyle oluyor,cildim yağlıdır normalde,krem sürüyorum ama...elim sudan cıkmayınca böyle oldu galibaa..
önerilere açığımm

terramicyn merhem:KK58: geçen hafta benim de ellerim çok kötüydü, patladı kanadı:KK57: ne sürdüysem işe yaramadı, en son terramicyn sürdüm gece yatmadan, sabaha iyileşmişti.

Günaydın cadılaaaar :KK73:
dün ki menümü yazayım
dün çok kıymalı bir gün oldu :-)

Sabah:
çok az kıymalı* omlet
çay
beyaz peynir
2 dlm buğday ekmeği

öğlen:
1 tabak kısır

ara:
elma

akşam:
kendi yağında kavrulmuş kıyma (1 tabak )
salata
(aslında kıymaları salataya ilave yaptım enteresan birşey oldu )

11.00 'acıktım'
4 kaşık yoğurt

spor:
3 mile leslie
10 squat
25 mekik

su:
2 lt

Ay zayıflayalım da nasıl olursa olsun
ben 67 yazdım sen 66,9 yazmışın gözümden kaçmadı canımcığımm :)

yani yeter ki gram gram eksilsin,
yaaa evet baya düşük yazdım hedefi, ben az yazarsam nasılsa veririm diyerek ipin ucunu kaçırabilirim (huyum kurusun) o yüzden hedefi düşük yazdım, ama ulaşırsam da ne mutlu bana, o rakamı görürsem tartının fotosunu avatar yapıcam:KK58: sen de koy kızz:KK50:

20.01.2015 menüm
kahvaltı iki mini dilim ekmek tereyağ bal
öğle ve akşam yemeğinin fotosunu koydum ama belirtmek isterim ki ben kantine dedim ki bir köfte 2 patates
ama o böyle getirmiş :KK43:
Akşam yemeğimde yalnış anlaşılmasın pilav köfte değil 5 adet mini mini hiper tatlı parnaakk :)
Suyumu ihmal etmedim.
2 bardak nescafe içtim
Tabikide jillianımla takıldım gene :) Ve 13.gün de bitti jiliyle :)
İşte bu kadaa :KK71:

şubat ayında bende jilliana başlayacağım :rolleyes: mart ayına kadar hergün :KK73:

Back
X