- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.681
daha hiç olmadım,bu ara olacakmışım gibi geliyor,hadi bakalım inşallahOlursun tabi Serveycim rahat rahat.
Gecikme mi var Callancım yoksa hiç olmadın mı hamilelik sonrası? Pek bilmiyorum da sanırım kimilerinde uzun süre olmuyor diye duymuştum. İlgimi çekmemiş sanırım net kalmamış aklımda.
callen hiç yorum yapmamışsın şu detoksa uygun zamanda beklerim. iyi bir şey yapayım derken kendime zarar vermek istemem. Ayrıca spor süper sabah sabah yakmışsın kalorileri. Bende eve gidince yapıcam .Allah ım nolur tembellik etmeyeyim yaaa
sen iradelisin yaparsın merak etmecallen hiç yorum yapmamışsın şu detoksa uygun zamanda beklerim. iyi bir şey yapayım derken kendime zarar vermek istemem. Ayrıca spor süper sabah sabah yakmışsın kalorileri. Bende eve gidince yapıcam .Allah ım nolur tembellik etmeyeyim yaaa
çok rahat olursun serveyim merak etme1 mart oğlumun dogum gununde kendıme hoş bışey almak ıstıyorum kreşte gıyerım 1 marta kac olurum acabaaa 5 hafta varrr 69 olur muyummmm
çok rahat olursun serveyim merak etme1 mart oğlumun dogum gununde kendıme hoş bışey almak ıstıyorum kreşte gıyerım 1 marta kac olurum acabaaa 5 hafta varrr 69 olur muyummmm
çok güzelçok rahat olursun serveyim merak etme
callan cım ben ermenekliyim o manzara evin balkonundan sabah taze taze öektiğim resim
canım bendeeteşekkür ederim callencııımmseni çok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?