Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aksam sarhos gibiydim okudugumu bile anlamadim yorgunluktan cumaya hedefim 62.9
Simdi biiyorum ne kadar gider azina üzülürüm fazlasina sevinirim artık. .cocujlari ogle uykisuna yatiririm etiketlediginiz sayfalari tek tek okuycam :)

hedefler(H)
toplight 69.0-----------H:
CallanPinckney --------H:59.3
servey 72.3-----------H:
dagyolu 60,5-----------H:
hm22 80.0------------H:
EmineF 74,3---------------H:
Ahri 86,2--------------H:
hytsvncgzl 67.4--------------H:
ozaly 65,5---------------H:
neva2516 76,2-------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:65
ates_su 68,9-------------------H:
yuppe .................................H:62.9
sinoki

daha hiç olmadım,bu ara olacakmışım gibi geliyor,hadi bakalım inşallah

Hep duzenli regl olurdum bu ay gene 4 gun gecıktı ama dun oldum herseyım sastı dusukten sonra

hedefler(H)
servey 72.3-----------H:
hm22 80.0------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:69,9
sinoki

Kızlar benim hedefim yanlış yazılmış. Zaten bir haftada imkansız okadar kilo vermek
Callen ben alıntılamamışım sanırım yazını ama lütfen resim koymaya deavm et. onlar beni inanılmaz motive ediyordu. Kimse kimseyi tabiki aşağılayamaz. Bu sadece kilo değil herşey için geçerli. İnsanlığa yakışmaz herşeyden önce. Ama senin koyduğum fotolarla bunun alakası bile yok. Ben oo callen foto koymuş yine deyip seviniyordum. Yemeyi azaltıyordum
Menülere gelince elbette kendi menümüze yorum yapabiliriz. Ama 2. bir göz herzaman daha net görüyor. İnsanın kendine bahaneleri bitmiyor ama başkasına açıklama gereği duyuyor. Hele ki bu işten anlayan biriyse ve bunu hiçbir çıkar gözetmeden yapıyorsa daha ne olsun
Bugün inşallah spora başlıyorum. Menülerimde daha güzel olacak. Bu Cumada hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Aydacımm 2-0 için geliyorum bu hafta. Birde kızlar şu detoks tarifi nasıl sizce
3 lt su
10 tane karabiber
10 tane karanfil
2 elma
1 limon
1 kabuk tarçın
kaynat soğut gün içinde tüket. Bugün buna başlamayı düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim

callen hiç yorum yapmamışsın şu detoksa uygun zamanda beklerim. iyi bir şey yapayım derken kendime zarar vermek istemem. Ayrıca spor süper sabah sabah yakmışsın kalorileri. Bende eve gidince yapıcam .Allah ım nolur tembellik etmeyeyim yaaa

çok hırslı gördüm seni bu hafta rakibim.

senin o detoks dediğini ben faranjit için yapıyordum sıcak sıcak içiyordum. sadece limon koymuyordum içine.

inşallah aydacım. bende yapiim ozaman. çıkışta markete uğrayıp malzemeleri alayım. çok üzüldüm ben cuma günü yeniden öyle olsun istemiyorum da ondan tüm emeklerim. Hadi sende başla sporaaa

sen iradelisin yaparsın merak etme
detokslarında bir sorun olmaz diye düşünüyorum,çünkü normal mutfakta kullandığımız gıdalar
şunlara da bir bak

1 mart oğlumun dogum gununde kendıme hoş bışey almak ıstıyorum kreşte gıyerım 1 marta kac olurum acabaaa 5 hafta varrr 69 olur muyummmm
çok rahat olursun serveyim merak etme
callan cım ben ermenekliyim o manzara evin balkonundan sabah taze taze öektiğim resim

1 mart oğlumun dogum gununde kendıme hoş bışey almak ıstıyorum kreşte gıyerım 1 marta kac olurum acabaaa 5 hafta varrr 69 olur muyummmm
callan cım ben ermenekliyim o manzara evin balkonundan sabah taze taze öektiğim resim

hedefler(H)
servey 72.3-----------H:
hm22 80.0------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:69,9
speedy26 70,4-----------H:69,9
sinoki

çok güzel
zaten tarihi bir dokusu olduğu belli
karamanoğullarının baskentiymiş
bolbol resim isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…