- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.701
helalllllll1-0 aydasımm bakalım beraberlik olacak mıııı? Bu gazla yemek memek hak getiree
wayyy demek heyecanlı değil ben döneyim ankaraya gösteririm sana rekabetiBizim musabskalar heyecanlı degıl artık hep ben yenıyorummmm
teşekkürler kaptanımcanım sen istedin diye balkondan tol medresenin görünen kadarıyla resmini çektim şimdi sol tarafta görünen yapıEki Görüntüle 1389029 Eki Görüntüle 1389029
speedy cim şimdi vakit varken koyuyom bazen fırsatım olmayacak günlerce giremeyeceğimfotolariçin teşekkürler toplightım heryere yetiyosun maşallah
Hm hamilemisin yoksa
daha hiç olmadım,bu ara olacakmışım gibi geliyor,hadi bakalım inşallah
Hep duzenli regl olurdum bu ay gene 4 gun gecıktı ama dun oldum herseyım sastı dusukten sonra
hedefler(H)
toplight 69.0-----------H:
CallanPinckney --------H:59.3
servey 72.3-----------H:
dagyolu 60,5-----------H:
hm22 80.0------------H:
EmineF 74,3---------------H:
Ahri 86,2--------------H:
hytsvncgzl 67.4--------------H:
ozaly 65,5---------------H:
neva2516 76,2-------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:69,9
ates_su 68,9-------------------H:
yuppe .................................H:62.9
sinoki
Kızlar benim hedefim yanlış yazılmış. Zaten bir haftada imkansız okadar kilo vermek
Callen ben alıntılamamışım sanırım yazını ama lütfen resim koymaya deavm et. onlar beni inanılmaz motive ediyordu. Kimse kimseyi tabiki aşağılayamaz. Bu sadece kilo değil herşey için geçerli. İnsanlığa yakışmaz herşeyden önce. Ama senin koyduğum fotolarla bunun alakası bile yok. Ben oo callen foto koymuş yine deyip seviniyordum. Yemeyi azaltıyordum
Menülere gelince elbette kendi menümüze yorum yapabiliriz. Ama 2. bir göz herzaman daha net görüyor. İnsanın kendine bahaneleri bitmiyor ama başkasına açıklama gereği duyuyor. Hele ki bu işten anlayan biriyse ve bunu hiçbir çıkar gözetmeden yapıyorsa daha ne olsun
Bugün inşallah spora başlıyorum. Menülerimde daha güzel olacak. Bu Cumada hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Aydacımm 2-0 için geliyorum bu hafta. Birde kızlar şu detoks tarifi nasıl sizce
3 lt su
10 tane karabiber
10 tane karanfil
2 elma
1 limon
1 kabuk tarçın
kaynat soğut gün içinde tüket. Bugün buna başlamayı düşünüyorum. Yorumlarınızı beklerim
Bizim musabskalar heyecanlı degıl artık hep ben yenıyorummmm
canım sen istedin diye balkondan tol medresenin görünen kadarıyla resmini çektim şimdi sol tarafta görünen yapıEki Görüntüle 1389029 Eki Görüntüle 1389029
canım şimdiki kilon kaçhedefler(H)
toplight 69.0-----------H:
CallanPinckney --------H:59.3
servey 72.3-----------H:
dagyolu 60,5-----------H:
hm22 80.0------------H:
EmineF 74,3---------------H:
Ahri 86,2--------------H:
hytsvncgzl 67.4--------------H:
ozaly 65,5---------------H:
neva2516 76,2-------------H:
ayda2kilogo 70,6------------H:
speedy26 70,4-----------H:65
ates_su 68,9-------------------H:
yuppe .................................H:62.9
sinoki...................................H:63.3[/QUOTE]
bende hedefimi koydum hayırlısı bakalım
HM NE KADAR DİKKATLİSİN OKADAR BAKTIM BULUTLARI GÖRMEMİŞTİM BİLE.
Cuma 65 dim canımmcanım şimdiki kilon kaç
şaka yapıyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?