- 2 Mart 2015
- 35
- 26
- 18
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.841
:)uzzuuun br donembende aynı psikolojideydim.aslında hala oleyım.ama biraz hafifledi.fazal kılolar ınsanda kendine güvensizlik yapıyor[/QUOTE
evet kendimi daha zayıf halimle kıyasladığımda gereçkten kendime güvenim yerlerde.ama insanlarda buna göre davranıyor.ben aslında yapı olarak kin ne demiş ne yapmış çok önemseyen bi tip değilim ancak daha zayıf, daha düzgün bir fiziğim varken ve o zaman doğal olarak kendime daha cok bakıyorken insanların bakışları, davranışları daha farklıydı.şimdi kendime güvensizliğiminde verdiği bir cesaretle insanlar umutsuz bir vakaymış gibi davranıyorlar. ben en çok kendim için istiyorum ve ailem onlarala daha enerjik daha güzel bir vakit geçirmek adına lakin ben eski güzel bakımlı halime döndüğümde onların yüzündeki şaşkın ve kıskanç bakışlarıda görmek isterim, bu kadar kötü geçen zaman adına
:)uzzuuun br donembende aynı psikolojideydim.aslında hala oleyım.ama biraz hafifledi.fazal kılolar ınsanda kendine güvensizlik yapıyor
evet kendimi daha zayıf halimle kıyasladığımda gereçkten kendime güvenim yerlerde.ama insanlarda buna göre davranıyor.ben aslında yapı olarak kin ne demiş ne yapmış çok önemseyen bi tip değilim ancak daha zayıf, daha düzgün bir fiziğim varken ve o zaman doğal olarak kendime daha cok bakıyorken insanların bakışları, davranışları daha farklıydı.şimdi kendime güvensizliğiminde verdiği bir cesaretle insanlar umutsuz bir vakaymış gibi davranıyorlar. ben en çok kendim için istiyorum ve ailem onlarala daha enerjik daha güzel bir vakit geçirmek adına lakin ben eski güzel bakımlı halime döndüğümde onların yüzündeki şaşkın ve kıskanç bakışlarıda görmek isterim, bu kadar kötü geçen zaman adına
kesinlikle katılıyorum.işyerinde bu çok farkediliyor.bence zayıfladıkça ınsanların sana olan ılgısı ve saygısı artıyo.kilo aldıktan sonra bende herşeyi çok bıraktım.evlendiken sora doğumuma kadar kadar 1,5 senede 30 kılo aldım.veremedım.sacım başım dağıldı.kıyafetler yakışmaz oldu.eskıden evıme çok ıyı bakarken sonraları hem çocuk hem iş bahannesiyle çok çok ıyı bakamaz oldum.yuzum eskısı kadar gülmez oldu.eşim benı cok beğenirken artık şu yakışmıyor bu yakışmıyor demeye başladı.ama bunların hepsine yaklaşık 2 yıl kulağımı ve gözümü kapadım.neden bu kadar bıraktım bılmıyorum.
sen kaç kılosun şimdi
99.5 canım daha yolun başı yolum uzun(
evet çok doğru daha önce denemelerimde bunu gördüm.ben diyeti sporsuz yapamıyorum.sporla olunca müthiş dikkat ediyorum ama spor olmayınca sanki çok anlamsız.şu andada sorunum bu.bebiş olunca spor yapamıyorum.fırsat bulamıyorum.ben işteyken çoğu zaman eşim geceli gündüzlü çalıştığı için bebişle o ilgileniyor.haftada 2 gün bakıcıya bırakıyorum.yani eve gidince biraz babayı dinlendirmek gerekiyor.ee zaten mesai bitip eve gidip işleri halletmekten spora zaman yok.ahhh ne yapıcam bilmiyorum.kötü hissediyorum.bu yazıda mı kilolu geçiricem off ya.çok istiyorum sağlıklı zayıf bir vücudu oranı buranı saklamadan oturup kalkmayı.Allahım bana ve tüm benim gibi olanlara hayırlısıyla nasip eder inşallah...kelin ilacı olsa kendıne sürer.sana soyle yap böyle yap demeyı cok ısterdım.bende çok zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun.Ama sunu söyliyım.diyetin en başlarında gerçekten dıkkat edersen kılo verme mıktarın kılonla doğru orantılı oluyor.kılon nekadar fazlaysa ılk ay verdiğin kılo okadar hızlı oluyor.4-5 kılodan bile fazla gıdebiliyor
Buralardayım canımozalycim nerelerdesin
ya benim kızım sürekli ağlıyor
gece ağlıyor
gündüz ağlıyor
Diş midiş çıkarma derdi işte
Öncelikle çok çok geçmiş olsunKızlar bugün neden bazen yediğimi ve kaçırdığımı size yazmak istîyorum.
Bana kırk yıllık dostlarımdan daha iyi yoldaş oluyorsunuz. Bugün bir eski bir arkadaşın beni facebook dan çıkardığını gördüm ve bu beni gözyaşlarına boğdu. Ona ufak bir mesaj attım ve üzüldüğümü belirttim.
Neden insanlara çok değer veriyorum Cumartesi 48 yaşında olacağım hala akıllanmadım. Kanser gibi bir illetle savaşıyorum. Ben önemliyim ama neden insanlara bu kadar anlam yüklüyorum . Biliyor musunuz değersîz hissettirilmek ne kadar kötü. Ağlayarak gözyaşları içinde yazıyorum. Neyse benim için önemli düşünceleriniz. Insan yaş alınca daha duygusallaşıyor. İşte ne zaman üzülsem tatlılarda alıyorum soluğu
aşkolsun papatyam sen zaten listedesin ki unuttun mu yoksa ufaklıklanuğraşmaktan ufaklık nasıl oldu toparladı mı birazkaptanım bana mrb yokmulisteye giremedim diye ben uvey evlatmıyım
canım sıkma canını yaza daha 4 ay car eğer sıkı tutarsan 10-15 kg arası çok rahat cerirsin bebişi emziriyorsan spor sayılır hiç yapamazsan en az 100 kere ipsiz ip atlama yapabilirsin hiç yoktan iyidirevet çok doğru daha önce denemelerimde bunu gördüm.ben diyeti sporsuz yapamıyorum.sporla olunca müthiş dikkat ediyorum ama spor olmayınca sanki çok anlamsız.şu andada sorunum bu.bebiş olunca spor yapamıyorum.fırsat bulamıyorum.ben işteyken çoğu zaman eşim geceli gündüzlü çalıştığı için bebişle o ilgileniyor.haftada 2 gün bakıcıya bırakıyorum.yani eve gidince biraz babayı dinlendirmek gerekiyor.ee zaten mesai bitip eve gidip işleri halletmekten spora zaman yok.ahhh ne yapıcam bilmiyorum.kötü hissediyorum.bu yazıda mı kilolu geçiricem off ya.çok istiyorum sağlıklı zayıf bir vücudu oranı buranı saklamadan oturup kalkmayı.Allahım bana ve tüm benim gibi olanlara hayırlısıyla nasip eder inşallah...
aşkolsun papatyam sen zaten listedesin ki unuttun mu yoksa ufaklıklanuğraşmaktan ufaklık nasıl oldu toparladı mı biraz
:) samimiyetine güvenım şaka yaptım kaptanım.
ufaklık baya toparlandı ama öksürük var hala
hava veriyoruz maskeyle
umarım sende birazdaha ıyısındır.oğlanlarda hastaydı sanırım.umarım hepiniz toparlanmışsınızdır
Çok haklısınız. Siz gençler bizden çok daha akıllısınız. Düşüncelerinize şapka çıkarıyorum:)))günaydın.evet dağyolununda söylediği gibi biz değerimizi yaradandan almışız bence bu en güzel nimet.insan karşıdaki insanlara çok anlam yüklediğinde yani bir nevi beklenti içerisine girdiğinde karşılık göremediğinde çok üzülüyor.oysa insanlardan beklentilerimizi azaltsak, yani olması gerektiği kadar anlam ve değer yüklesek belki bu kadar yaralamayacak bizi.ben 29 yaşındayım bunları dönem dönem bende sorguluyorum.bence yaş kaç olursa olursa olsun sizin sorgulamanızda normal.çünkü biz insanız ve fıtratımızda kırılmak, üzülmek aslında hüzün var. ama hep sevdiğim bir söz var bence bu olmalı hayatımızda YOLA SİZİNLE DEVAM ETMEK İSTEYENLERLE OLMAK,YOLUNU SİZDEN AYIRMAK İSTEYENLEREDE YOL VERMEK bence en güzeli bu.zamanla bunun daha olması gerektiğini ergeç anlıyor insan.bu arada Newyorkta iyi vakit geçirmenizi dilerim.sevgilerimle...
Benimkide oyle callancim bir disiya benim kızım sürekli ağlıyor
gece ağlıyor
gündüz ağlıyor
cok tsk ederm tatlm insallah bizde sizlere ugurlu gelirz buraya.. gercektn cok sevdm bu takimi.bu arada cok qecms olsn cabucak saglina kavusursn insSelam kızlar, Yeni arkadaşlarım hoşgelmiş sefalar getirmiş. takımımız sizlerle daha da güçlü olacak inşallah. Psikolojimiz güçlenirken bedenimiz zayıflayacak. 5. takım sizlere de iyi gelecek. uğur getirecek
Ben bu ara düzensiz hasta yaşadığımdan aktif katılamıyorum. Ama burası rahatlama, şarj olma yeri benim için. Enkısa dönemde normale dönüp burada olacağım. Tekrar hoşgeldiniz
hadi bakalm qözünaydn cnm ii bi doktora denk gelmssn korkun yari yariya qtmstrKızlar, size haber vereyim dedim.
Akşam gireceğim yine.
Dişim çekilmedi. Burada yapılmıyormuş ama röntgen falan çekildi.
Teki biraz düzelmiş. Diğerini de biraz bekleyeceğiz bakalım.
Bu arada o kadar tatlı bir kadındı ki doktor anlatamam.
Yalnız dişim ağrıyor. Eve geldiğimiz gibi uyudum. Saolsun kuzum etrafımda duruyor.
canım bende seni merak etmiştim bak korktuğun gibi olmadıKızlar, size haber vereyim dedim.
Akşam gireceğim yine.
Dişim çekilmedi. Burada yapılmıyormuş ama röntgen falan çekildi.
Teki biraz düzelmiş. Diğerini de biraz bekleyeceğiz bakalım.
Bu arada o kadar tatlı bir kadındı ki doktor anlatamam.
Yalnız dişim ağrıyor. Eve geldiğimiz gibi uyudum. Saolsun kuzum etrafımda duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?