Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmcim bugün olmazsa yarın o diş ağrıjak
Hadi biz sana güveniyoruz
Hem ne olduğunu anlamayacaksın bile
Sen doktor ne zaman çekecek diye beklerken o çoktan çekmiş olacak bak gör

Ozalycim çok teşekkür ederim desteğiniz için.

ya benim kızım sürekli ağlıyor
gece ağlıyor
gündüz ağlıyor

Ahh callancım, daha minicik o.
Bu halimle benim bile ağlayasım geliyor diş ağrısından.
Kuzucuğun daha ne kadar canı var ki
servey mi yazdı

Hayır Callancım, açıklayayım bari :))
Ozaly'nin yazısı.

Minik ablam, arkadaşlar çok güzel yazmış.
Can Yücel, en sevdiğim şairlerin başında gelir.
Benden de bir şiir gelsin konuyla ilgili.

İnsan sıkılıyor gerçekten yat yat.
Ben de çok sıkılıyorum hasta olunca.

Kaptanım, bakalım nasıl kurtulabileceğim ben bu dertten.

Speedycim, ben de seninle aynı fikirdeyim.
Fazla duygusal bir insanım.
Önceden ağlamam ben der, gerçekten kimsenin yanında da ağlamazdım ama artık öyle değilim.
Bazen çok alakasız bir yerde de ağlayabililirim.
Yolda kötü durumdaki bir hayvan görünce, ben ne yapacağımı bilemez ağlamaya başlarım bazen.
Sonra eşim yanımdaysa koşa koşa gider süt-ekmek alır. Yoksa hayvanı da yanımda götürmeye çalışırım.
Ben burnumu çeke çeke hayvanla uğraşırım.
Sonra içim rahatlar.
Artık utanmıyorum ağlamaktan ama bu değil ki güçlü bir kadın da değilim.
Kimi zaman şikayetçi olurum, kimi zaman kabuğuma çekilirim ya da şımartılmak isterim ama kötü bir durum olunca da dimdik ayaktayım.
Bazen güçlü durmak için kendimizi çok bastırabiliyoruz.
Ben de öyle bir içimi dökeyim dedim.

hadi bakalm qözünaydn cnm ii bi doktora denk gelmssn korkun yari yariya qtmstr

Esmerim, kesinlikle çok iyi oldu doktor.
Hatta, söylemeden edemeyeceğim ne zamandır geleceğim korkudan gelemiyordum ama o kadar güleryüzlüsünüz ki, keşke herkes böyle olsa da korku oluşmasa insanlarda dedim.
O da, ne insanlarla uğraşıyoruz. Bazen meslekten soğuyor insan. Biz de karşımızdaki insana göre davranıyoruz, sen çok şekersin ondan böyleyim dedim. Baya güle güle konuştuk.

canım bende seni merak etmiştim bak korktuğun gibi olmadı

Olmadı kaptanım gerçekten.
Hatta, gel biraz korkunu atarsın hafif taş oluşmuş onları temizleyelim dedi doktor ama işte sıkıntı burada yapılamıyormuş cerrahi işlem. Olsa belki anında yaptırırdım. Şimdi bekleyeceğim bakalım.

Nie bgn kimse yok kiii

Esmercim, komple hastayız takımda. Ondan toparlanamadık.
Yakında eski enerjimize kavuşuruz.

Kızlar, bugün spor yapamamıştım. Yapmayacaktım da.
Pelin Öztekin çıktı televizyona ben de hoop bisiklete.
İzleye izleye bindim bisikletime.

Çok uzun zamandır motor almak istiyoruz ama ehliyet olayını bir türlü baş edemedik. Yok hava soğuk yok o yok bu.
Şimdi bir şey çıkmazsa nisan mayıs gibi ehliyet alalım diyoruz.
Sonra da motor, şehir dışına falan gidelim motorla konuşmalarımız var.
Umarım yine hayal de kalmaz.

Kızlar, bu arada düşünen olursa bir kampanyadan bahsedeyim.
Hsbc tablet kampanyası düzenliyor.
6 ay boyunca 500 TL olmak üzere 3 düzenli talimat veriyorsun.
Tablet hediye ediyorlar.
Hesap işletim ücreti- eft ücreti gibi ek ücretler de yok.
Biz eşimle ikimiz de açtırdık.
Size de söyleyeyim dedim.

yazini cok begendim masallah

kaptanim dogru sikilirsin bazen bizim gordugumuz şerde hayir vardir ins en kisa zamanda iylesirsin
İste kaptan dedigin bu dur yazdigindan cok enerji aldim tesekkur ederim zaten 900 gr cok birsey de degil kisa zamanda ins veririmde hastalikliyam guc bitik bu kural kisiye
gore olumlu olumsuz netice verir ya
simdi listeye girene kadar biraz
rehavet olusabilir neyse yapcak birsey yok rehavetini yenip listeye girmek

Gecenin bir saati uyandim surekli terliyorum belki o sebep oldu bugun intten sparis verdigim omron markali vucut analiz baskulum geldi degerleri dogru olcuyomu diye devlet hastanesine gittim tabi baska doktor sevketmedigi icin direk gidince ucreli giris yapildi neyse dedim boyle boyle vucut analizi yaptirmaya geldim bana resmen kiziyor ben diyetisyen oldugum halde ben boyle bir alet almamisim sen niye aliyorsun dedim surekli diyets.gidip gelmeyeyim hic gerek yok yag kas kutleni ogrenmene neyse diyet yazmiyordu dedi sen zaten bu mantigi bilirsen dedim olsun siz yazin ozaman piskiyatriye gidersen yazarim niye diye sorunca ben genelde hastalarimi yonlendiyorum hasili kadinin odasinda sadece boy ve kilo olcen alet var analiz yaptirmadan ciktim cok takinti yapmisim dogrudur ama bu is takinti yapmadan olurmu hele soylryin ya bunlari yazmak bu saatte hic hosuma gitmedi ama neyse
benim callanim hec ortaluklarda yok bizim anne bebisine cok hassas artik duzene koyar oyle gelir ben bu rakibimi 1 ay farkla nasil gececem

belki arkadaşlarından çıkarmamıştır minik, yeni facebook hesabı açmıştır,genelde öyle oluyor
şöyle düşün yarın öleceksem bu insan benim için önemli olur muydu
stres ve şekerli gıda tüketmek bunlar hastalıklara sebep oluyor
sen sağlığını düşünüp,hayatta orta yolu tutturmalısın.
yani, kendin için her gün düzenli sporunu yapmalısın,çok sağlıklı beslenmelisin ( canan karatayın kitaplarını okuyup hayatına geçirmeni şiddetle tavsiye ederim)

(
1 adım ileri 2 adım geri.nolcak benım bu halım
nefsine hakim olup yemeyeceksin morpapatyacım,başka yolu yok
spor sağlıklı yaşam için tabiki şart ama düşük kalorili beslenmeden kilo verilmiyor,bence şu kalori hesaplayan siteleri kullanmalısın

aynen bu dünyada kimseye çok bağlanmayacaksın,kimseyi çok sevmeyeceksin

bol karbonhidrat olmuş canım,bunlar yağ olarak depolanır aklında olsun

nefsine hakim olup yemeyeceksin morpapatyacım,başka yolu yok
spor sağlıklı yaşam için tabiki şart ama düşük kalorili beslenmeden kilo verilmiyor,bence şu kalori hesaplayan siteleri kullanmalısın

canım günaydın.

o şekilde bir site kullanıyorum.1200 u geçmemeye çalşıyorum.zumbayada başladım.ben sıkıntım şu;bir kere rejımı bozdummu "amaaan battı balık yan gıder yarın devam ederım" dıyıp olayını suyunu çıkarıyorum

aynen bu dünyada kimseye çok bağlanmayacaksın,kimseyi çok sevmeyeceksin

neden böyle ama.sevgi dünyanın en saf en güzel şeyi bence.ınsanı hayat bağlıyan yaşama sevıncı veren bır duygu.neden kıymet bılmıyoruz

bı bakıyosun kocan bı bakıyosun annen baban bı bakıyosun dostun senı bırakıveriyor bı gun yolun ortasında

geçmiş olsun canım

canım fazla yememişsin ki. kraker bozmuş sadece. sarmaların kalorisi çok görünüyor ama bence kötü bi besin değil. lahana faydalı bişey sonuçta. içindeki pirinçler de ekmek yerine geçer
ben de seni merak ediyordum. çok şükür iyi doktora denk gelmişsin. belki de çekilmesine gerek kalmaz
güzel menü olmuş
ay aslında süper kanpanya ama bizim kredi kartımız yok . 500 liralık ödeme talımatını tamamlayamayız. kışın doğalgaz olurdu da o da merkezi sistem.
ben özel bi hastanenin diyetisyenine gidiyordum. orda o aletlerden vardı. vucut analizi yapılıyordu her seferinde. madem para verdin keşke direkt özel hastaneye gitseydin.
takıntıya gelince bence insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kıloda olmalı. aynada gördüğüünden memnun değilsen takıntı yapman doğal. keşke ben de takıntı yapsaydım bu kadar kılo almazdım

günaydın kızlar. bu sabah cumadan bir gün önce tartıda güzel bi rakam gördüm ama yarın inşallah 60ları görürüm artık.

dünkü menüm:
sabah 1 haşlanmış yumurta
yarım dilim beyaz ekmek üzerine krem peynir

ara: büroya gelince yeşilçay leblebi

öğle: 2 dilim pizza (bir pino standart pizzanın yarısı)

akşam: 1 kase yoğurt

su: 2 lt

spor: yürüyüş- yaklaşık yarım saat diyebilriz

canım ben açıkçası senin menülerini örnek alarak 5li kilolara düştüm,senki içtiğin meyvesuyuna bile ne kadar üzülmüş insansn,yine verirsin
ama sen sağlıklı beslenmeye odaklan(aşılama olduktan sonra) ,paketli gıda tüketme,yalnız evde yaptıklarını tüket,sen karataya devam et,çok sağlıklı

valla bu iş takıntı yapmadan olmuyor dediğin gibi,çünkü bizim vucud yapımız kilo alamaya çok müsait
ama asıl takıntılı şu kişiler oluyor,zayıf olduğu halde daha da zayıf olmak isteyenler
mesela bir anoreksik, 50 kilo olduğu halde 40 kilo olmak ister.aynadaki görüntüsünü beğenmez
ben aynada kendimi beğenmeye başladım
55 son varış noktam,sonraki hedefim hep bu kiloda kalmak,sağlıklı yaşamak,spor yapmak ve stresten uzak bir yaşam sürdürmek inşallah

Günaydıınn
Nasılsınız güzeller. Bugün hava güneşli ya sanki bende güneş açtım Kötü günlerin bitmesi ve mutlu sağlıklı günlerin başlamasını diliyorum hepimiz için
aminnn speedycim
akşama dengelemişsin canım
dengelemek çookk önemli zayfıalamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…