Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

met helvası o bayılırım :) menün gayet güzel kaptan. her zamankı gibi.
dunku menumu yazayim

sahur yok

iftar
1 kucuk hurma
1 tabak etli bamya corbasi
1 tabak yogurt corbasi
1 tabak kiymali ispanak
1 kucuk kase yogut
1 tam bugday ekmegi (bolillo) (200 kalori)

sonra
1 elma
1/2 salatalik

yatarken
1 buyuk bardak sut
menün güzel olmuş beyaz kelebek. sahur yapsan daha uzun süre enerjık olursun tabi.
canım kahvaltıyı bu şekilde atlama lütfen öğle öğünü de yok. bu menü pek olmamış ama zamanla düzelir.
burda da sadece kahvaltı öğünü olmuş. akşam öğünlerinde makarna yememeğe çalış. illa yıyeceksen öğle öğününde ye kı diretk kılo olmasın. öğlen okuldaydın sanırım oyüzden haızr gıdalar tüketmişsin. okulda diyet çok zor oluyor biliyrum. ama sandviç-tost falan götürebilirsin. ya da bir kaba ton balıklı salata hazırlayıp götürebilirsin yıyecek bi yerin varsa

hoşgeldin naz
kuru pasta da nazar boncuğu olsun . toplam kalorin az bugün zaten.
Arkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn
nedennnnn
Naz cim hosgeldiin!

Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/
zaten telafi oruçlar haftada 2 gün pzt - perşembeleri tutulması makuldü yanlış bilmıyorsam. hem sıkılmazsın 2 gün olursa
canım sahur yaptığın çok iyi olmuş. sadece ekmek miktarın çok fazla. toplam 6 dilim olmuş. bence 4 de bırakmalı ekmeği.ama güzel sebze tüketiyorsun bu çok iyi.

günaydın bayanlar. yeni gelen arkadaşlarım hoş gelmişler.
dünkü menüm:
sabah 1 haşlanmış yumurta- biraz peynir- 1 dilim ekmek
öğle: 1 kase ezogelin çorba - 2 dilim beyaz ekmek
akşam: 4 yemek kaşığı ıspanak yemeği- yoğurt
su:2 lt
spor: dün hiç dışarı çıkmadım spor yok malesef.

merhaba ozaly, tebrik ederimmm ne guzel zayiflamissin :) motivasyonun da cok iyi bize de ilac gibi geldi!! ins biz de oralara ineriz yakinda :)
Canım kesin inersin. Bende 10 kilo of nasıl vericem diyordum ama 3 ay geçiverdi hemen. şimdi ne giysem yakışıyor gibi geliyor. Eski fotoğraflarıma bakınca ne kadar iri göründüğümü daha yeni farkediyorum. Eskiden aynanın karşısına geçerdim" yok ya o kadarda şişman görünmüyorum" derdim. Bir tanıdığım eğer böyle diyorsan demekki görünüyorsun dedi arkasından 46 beden pantolon denemeye başlayınca feci gaza geldim. Sonra şıp diye 3 ay geçti gitti.İlk 1,5 ay vücut kabullenemiyor az beslenmeyi ve sporu ama pes etmezsen eğer sonrası çok kolay oluyor. Yapacağız hepimiz yapacağız. Biz başardıklarımızla insanları şaşkına çeviren kadınlarız, kilo ne ki

spora tesviklerin icin cok tesekkur ederim. jillian in 30 day shred ini yapiyordum level 1. senin yaptigin baska bi sey mi?
Canım jillian muhteşem birşey gerçekten.
Bende jillian level 1 ile başladım aynı zamanda squat challenge vardı 30 gün onu yaptım. Sonra Jillian level 2 (şu an hala devam ediyorum) birde karın çalıştırıyorum, karışık bir abs challenge yaptım kendime
Takvim yaptım astım buzdolabının üstüne
Jillianla birlikte yoğunlaşmak istediğin bölgeye göre bir 30 günlük challenge yapabilirsin, Ben ilk kalça şimdi karın yapıyorum mesela.
Bir de jillian level 1 bacağı bayağ çalıştırıyor ama arkasından level 25yi kesin yap oda kol çalıştırıyor. 3 te ne çıkacak karşımıza hiç bilmiyorum :)

masallah darisi basimiza ins, benim 16 kilo kadarcik var
16 ne ki canım
Takım düzenli katıl yeter
Zaten takım başına vuraa vuraaa zayıflatacak seni

Gerçekten çok güzel bir hismiş canım

Aynen kaptan bi dahaki hafta öyle yapacağım artık. Tüm gün sadece salı günü ders var o zamanlar kendim götürcem bundan sonra:)
Ben bir ara şu light ekmeklerden almıştım arasına da light labne sürüyordum ne güzel oluyordu, öyle birşey deneyebilirsin canım

Hoşgeldin naz

Spor olarak ne yapmayı planlıyorsun
Sporun etkisi çok büyük çünkü, hem psikolojik hem fiziksel

kızlar günaydın
dün biraz rahatsızdım
bugun daha iyiyim
t25 videosuna başladım bakalım
bu ara kilo veremediğim için kaptanımdan izin istedim ama buralardayım,sadece şu kilo verememe olayının kırılmasını bekliyorum,bakalım inşallah kırılınca tekrar listeye girmek istiyorum..
haftasonu yatılı misafirim vardı,tabi diyetim açısından bu yıkıcı oldu,zaten kilo veremiyordum
neyse t25e güveniyorum,zor bir spor,gitsinn kalorilerrr

menü güzel tatlm ama evden cikmasan bile biseyler yap mutlaka en azindan mekik cek az yemissn zatn birazckda yag yakimi olsa harika olurdu :)

Giyersn callancm gayette smdide güzel durur bnm kilomun yaninda seninki hc birsey
sağol canım,inşallah ikimizde de güzel durur

Callan bu arada pirinc lapasi yapiodn sanki sen nasil ise yaradi mi
pirinç lapası bana yaramadı
ben zaten düşük kalorili beslendiğim için,hiç gram oynamadı tartıda
belki daha yüksek kalorili beslenen arkadaşlar birden pirinç lapası yiyince kilo verir ama ben vermedim de almadım da...
yeniden sağlıklı beslenmeye karataya dönüş yaptım
erkenden yaşlanmak istemiyorum,kilo verince yüzüm de zayıfladı,yaşlanmanın önüne geçmek için peynir süt yumurta et balık sebzeler meyveler şart...tatlılar ancak yaşlandırıyor...
bu sabah kızımla sağlıklı kahvaltı yaptık...kızıma da artık bebe bisküvisi mama yedirmek istemiyorum..sağlıklı olallım zekamız açılsın genç kalalım inşallah :))) bir de yüksek tempolu spor yaptık mı inşallah her şey daha iyi olur
bu arada mutfak tartısı aldım,kalori de sayıyorum,şu meyveleri yemesem aldığım karbonhidrat baya düşük olacak ama yapacak bir şey yok,kzıımın artan meyvelerini ben yiyiyorum
bende haberler bukadar:)))
senin nasıl gidiyor

ayda2kilogo tebrk ederm sni azimle basamaklari hizlica cikiyosun hedefine dogru desene
inşallah canım hep birlikte

ay benim daha 2 yılım dolmadı. yeniyim işyerinde. emekliliğe daha dağlar kadar var. hemen emekli olmak sabahları evde müge anlı izlemek istiyorum gün gün gezip günü mü gün etmek istiyorum.
geçen hafta raporluydum işe gitmedim.
bu raporlu olduğum 7 günde bi altın gününe katılmak istedim. hergün birine gitmek istedim. yiyim yiyim şişmanliyim istedim. ben tam ev hanımı potansiyeli yüksek biriyim.. örgü örmeyi de severim. kahve falı da bakıyorum. oooo günlerin aranılan kadını olurdum vallahi kocam zengin olsaydı sallardım diplomayı falan oturur hayatımı yaşardım evde. fıkır fıkır da çocuk doğururdum. gerçi çocukluları gün de sevmezler

Callancm bnde cuma 78.5 idim dün tartildm 78.8 olmsm canm skildi baya .. dünde hafif beslenmeye calistm ama bakalm umarm cumaya kadar 78 olurm

gnaydn cnm kilo kacti senin sabah tartildn mi hedefn kac ?

Callancm bnde cuma 78.5 idim dün tartildm 78.8 olmsm canm skildi baya .. dünde hafif beslenmeye calistm ama bakalm umarm cumaya kadar 78 olurm
Arada oluyor canım
İnsan başına gelince anlıyor, dikkat ettiğin halde kilo verememeyi
Bak ben bir aydır böyleyim ama moral bozmak yok
Kazananlar vazgeçmeyenlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…