Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nım bugünki menü daha güzel ama hazır gıdalardan uzak dursan iyi olur gerçi öğrenci olunca ne kadar olyr bilemem ama bi şekilde şekersiz kahveye alış tatlım alışınca içemezsin şekerli tatlım
Ya bende istemiyorum hazır gıdaları ama akşama kadar okuldayım en sağlıklısı en azından diyet bisküvi diye düşünüyorum, kantinde neyden yapıldığını bilmiyoruz hiçbir şeyin. Belki artık kendim sandviç yapar götürürüm

Hoşgeldiniz inşallah hep birlikte güzel güzel zayıflayacağız

evden sandewiç yapıp götürebilirsin küçük ekmekler arasına peynir salam yeşillik koy yanında da ayran ohhh miss

Hoşbulduk=)
Diyet planımdan bahsedeyim isterseniz.
Genel olarak haftada bir gün detoks türü beslenmeyi planlıyorum. Bire bir detoks denemez ama kilo kaybı yaşadığım denediğim beslenme şekilleri.
Diğer günler ise karbonhidratı sınırlayıp kalori hesabına odaklanacağım. Çünkü diyette asla yenmemeli olan gıdalar olduğu zaman ben diyetten vazgeçiyorum. Devamlılığımı sağlamak içinde yasaklardan yiyeceksem tadımlık ve en fazla haftada bir kere yiyeceğim. yediğim gün ve ertesi gün kalori hesabında daha dikkatli olup karbonhidratı sıfıra indireceğim. Tabi böyle yazınca kaçamakçı olacağımı düşünmeyin. =)
Daha önce kilo verme süreçlerimde uzun süreli diyetleri bu şekilde yaparsam devamlı kılabildim. Tabiki verdiğim kiloları zamanla geri aldığı için şimdi burdayım

gayet mantıklı tatlım takımda ayda arkadaşımız var o da kalori sayarak kg verenlerden
çalışıyormusun öğrencimisin evlimisin kendinden bahsetsene biraz

gayet mantıklı tatlım takımda ayda arkadaşımız var o da kalori sayarak kg verenlerden
çalışıyormusun öğrencimisin evlimisin kendinden bahsetsene biraz
Çalışıyorum ve evli değilim. Aslında eğitim de devam ediyor bi yandan. İş alanımı değiştirmek istiyorum. Hayatım bunaltıyor bu ara beni.=)
Seni tanıyabilir miyim?

Hemen bugünki menumü yaziyorum
SABAH:
1 haslanms yumurta
1kibrit kutusu peynr
domates salatalk
1 dilim tam bugday ekmk
2 siyah zeytin
ara greyfurt suyu
öglen salata
ara 2-3 kuru pasta
aksam 1 but salata
ve 3-4 kaşık bulgur pilavi
meyve
su 2 litre
spor 20- 25 dk fln pilates

rakibem tesekkur ederim, gayret ediyorum..

himm bir salatalik dene veya elma? bugun toplam ekmek ne kadar yedin, 1 dilim ekmek az bi sey de peynir ye istersen? bugun cok az yedin gibi hatirliyorum sanki.
tatlm yazdigini yeni gördm evet meyve yedm artk pek bastrmadi ama olsn 1 dilim ekmk yedm eed tatlm

Kac kiloydn kaca düstn cnm?
geçen sene 79 dum.70 indim.sonra 72 oldum şimdi yeniden başladım 60 olmak istiyorum. 69.8 dim geçen cuma.

demekki güzel kilo verdin ayda cım regli öncesi şişiyor insan çünkü
hazirana kadar hadi ikimizde verelim 9 ar kg
hala regl olamadım dün olmam gerekiyor dü. Olsaydım cuma ya kadar ödem ler giderdi.

met helvası deniyor ona. Onu bir de çikolataya buluyor da satıyorlar o daha da süper oluyor. Esk gidince alayım.hayırlı olsun daire başkanı ni za. Üst makam da tanıdık birilerinin olması her zaman iyidir

inşallah canım hep birlikte zayiflaya lim

hoş geldin canım.

2-3 kuru pasta onun disinda cok guzel :) masallah! Cumaya guzel sayilar gorceksin bencee!

Arkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn

Himm ok bu izin isi nasil hic bilmiyorum. Ins gel arada sirada.

Naz cim hosgeldiin!

Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/

Bugunku menum

Sahur
2 yumurta (top halinde kirmak)
3.5 dilim tam bugday ekmek yani 1.5 bolillo
1.5 kk peynir
Domates salatalik 3 zeytin
1 bardak sut
1 kucuk muz

Iftar
1 kucuk hurma
2.5 dilim kadar ekmek
1 tbk etli bamya corbasi
1 tbk kbk yemegi
1/2 tbk karnibahar + etli sos
1 kase yogurt

3/4 elma
Bugun biraz cok oldu galiba.

2-3 kuru pasta onun disinda cok guzel :) masallah! Cumaya guzel sayilar gorceksin bence
evet o kuru pastalar olmasa ne iyi olacakti ama adet olmam yakin canim tatli bsyler cekiyo umarm cumaya ikimizde güzel sonuclar aliriz

Naz cim hosgeldiin!

Iki gun ust uste oruc tutunca bugun biraz daha yorgun dustum ogleden sonra yarin ara veriyim diyorum oruca, hem sabah toplantida sunum yapmam gerek :/
Bncede vücuduna cok yüklenme derm cnm iftardada ekmk daha az tüketmeye calssan cok mu ac kalms olursn ?

günaydınlarrr
Çalışıyorum ve evli değilim. Aslında eğitim de devam ediyor bi yandan. İş alanımı değiştirmek istiyorum. Hayatım bunaltıyor bu ara beni.=)
Seni tanıyabilir miyim?
canım bende kamuda çalışıyorum 2 tane oğlum var biri 3 biri 9 yaşında kilolar doğumlardan kalma buralardayız işte
Arkadaslar ben nisanda da izinli olmak ıstıyorummm bilginiZ olsunnn
tatlım çok uzun gitmee özleriz seni yaaaaa
evet gen. müd. yrd. ile 3 sene aynı odayı paylaşmıştık daire başk ı da ilk işe beraber başladığım arkadaşım işyerinde en eski ben olunca bu arada benimki,si çikolatsızdı
Naz cim hosgeldiin!

ekmek oranı biraz fazla olmuş ekmeğin bu kadar çok olmasa menü güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…