Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

serveycim ne yapsam kilo düşmüyor
1 aydır takıldı kaldı,takıma çok zarar verdim..ben de ne yapayım en iyisi listeden cıkmak ama ben diyete ve spora aynen devam,hedefe ulaşana kadar vazgeçmek yok inşallah
canım saçmalama ne zararı verdin aşkolsun yaaa
bu arada öğlen diyetisyendeydim 67,2 kg çıktım kıyafetlerle bakalım yarın sabah kaç çıkacağım

yağ oranım%32,8 çıktı son ölçümde kaç çıkmıştı hatırlamıyorum ama karın içi yağlanma düşmüş son ölçümden bu atarafa bacaklarda toplam 700 gr incelme olmuş göbek kısmında 400 gr bacaklarda da 200 gr incelme olmuş yağlarda
gayet iyi gidiyor dedi biraz ağır aksak gitse de bana göre
vücudumda 22 kg yağ varmış bugün itibari ile
 
bu arada az önce kreşten armışlardı sabah kahvaltı da hakan kusmuş öğlene kadar kalsın demişlerdi öğleyin bişey yememiş evde bakıcı dan makarna istemiş 2-3 kaşık makarna yiyince gene kusmuş dr da dün akşam bugün yarın çok yoğunum ctesi getirin demişti olmazsa akşam arayıp tekrar götürsek mi ne yapsak?
 
oo süper haberler
 
ishali var mı
sıvı kaybı olmasın aman dikkat
genel hali kötü olursa pediatristinizi tekrar ara kaptancım
 
Ne iyi yapmışsın diyetisyene gitmekle. Özel diyetisyendir sanırım. Hangi şehirdesin?
Ankaradayım ben ama uygun fiyatlı yer arayışındayım bulamadım kafama göre bir yer.
Ayrıca ne güzel incelmelerinde olmuş. Programlı şekilde devam ederek arınırsın yağlarından umarım.
 

Geçmiş olsun.
Tekrar ara bence cumartesiye güç kalmaz ki minikte.
 
canım bende ankaradayım diyetisyen tuba günebak a gidiyorum özel bir diyetisyen evet ama maalesef fiyatı çok uygun sayılmaz yeri turan güneşte ama ilgili bir bayan ankarada hangi semttesin naz?
Geçmiş olsun.
Tekrar ara bence cumartesiye güç kalmaz ki minikte.
evet akşam eve gidince arayayım ben olmazsa
 

Aslında uygun fiyatlı kimse yok. Biraz sıkışığım kendimi zorlayarak gideceğim gidip birde baştan savma bir durumla karşılaşmak istemiyorum. Etlikteyim ama turan güneş ulaşım açısından rahat bir nokta. Bir araştırayım ben. sorun olmazsa özelden fiyatı ve kaç seans olduğunu yazar mısın? Menü konusunda nasıl?
 
canım bende ankaradayım diyetisyen tuba günebak a gidiyorum özel bir diyetisyen evet ama maalesef fiyatı çok uygun sayılmaz yeri turan güneşte ama ilgili bir bayan ankarada hangi semttesin naz?

Ben çok şanslıyım sanırım bizim kurumumuzda 2 diyetisyen ve son model bilgisayarlı tartı var. Kişiye özel diyet yazıyorlar. Uygulaması kolay ve hangi yiyeceklere zaafın varsa onlara izin veriyorlar. Özel diyetisyen ücreti ne kadardır tahmin bile edemiyorum. Yakınlarınızda sağlık kurumu yok mu? Sağlık Bakanlığının obezite ile mücadele programı var yardım alınabilir.
 
naz cım sana mesaj attım özelden benimde işyerim bakanlıkta evimde cevizlidere de
çok şanslısın mavicim inan sağlık bakanlığının bu proğramla sadece adımsayar dağıttığını biliyorum başka etkinlikleri var mı acaba?
 
Şansını sonuna kadar değerlendir Tatlım=)
Devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde diyetisyen bölümü pek iç açıcı değil. Ezbere liste veriliyor. Bir dönem gitmiştim midemde sorun vardı az ama sık yemek zorundaydım. Bu durumu belirtmeme rağmen liste bu kilo vermek istiyorsan uyarsın şeklinde bir tavırla karşılaşmıştım.
Kimseye tavsiye edemiyorum o yüzden.
 

Son zamanlarda dahada fazla üzerine düştüler konunun ve çok iyi çalışmalara imza atıldığına ben şahidim. Sizin ilinizde nerede ve ne şekilde hizmet veriliyor bilmiyorum. Ama obezite birimleri kuruldu tamamen ücretsiz ve kişiye özel hizmet veriliyor.
 
Nazcığım hastanelerde dediğin gibi bende 2 kez gittim uygulayamadım. Obezite birimlerinde farklı uygulama var kişiye özel.
 

Obezite birimi nerede bilemiyorum ama araştırayım Benim kast ettiğim hastanelerin diyetisyenleriydi.
Ankaradayım iyi birşeyler varsa burada olmalı=) Gerçi oda hafta içi olur çalışırken gidemeyeceğimden bana faydası olmaz=)
 
incelmeler süper olmuş
geçmiş olsun ilaçlar da hashaslaştırıyor midesini. hakan hastanede yatan oğlundu demi kaptan?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…