- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.641
Nazcım fikir değişikliği yapma bence. Atıyorum jilliana başla haftanın 6 günü yap bir günü tatil olsun ama 30a kesin tamamla. 30u görmeden başkasına geçme.gerekirse 2 ayda 30 a tamamla ama sonuçta tamamla. 30 btince başkasına geç.Düzenli hiç yapamadım ama hep içimde ukte kaldı. Başlayacağım da ben yürüyüşten vazgeçmek istemiyorum. Ek olarak ta Jilliana karar kıldım. Jillian ardından call yapcak enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Biraz gaza gelmem gerek sanırım=)
T 25 gelişmelerini de heyecanla izleyeceğim. Ne zaman başladın ? aslında yeni başladıysan bende jillian yerine t25 e dönerim. Birlikte yapılan sporlardan caymak olmuyor, kalıcı oluyor.
Mesajım baştan sona kararsızlık içinde
canım naza da yazdım , sıkılınca değiştirme yapmayın bence. 30a tamamlamadan bırakmayın.bir suru bir suru egzersiz videolari indirdim, jillian 1-2-3, callan ne varsa hepsini, t25 in hepsini, sklmadan bi onu bi bunu yaparim diye. bence jillian zaten yeterince eglenceli ama arada degstrmek iyi olabilir.
Ben göremedim bişicik callanım yaöncesi ve sonrası
Kız seni yirimBelliki kendine zayiflama hediyesi 2 gusel gogus almis :)
canım bilgisayardan anlayan bir arkadaşından rica et,senin için jillianı level1 i indirip CD ye çeksin,böyle yapabilirsin
bugün bununla ilgileneceğim. öğleden sonra istanbula maça gidecek büronun erkekleri :) yanlızken uğraşırım artıkevet işyerinden youtube açılıyorsa programlar var google amcaya yazınca çıkıyor onu yapabilirsin
bulgur zararlı bişey değildir canım. iyi yapmışsın. yağsız yemeğe alışkınım da hiç tuzsuz yıyemem ben. brovo bu yüzden :)Kızlar bugün evdeyim ya kendime ara öğün olarak yağsız tuzsuz bol yeşillikli acılı kısır yaptım yoksa öleceğim açlıktan.
diyetisyenım pirinçtense bulguru tercih et her zaman derdi.Tatlm bulgur yerine keske yagsiz tuzsuz pirinc lapasi yapip salatayla yeseydn baya tok tutuodu
callan malesef benim de karbonhidratım hiç azalmıyorben kalori sayıyorum bakalım ama ne kadar kalori sayarsam sayayım,en önemli faktör aldığım karbonhidrat oranı oluyor
bu arada bu başlıkta bir arkadaş daha t25 yapıyor,istersen hem takımımıza hem de bu başlığa spor bildirimlerini yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/page-36
canım gerçekten çok sağlıksız bir menü olmuş. öğün atlaman da kçötü. en azından 3 ana öğünü atlamamalısın. bu şekilde kılo versen bile kalıcı olmaz.Hayırlı akşamlar herkese. Bugünkü menümü yazayım. Akşam yine bi şey yiyemedim. Regl oldum bugün üstümde inanılmaz bi iştahsızlık var böylede olmak istemiyorum çok sağlıksızca ama ağzıma iki lokma koyuyorum midem bulanıyor sanki. Kahvaltıda yumurtayı zar zor yedim. Böyle devam ederse bi doktora görüneceğim.
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 yeşil biber
3 zeytin
yarım avuç içi kadar peynir
1 bardak süt
2 dilim kepek ekmeği
Akşam
25 gr bitter çikolata
1 paket form bisküvi
1 lt su
spor yok.
allah gönlüne göre versin . mesleğin ne bu arada?ne guzel bir suru bir suru sohbetler etmissiniz cok sevindim, ben gelince herkesler gitmis oluyorama neyse nasib, ben de alinti yaparak sohbet ederim napiyim :)
bugun oruc degilim, guzel bi kahvalti yaptim, oglen icin de guzel seyler aldim yanima, aksam menum tam olunca yaziyim hepsini, ama unutmamak icin bi not defterine yaziyorum hepsini merak etmeyin.
bugun sabah sunumum vardi iyi gecti cok sukur, haftaya sali da is mulakatim var, butun gun surecek, ins guzel gecer o da. is bulmam lazim, burdaki isim agustosun sonunda bitiyor, baska bi yere gecmem lazim, hayirlisiyla....
evet haftada 1 kılo çok iyi.bir dee bugun sabah 75.2 geldim, gecen cuma 76 idim haftasonu da cok fena cozutmus olmama ragmen 2 gun oruc ile toparlanmisim, yarin da tutucam ins. 75.0 gelsem yeter ilk hafta icin -1 gayet guzel bence.
öğlen simit fazla olmuş ama o telafi edilebilir.Hemen yaziyorm sabah 1 haslanms yumurta 1kk peynr 1 dilim tam buğday ekmegi salatalk domates ara ada cayi
öglen 1 simit 2 adet burcak bisküvi ara yok
aksam 1 kase corba yarm porsiyon nohut yemegi 4-5 yemk kasigi bulgur pilavi salata
sonra baya bi cekirdk ve kuru pasta
menün çok çok güzel olmuş. protein var,sebze meyve,et var. ekmek oranı da makul.menum
kahvalti
1 kupa sut
1 haslanmis yumrta
2 kk peynir
1/2 pita ekmegi (1.5 dilim ediyor)
4 zeytin
domates, salatalik, maydonoz
1 muz
1 buyuk kirmizi erik
oglen
1 tabak kabak yemegi
1 kucuk kase yogurt
aksam
1 dolu tabak (az) etli kurufasulye
salata
1/2 pita (1.5 dilim)
belki bir de muz yerim.
ins yarin oruc tutucam. bi de spor olarak jillian yapmak istiyorum ins nasib olursa calisma odasinda yapiyim diye dusundum. kizim uyuduktan sonra ins. su cok az ictim su sisemi gotrmeyi unutmusum.
bu kadaar
jıllıan level 1 27 dk mı sürüyor kızlar. ben ölürüm hahaha :) leslie de 20 dk yapabiliyorum sadecespor jillian 30 day shred level 1, 27 dakika soz verdigim uzere yaptim. evde herkes uyudu, calisma odasina gittim gecenin bi vakti deli gibi hopladim zipladim, Allah tan alt komsu derdi yok. cok sukur.
hadi bakalim ins faydasi olur.
1+1 poğça 2 poğça mı yani nasıl oluyo yuppe :)Gunaydin kizlar
Dunki menum
Sabah 1 +1 poca
Ogle ve ara 1 bardak sut elma
Aksam ıspanak yemegi 1 dilim ekmek yogurt
2 litre su 2 bardak nescafe
Vee 100 mekik ara verdim ya fazla yormiyim dedim ama yetti yani cok yordu
Yavas yavas sporuma basliyorum
o kadar spora bu hafta kesin gidecek kılolar callandün 1221 kcal
t25 ve callanetics yapıldı
su 3lt olmuştur heralde
seyyah cım sen kesin yarın listedesin tatlım yaa çok az değil mi akşam yemeğigüaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menümü yazıyorum
sabah: 1 yağsız peynirli tost
1 bardak süt
öğle: 1 tabak yağsız makarna(büroda yaptık) 1 çerez kasesiyle barbunya pilaki- 1 çerez kasesiyle yoğurt
akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak -3 yemek kaşığı yoğurt
yemekten sonra 2 bardak ıhlamur.
su fazla içemedim nedense
spor: yürüyüş. yürümek için yolumu oldukça uzattım 2 km yürümüş olmalıyım
Nazcım fikir değişikliği yapma bence. Atıyorum jilliana başla haftanın 6 günü yap bir günü tatil olsun ama 30a kesin tamamla. 30u görmeden başkasına geçme.gerekirse 2 ayda 30 a tamamla ama sonuçta tamamla. 30 btince başkasına geç.
Bu bir görevmiş gibi yap, su içmek nefes almak gibi bir zorunlulukmuş gibi düşün.
canım naza da yazdım , sıkılınca değiştirme yapmayın bence. 30a tamamlamadan bırakmayın.
Ben göremedim bişicik callanım ya
Kız seni yirim
Sabah sabah güldürdün beni deli ya
ayy keşke akşam cozutmasan da sonucu görseydik merak ettim şimdiGünaydın
Dün kü uz detoksumun sonucunu merak ediyorsanız kilom aynı değişim olmadı 84.3.
İşe yaramadı mı diye düşüneceksiniz ama bence yaradı. Çünkü akşam cozuttum. kilom bir anda artmazdı belki ama bi kaç gram fazla çıkmam lazımdı akşamki durumumu düşününce.
Şimdi tekrar denemicem ama 10 gün sonra yeniden deneyeceğim.
günaydın tatlımGünaydın KK'nin güzel hatunları...
GünaydınGünaydın KK'nin güzel hatunları...
ayy keşke akşam cozutmasan da sonucu görseydik merak ettim şimdi
günaydın tatlım
canım sıkma canını bu hafta listeye girecektin yanlış hatırlamıyorsam 78,5 dun geçen hafta yarında bildirim yaparsın eğer fazla olursa haftaya girersin tatlım listeyeHerkese günaydn bugün cok mutsuzum..gecen hafta sonu hastaligimdan dolayi zatn 300 gr almstm dünde aksam dikkat etmeynce 200 gr daha almsm tartida tam tamina 500 gr fazla cikti bgn cok dkkat etcm ama nasil bir fayda saglar bilemiorm
tebrk ederm rakibem gayet güzel benmkinden cok cok cok güzel hemde ; )menum
kahvalti
1 kupa sut
1 haslanmis yumrta
2 kk peynir
1/2 pita ekmegi (1.5 dilim ediyor)
4 zeytin
domates, salatalik, maydonoz
1 muz
1 buyuk kirmizi erik
oglen
1 tabak kabak yemegi
1 kucuk kase yogurt
aksam
1 dolu tabak (az) etli kurufasulye
salata
1/2 pita (1.5 dilim)
belki bir de muz yerim.
ins yarin oruc tutucam. bi de spor olarak jillian yapmak istiyorum ins nasib olursa calisma odasinda yapiyim diye dusundum. kizim uyuduktan sonra ins. su cok az ictim su sisemi gotrmeyi unutmusum.
bu kadaar
ah kaptanm ahhh listeye girsemde girmesemde cok üzldm ya tabii bnm sucum yersem olacagi ocanım sıkma canını bu hafta listeye girecektin yanlış hatırlamıyorsam 78,5 dun geçen hafta yarında bildirim yaparsın eğer fazla olursa haftaya girersin tatlım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?