Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nazcım fikir değişikliği yapma bence. Atıyorum jilliana başla haftanın 6 günü yap bir günü tatil olsun ama 30a kesin tamamla. 30u görmeden başkasına geçme.gerekirse 2 ayda 30 a tamamla ama sonuçta tamamla. 30 btince başkasına geç.
Bu bir görevmiş gibi yap, su içmek nefes almak gibi bir zorunlulukmuş gibi düşün.

bir suru bir suru egzersiz videolari indirdim, jillian 1-2-3, callan ne varsa hepsini, t25 in hepsini, sklmadan bi onu bi bunu yaparim diye. bence jillian zaten yeterince eglenceli ama arada degstrmek iyi olabilir.
canım naza da yazdım , sıkılınca değiştirme yapmayın bence. 30a tamamlamadan bırakmayın.

öncesi ve sonrası
Ben göremedim bişicik callanım ya
Belliki kendine zayiflama hediyesi 2 gusel gogus almis :)
Kız seni yirim
Sabah sabah güldürdün beni deli ya

canım bilgisayardan anlayan bir arkadaşından rica et,senin için jillianı level1 i indirip CD ye çeksin,böyle yapabilirsin

evet işyerinden youtube açılıyorsa programlar var google amcaya yazınca çıkıyor onu yapabilirsin
bugün bununla ilgileneceğim. öğleden sonra istanbula maça gidecek büronun erkekleri :) yanlızken uğraşırım artık
Kızlar bugün evdeyim ya kendime ara öğün olarak yağsız tuzsuz bol yeşillikli acılı kısır yaptım yoksa öleceğim açlıktan.
bulgur zararlı bişey değildir canım. iyi yapmışsın. yağsız yemeğe alışkınım da hiç tuzsuz yıyemem ben. brovo bu yüzden :)
Tatlm bulgur yerine keske yagsiz tuzsuz pirinc lapasi yapip salatayla yeseydn baya tok tutuodu
diyetisyenım pirinçtense bulguru tercih et her zaman derdi.
callan malesef benim de karbonhidratım hiç azalmıyor
canım gerçekten çok sağlıksız bir menü olmuş. öğün atlaman da kçötü. en azından 3 ana öğünü atlamamalısın. bu şekilde kılo versen bile kalıcı olmaz.
allah gönlüne göre versin . mesleğin ne bu arada?
bir dee bugun sabah 75.2 geldim, gecen cuma 76 idim haftasonu da cok fena cozutmus olmama ragmen 2 gun oruc ile toparlanmisim, yarin da tutucam ins. 75.0 gelsem yeter ilk hafta icin -1 gayet guzel bence.
evet haftada 1 kılo çok iyi.
öğlen simit fazla olmuş ama o telafi edilebilir.
ama akşam yenen kuru pasta ve çekirdek direkt yağ olur esmerim
menün çok çok güzel olmuş. protein var,sebze meyve,et var. ekmek oranı da makul.
spor jillian 30 day shred level 1, 27 dakika soz verdigim uzere yaptim. evde herkes uyudu, calisma odasina gittim gecenin bi vakti deli gibi hopladim zipladim, Allah tan alt komsu derdi yok. cok sukur.
hadi bakalim ins faydasi olur.
jıllıan level 1 27 dk mı sürüyor kızlar. ben ölürüm hahaha :) leslie de 20 dk yapabiliyorum sadece

1+1 poğça 2 poğça mı yani nasıl oluyo yuppe :)
öğle akşa öğünleri güzel olmuş
dün 1221 kcal
t25 ve callanetics yapıldı
su 3lt olmuştur heralde
o kadar spora bu hafta kesin gidecek kılolar callan

günaydınlarr
yuppe cim senin lafına bende güldüm yaa hakkaten hatunun önceden doğru dürüst göğsü yokmuş zayıflayınca memesi olmuş
kelebeğim maşallah sporu da eklemişsin ama sen şu pita ekmeklerden vazgeç yavaş yavaş tatlım
callan tatlım gene muhteşemsin herzamanki gibi
bu arada kullandığın program ne merak ettim

güaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menümü yazıyorum
sabah: 1 yağsız peynirli tost
1 bardak süt

öğle: 1 tabak yağsız makarna(büroda yaptık) 1 çerez kasesiyle barbunya pilaki- 1 çerez kasesiyle yoğurt

akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak -3 yemek kaşığı yoğurt

yemekten sonra 2 bardak ıhlamur.

su fazla içemedim nedense

spor: yürüyüş. yürümek için yolumu oldukça uzattım 2 km yürümüş olmalıyım

seyyah cım sen kesin yarın listedesin tatlım yaa çok az değil mi akşam yemeği

Her öneriye kayıyorum.=) Aslında daha iyi olabilir. T25 alpha beta gama derken uzun bir süre. Ama 30 gün kararlılık sağlamak daha kolay. Vücudumu spora adepte etmek daha kolay olmuş olur. 30 gün sonra program değişimi daha teşvik edici olur. Kesin son kararımı verdim Jilliana başlıyorum=)

Günaydın
Dün kü uz detoksumun sonucunu merak ediyorsanız kilom aynı değişim olmadı 84.3.
İşe yaramadı mı diye düşüneceksiniz ama bence yaradı. Çünkü akşam cozuttum. kilom bir anda artmazdı belki ama bi kaç gram fazla çıkmam lazımdı akşamki durumumu düşününce.
Şimdi tekrar denemicem ama 10 gün sonra yeniden deneyeceğim.

ayy keşke akşam cozutmasan da sonucu görseydik merak ettim şimdi
Günaydın KK'nin güzel hatunları...
günaydın tatlım

Callan T25 den vaz geçtim. Jilliana başlıyorum. Sırayla diğer programlarına da devam edeceğim. Dün akşam t25 videolarını izledim. O kadar kondüsyonum yok çabuk pes edebilirim, işimi sağlama alayım ben.

Herkese günaydn bugün cok mutsuzum..gecen hafta sonu hastaligimdan dolayi zatn 300 gr almstm dünde aksam dikkat etmeynce 200 gr daha almsm tartida tam tamina 500 gr fazla cikti bgn cok dkkat etcm ama nasil bir fayda saglar bilemiorm

Herkese günaydn bugün cok mutsuzum..gecen hafta sonu hastaligimdan dolayi zatn 300 gr almstm dünde aksam dikkat etmeynce 200 gr daha almsm tartida tam tamina 500 gr fazla cikti bgn cok dkkat etcm ama nasil bir fayda saglar bilemiorm
canım sıkma canını bu hafta listeye girecektin yanlış hatırlamıyorsam 78,5 dun geçen hafta yarında bildirim yaparsın eğer fazla olursa haftaya girersin tatlım listeye

tebrk ederm rakibem gayet güzel benmkinden cok cok cok güzel hemde ; )

canım sıkma canını bu hafta listeye girecektin yanlış hatırlamıyorsam 78,5 dun geçen hafta yarında bildirim yaparsın eğer fazla olursa haftaya girersin tatlım listeye
ah kaptanm ahhh listeye girsemde girmesemde cok üzldm ya tabii bnm sucum yersem olacagi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…