- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakibemmm nasilsn ?ben adet dönemime yakinm ya onunla alakali bsy midir ki su tartida fazla cikmam yacok üzgnm
Naz uzaklastrmami alms yaaa
evet tatlım aynen öyle olacak kilo bildirimi bu arada şimdi hatırladım bolillo yuo diger resim bolillo ekmegiydi, bu pita. ikisi farkli, biri mexican ekmegi biri arap he he :)
ok peki 3. hafta ki bildirimde sadece 2. haftadan 3. haftaya kadar olan mi olcak?
nım yarın sabah daha detaylı yazarım o kuralı sana şimdi ufaklık biraz ateşlendi onunla ilgileniyorum iyi gecelerListeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
kaptanim simdi burdakine gore ben soyle anladim.
ilk cuma = 76
ikinci cuma = 75.1
ucuncu cuma = (haftaya)
arada gecen sure iki hafta. 76 dan baslamiycaz mi? iki hafta oldugi icin ikiye bolerek?
9,5 aylık canım :))Ne kadar bebişin ? Allah ömrünü güzel kılsın.![]()
kaptanm gecms olsn smdi iyimi oglunuz ?nım yarın sabah daha detaylı yazarım o kuralı sana şimdi ufaklık biraz ateşlendi onunla ilgileniyorum iyi geceler