Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

unlulerin-saglikli-yasam-menuleri_3379_b.webp

Rakibemmm nasilsn ?ben adet dönemime yakinm ya onunla alakali bsy midir ki su tartida fazla cikmam ya :KK43: cok üzgnm

evet mutlaka ondandir, yazmistim sana regl mi olcaksin diye, gecen hafta hastaydim yazdgni gorunce o sandim. 1 kilo fark eder, regl bitince gercek kilonu gorursun, butun hafta dikkat ettin bi tek kurabiye ve cekirdekle boyle olmaz merak etme :)

Naz uzaklastrmami alms yaaa

anlamadim ki uzgun yaziyordu, sordum cevap da yazmadi. uzaklastirma alcak bi sey yapmadi ki...

kelebeğim ilk bi resim koymuştun ben onu sanmıştım bu bayaa inceymiş
tatlım 3. cuma listeye girebiliyorsun yarışma kuralları gereği
naz neden banlanmış acaba yaa ben endişe eder oldum biz yanlış bişey mi yapıyoruz bizim takımdskiler bsnlanıyor diye

o diger resim bolillo ekmegiydi, bu pita. ikisi farkli, biri mexican ekmegi biri arap he he :)

ok peki 3. hafta ki bildirimde sadece 2. haftadan 3. haftaya kadar olan mi olcak?

Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

kaptanim simdi burdakine gore ben soyle anladim.

ilk cuma = 76
ikinci cuma = 75.1
ucuncu cuma = (haftaya)

arada gecen sure iki hafta. 76 dan baslamiycaz mi? iki hafta oldugi icin ikiye bolerek?

Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.

kaptanim simdi burdakine gore ben soyle anladim.

ilk cuma = 76
ikinci cuma = 75.1
ucuncu cuma = (haftaya)

arada gecen sure iki hafta. 76 dan baslamiycaz mi? iki hafta oldugi icin ikiye bolerek?
nım yarın sabah daha detaylı yazarım o kuralı sana şimdi ufaklık biraz ateşlendi onunla ilgileniyorum iyi geceler

menum:
kahvalti
140 kal lik ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
domates, salatalik,

2 kuru incir
6 findik
2 salatalik

oglen
1 tabak etli kurufasulye
1 kucuk kase yogurt

1 muz
2 elma

1 tbk pirasa yemegi
1 kucuk kase yogurt
salata
130 kal ekmek

1 muz 1 bardak sut

aralarim biraz cok cok oldu bugun :KK43: karnimi da dolu hissediyorum baya, cumartesi misafir gelicek onun icin baklava kuru pasta aldim, bi de bi tepsi borek yaptim, onlara dokunmayayim diye en son muz yiyip sut ictim. oyle oldu yani...: /

heyecanla sonuclarinizi bekliyoruum! hadi bakalim ins cok guzel sayilar gorursunuz, ben biraz kitap okuyup sonra da yatiyorum.. herkese hayirli ve de kilo vermeli cumalar :)

spor: quick callanetics stomach, 20 dakika

ahahaha cook hamlamisim kac kere durmak zorunda kaldim, neyse genel olarak yapmaya calistim, basta zaten bi kac dakika isinmayla geciyor, toplam 15 dakika filan egzersiz kismi. hic yoktan iyidir :) cok eglenceli ama yapabilsem, bi de cok yumusak yumusak guzel guzel anlatiyor kadin. yaptikca yapasi geliyor insanin :)

Gnaydn canlar dün menümü yazamadm smdi hemn yazaym sabah 1 haslanms yumurta domats salatalk ve 1kk peynr 2 dilim tam bugday ekmk ara yok öglen 1 kase corba 10 a yakin yaprak sarma ekmek yok ara 1 adet büyük ekler :( :( :( aksam 1 kase corba 4-5 yaprk sarma ve 1 minik baget but ekmek yine yemedm aksam yemektn snrada 10 adete yakin fistik :(

Back
X