- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #136.741
günaydınlarrr
ben listeyi hazırlayayım
sporun gayet güzel başlangıç için kelebeğim hiç yoktan iyidirspor: quick callanetics stomach, 20 dakika
ahahaha cook hamlamisim kac kere durmak zorunda kaldim, neyse genel olarak yapmaya calistim, basta zaten bi kac dakika isinmayla geciyor, toplam 15 dakika filan egzersiz kismi. hic yoktan iyidir :) cok eglenceli ama yapabilsem, bi de cok yumusak yumusak guzel guzel anlatiyor kadin. yaptikca yapasi geliyor insanin :)
sağlık olsun tatlım bende de çok fazla bi değişiklik yokGunaydin kizlar ilk bildirim benden olsun
60.2/60.2 kilo sabit
Bu hafta 59 olurum didim ama olmamisim neyse haftaya artik inşallah hepinize Hayirli Cumalar...
esmerim hem ekler hem sarma hem fındık pek olmamış tatlım bu menü yaaaGnaydn canlar dün menümü yazamadm smdi hemn yazaym sabah 1 haslanms yumurta domats salatalk ve 1kk peynr 2 dilim tam bugday ekmk ara yok öglen 1 kase corba 10 a yakin yaprak sarma ekmek yok ara 1 adet büyük ekler![]()
![]()
aksam 1 kase corba 4-5 yaprk sarma ve 1 minik baget but ekmek yine yemedm aksam yemektn snrada 10 adete yakin fistik
![]()
gece tekrar ateşlenmedi canım ama bugün kreşe göndermedimkaptanm gecms olsn smdi iyimi oglunuz ?
ben listeyi hazırlayayım