- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.781
cnm gecms olsn ama qüzel kilo vermssnGünaydın bayanlar kilomu bildireyim bende listede olmasamda.
75/72,5/2,5/%3,3
Kusura bakmayın bu arada 2 gündür giremiyorum kendimi yataktan kaldıramıyorum reglim ve gripte olmuşum. Şifayı kaptım anlayacağınız
Teşekkür ederimooo süper maşallah :)
tebrikler ozaly
Günaydın bayanlar kilomu bildireyim bende listede olmasamda.
75/72,5/2,5/%3,3
Kusura bakmayın bu arada 2 gündür giremiyorum kendimi yataktan kaldıramıyorum reglim ve gripte olmuşum. Şifayı kaptım anlayacağınız
Çok garip bir olay neyse geç olmadan gelmişsiniz şaşırdım yine deGünaydın=)
Dün akşam ne oldu bende anlamadım. Bir üyeden msj geldi swap26 isimli ''mrb'' yazmış bende cevaben ''mrb'' yazdım. Takım sayfasına geldim menümü yazdım. Üyeliğiniz ceza almıştır diye msj geldi.Siteden atıldım. Bize ulaşından msj yazdım. Gece cevaplanmış üyeliğim açılmış neyse ki.
Amam akşam çok sinirim bozuldu. Bir anda siteden atılınca.
İşin ilginci o msj atan üye kimse şimdi üyeliği yok anlamadım hiç birşey bu işten.
Çok kötü görünüyorlarr ıyykk
spor şarttt
Tebrikler çok güzel gitmiş kilocuklarrrGünaydın canlarım, benim geçtiğimiz cuma 93,700 dü ev tartımda, diyetisyen 92,500. Bu sabah itibariyle ev tartımda 90,400 kiloydum. Kendimi tebrik ediyorum. :)
bende bu kız nerelerde demiştim geçmiş olsun regli zamanı bağışıklık sistemi zayıflayınca gripte bu mevsimde kaçınılmaz ama çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Çok teşekkür ederim geçiyor inşallah:)cnm gecms olsn ama qüzel kilo vermssn
Teşekkür ederimm:)Muhteşem
Kız bu yuppe var ya sırf ben ona yetişem diye aylardır çok kilo vermemeye çalışıyor bakmayın siz, ben üzülmeyim diye az az veriyor. Bu haftada sabit tutmuşki ben yetişeyim diyeGunaydin kizlar ilk bildirim benden olsun
60.2/60.2 kilo sabit
Bu hafta 59 olurum didim ama olmamisim neyse haftaya artik inşallah hepinize Hayirli Cumalar...
günaydınlar
***5.TAKIM 405.ETAP***
toplight (66,9/)
CallanPinckney (58.2)izinli
ozaly (60.9/)
speedy26(69,8)
ayda2kilogo(69.8/69,1/0,7/%1,00)
yuppe (60,2/) sabit
morpapatyam(73.4/)
5. TAKIM ORTALAMASI :
Gerçekten çok çok iyiGünaydın canlarım, benim geçtiğimiz cuma 93,700 dü ev tartımda, diyetisyen 92,500. Bu sabah itibariyle ev tartımda 90,400 kiloydum. Kendimi tebrik ediyorum. :)
tebrikler cnm süper kılo vermişsinGünaydın bayanlar kilomu bildireyim bende listede olmasamda.
75/72,5/2,5/%3,3
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM senin kilona inmeye çalışıyorum inşallah olacakKız bu yuppe var ya sırf ben ona yetişem diye aylardır çok kilo vermemeye çalışıyor bakmayın siz, ben üzülmeyim diye az az veriyor. Bu haftada sabit tutmuşki ben yetişeyim diye
Ayda2kilo go artık sen ayda 4-5kilo go ya çevir
Tebrik ederim canım
Gerçekten çok çok iyi
Tebrik ederim
teşekkürler canım. bu ara işte canımı sıkan olaylar oluyor ondan iştahım kesik. bi bu işe yaradı sayelerinde kilo verdim***5.TAKIM 405.ETAP***
toplight (66,9/)
CallanPinckney (58.2)izinli
ozaly (60.9/60,1/0,8/%1,31)
speedy26(69,8)
ayda2kilogo(69.8/69,1/0,7/%1,00)
yuppe (60,2/) sabit
morpapatyam(73.4/)
seyyah2826(60,3/60,2/0,1/%0,0)324. etapta geri dönmek üzere ayrılan üye geri döndü ortalaması 81 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :
ayda cım çok güzel kg vermişsin tebrik ederim tatlım az önce araya kaynadı ozaly senin içinde aynı durum geçerli güzelim menü bildirimi yapmaman işe yaradı seninde
Aynı yaş yakın kilolardayız yerimiz varsa kaptan yazar zaten ama sanırım ben ayrıca sevineceğim bu duruma=)Bugün saat 12.22 kilom 86.4 boy 165 yaş 28 benide takıma alın acil zayıflamam lazım
Tebrikler çok güzel gitmiş kilocuklarrr
Çok sağ olasın. Bundan sonrada aynı hızla giderse çok mutlu olacağım.Gerçekten çok çok iyi
Tebrik ederim
14.takıma başvurdum kim kabul ederseAynı yaş yakın kilolardayız yerimiz varsa kaptan yazar zaten ama sanırım ben ayrıca sevineceğim bu duruma=)
tatlım bizim takıma gelebilirsin müsaitizBugün saat 12.22 kilom 86.4 boy 165 yaş 28 benide takıma alın acil zayıflamam lazım
Zaman zaman durup yavaşladığıda olcaktır ama biz devamlı azmedince elinde sonunda gitcekler=) yolu yok başka=)Çok sağ olasın. Bundan sonrada aynı hızla giderse çok mutlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?