- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.801
Aynen yaaa burayı cok sevıyorum ama kilo dusununce gerılıyorum artık ben de salmıyorum ztn ama uzun zaman donmeyı dusunmuyorum sporumu da yapıyorum zatenyaa bende bunaldım ama takımı emanet edecek kimse kalmayınca ben gidemiom işte
Haklısın canım diğer kaptanlarla yada berılle gorussen cok yorucuydu kış senın içinnnyaa bende bunaldım ama takımı emanet edecek kimse kalmayınca ben gidemiom işte
canım gel bizim takımda yarışkara kAtılKızlar sadece 60-70 lermi var burda takımlar nasıl oluyor? 79.700 kg 1.69 boy 30 yaş bende takıma katılmak istiyorum,5 gündür diyet ypıyorum 2 kg verdim
canım beril de işe başladı o da yoğun eğer işi uygun olan birisi olursa ona devredebilirim bu sene hakkaten perişan oldumHaklısın canım diğer kaptanlarla yada berılle gorussen cok yorucuydu kış senın içinnn
canım gel bizim takımda yarışkara kAtıl
ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmelisin yalnızbenim için uygun cnm, cumadan cumayamı bildirim yapıcz
Kaptanlıkta ki cuma listeleri çok karışık ama biraz bakayım işin yoğun olduğunda yardımcı olabileceksem olurum.canım beril de işe başladı o da yoğun eğer işi uygun olan birisi olursa ona devredebilirim bu sene hakkaten perişan oldum
bu arada burası bağımlılık yapıyor ayrılamıyor insan
cnm hosgeldn ayni kiloda saylrz bnde senden bir eksigim :)Kızlar sadece 60-70 lermi var burda takımlar nasıl oluyor? 79.700 kg 1.69 boy 30 yaş bende takıma katılmak istiyorum,5 gündür diyet ypıyorum 2 kg verdim
ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmelisin yalnız
Hoşbulduk cnm çok sevindimcnm hosgeldn ayni kiloda saylrz bnde senden bir eksigim :)
Günden güne daha fit=)kızlar
bugun t25 cardio yaptım 30 dk,lower focesın ortasında kaldım telefonlar durmadı :)) benden haberler böylee:)
Hoşgeldin=)Tamam cnm onlara bakayım önce
Hoşbulduk cnm çok sevindim
inşallahGünden güne daha fit=)
Ama beni böyle tahrik ediyorsuninşallah
bu arada t25 başlığı açtım
belki yapan cıkar,bakalım
Hoşgeldin=)
yeni gelenler hoşgeldiler sefalar getirdiler:)
Bayanlar bu arada bende jillianla t25 i araştırdım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra leslie den kat kat daha güzel gibi geldiler ama bende şimdi karar veremedim hangisinden başlasam diye. Hangisi daha kolay? Diye soracağım çünkü vücudum oldukça hantal kolay olana başlayayım ilk
Lesli kolay yapılan bir egzersiz ama kas katkısı yok zayıflatıyor ama bence sıkılık sağlayamaz yeterince. Zaten o kadını da hiç sevmiyorum.yeni gelenler hoşgeldiler sefalar getirdiler:)
Bayanlar bu arada bende jillianla t25 i araştırdım sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra leslie den kat kat daha güzel gibi geldiler ama bende şimdi karar veremedim hangisinden başlasam diye. Hangisi daha kolay? Diye soracağım çünkü vücudum oldukça hantal kolay olana başlayayım ilk
Burcu Diyet olarak özel bi planın var mı? tabi ki spor konusundada=)Hoşbulduk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?