- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.761
bana da uyarı geldi
fatsecretla ilgili mesajım silinmiş
ay yine yazdım fatsecret :))))))
Teşekkürler nazım.Harika ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım=)
Sağ ol tatlım dilerim bu hızla hemencik istediğim kiloya gelirim.maşallah canm sana tebrkler
yaa bende akşam şaşırdım neden bu kız banlandı diye neyseki hemen geri gelmişsin tatlımGünaydın=)
Dün akşam ne oldu bende anlamadım. Bir üyeden msj geldi swap26 isimli ''mrb'' yazmış bende cevaben ''mrb'' yazdım. Takım sayfasına geldim menümü yazdım. Üyeliğiniz ceza almıştır diye msj geldi.Siteden atıldım. Bize ulaşından msj yazdım. Gece cevaplanmış üyeliğim açılmış neyse ki.
Amam akşam çok sinirim bozuldu. Bir anda siteden atılınca.
İşin ilginci o msj atan üye kimse şimdi üyeliği yok anlamadım hiç birşey bu işten.
tebrik ederim seyyah cım hadi gözün aydın tatlımgünaydın kızlar. çok şükür listeye girebiliyorum bugün. kılom 60,2
geçen haftakı kılom 60,5 di. 300er 300 er gidiyor bakalım.
bu arada ben buraya geleli 5. haftam galiba. ama kaçla başladım hatırlamıyorum kaptan sen not almışmıydın?
naz cım durmak yok yola devam tatlımListeye girmeme çok var ama bildirimimi de yapayım. Başladığım gün ki kilomdayım henüz değişim yok. 84.3 kg
tebrik ederim tatlım yaa çok güzel kg verdin helal sanaGünaydın canlarım, benim geçtiğimiz cuma 93,700 dü ev tartımda, diyetisyen 92,500. Bu sabah itibariyle ev tartımda 90,400 kiloydum. Kendimi tebrik ediyorum. :)
Sağ ol bitanem, dış görevde çalışan arkadaşlar var bugün şubedeler aa diyorlar 3 günde ne kadar zayıflamışsın :) Dilerim hep böyle azimli ilerlerim.tebrik ederim tatlım yaa çok güzel kg verdin helal sana
günaydın tatlım nasıl oldunuz bu arada toparlarsın haftaya daha güzel sonuç alırız inşallahkızalr günaydın
bu ara hııç yazamadım
hastalık ve şehir dışında olmamdan dolayı
kılom 73.2
geçen hafta salı 72,3 düm
ooo süper maşallah :)Günaydın canlarım, benim geçtiğimiz cuma 93,700 dü ev tartımda, diyetisyen 92,500. Bu sabah itibariyle ev tartımda 90,400 kiloydum. Kendimi tebrik ediyorum. :)
tebrikler ozalyGünaydın güzeller
Kilomu bildirem
60.9/60.1/0.8/1.31
hep birlikte vereceğiz tatlım bu kiloları sen merak etmeTakımın en şişkosuymuşum meğer
Daha bi azimlendim şimdi
günaydın tatlım nasıl oldunuz bu arada toparlarsın haftaya daha güzel sonuç alırız inşallah
canım son alınan kilolar çabuk gider sen merak etme biraz dikkatle bir anda bi bakmışsın hoop gitmişcanım sorma ya bu kılo konusunda bir ılerı iki geri yapıp duruyorum
geçen hafta salı gunu 72,3 dum
hatta benı 10 gundur görmeyen bır arkadaşım vardı görünce cok şaşırdım
şehir dışına bı çıktım hoooop 2 kılo
pazar 74,5 falandım
72,3 e bı ınsem tekrar
bende bu kız nerelerde demiştim geçmiş olsun regli zamanı bağışıklık sistemi zayıflayınca gripte bu mevsimde kaçınılmaz ama çok güzel kilo vermişsin tebriklerGünaydın bayanlar kilomu bildireyim bende listede olmasamda.
75/72,5/2,5/%3,3
Kusura bakmayın bu arada 2 gündür giremiyorum kendimi yataktan kaldıramıyorum reglim ve gripte olmuşum. Şifayı kaptım anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?