Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben sadece akşam yemeğimi yazayım bugün.

1 dilim beyaz ekmek
2 kase yalancı işkembe çorbası (yağsız dana etinden)
koca 1 tabak salata
1 bardak ayran

yemekten 1 saat sonra da tarçınlı yeşilçay

şuan çok açım, hemen uyuyamam işlerim var, ne atıştırsam bilemedim.
süt içsem olur mu acep?

olsun kelebeğim elinden geleni yapıyosun azmin yeter bence:)
sütten bi sıkıntı olacağını sanmıyorum:)

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
avuç içi kadar peynir
2 dilim salam(callancım bitince almıcam başka:)) )
3 yaprak marul

Öğlen
1 kase tel şehriyeli yoğurt çorbası
1 orta türk kahvesi

Akşam
haşlanmış tavuk
çoban salatası
ayran

spor yok ama 30 dk kadar yürüdüm bu da sayılır inşallah
1.5 lt su

ahhh cok guzel menuleriniz, bayildimmm.....

callan cim in gecen dedigi uygulamayi indirdim, ahaha bugun icin kalori hakkim bitmis, aksam yemegi yememeliyim yani, biraz da onu deniyim bakiyim, en azindan sacmaladigim zaman kaloriye gore toparlamaya calisayim.

Aksam yemek yedim malesef sehriye corbasi ve mikrodalgada lahana +az kiyma+yogurt daha dabi seyler daha (

700 tane ip atladim. Ne kadarini kurtarabilirim bilmiyorum. Bu kadar yapabildim. Yerken cokkolay yiyorum ( oy oy, hadi bklm yatiyorum ben dus alip.... Size simdiden gunaydinlar :)

çok güzel bilgiler

sen bu iradeyle nasıl bu kilodasın sasıyorum
bana kilonu söylemesen senin 50 kilo olduğunu sanırdım
yakında hedefine ulaşacağına inanıyorum

canım akşam ekmek tüketme
sabahları 2 dilim tam buğday unlu ekmek yeterli
acıktığında süt gayet güzel bir tercih
bir de bolbol su

suyu 2 lt yapabiirsin
30 dakika tempolu yürüdünse sayılır,yoksa saayılmaz
tavuk kilo vermek için iyi ama cok hormonlu,mümkünse köy tavuğu balık ya da kırmızı et tüket,ya da haşlanmış ya da buharda pişirilmiş sebzenin üzerinde zeytinyağı gezdirerek hafif bir yemek olarak yiyebilirsin
bunlar dışında düşük kalorili olması güzel
bir de ara atıştırma yapmamanı beğeniyorum

kelebeğim senin menülere çare bulmalıyız,aslında iş beyin ve nefiste bitiyor,akşama kendini şartlandırsan,asla 1 tabaktan fazla yemeyeceğim diye mesela,arkasından sadece süt içsen nasıl olur
artık daha küçük porsiyonlar tüketmenin zamanı geldi

herkese merhaba, davet üzerine geldim. ben burcu. 1.65 boyunda 61 kiloyum sanırım, baskülüme pil alınca tam kilomu söyleyebilirim. hedefim 2 ayda 55 kilo olmak inşallah...
hoşgeldin cnm ben de burcu :) ben de şuan 60 kusur kılodayım ve hedefim 55. hadi yarışalım :)
ben bu akşamdan tam buğday unundan keten tohumlu ekmeğimi yapıp hazırlayayım. içtiğiniz özel bir çay var mı yeşilçay dışında???
aa ne güze kendi ekmeğii hazırlaman. ben sadece yeşil çay içiyoum. bi de sütlü şekersiz kahve tok tutuyor. ama büroda ekstra süt ısıtmak zor olduğundan ikisi bir aradalaardan içmek zorunda kalıyorum o yuzden genelde uzak duruyorum
Valla kaptanm bu hatunu hepnz görn istedm belki motive olur arkadslar die
ben oldum :)
aaayyyyy resmen benım bu. benim göbeğim de böyle işte kızlar yaa. tartıdakı rakamlar ne kadar azalırsa azalsın ben bu karbonhıdratı azaltmadan göbekten kurtulamam.
cnm diyetisyen bana hindi füme tavsiye etti. her sabah bir dilim tok tutuyormuş. ya da ara öğünde hindi fümeli peynirli minik bi sandviç yiyebilirsin demişti ama ara öğün için fazla bence

günaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menüm
sabah 2 dilim kızarmış buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı kuşburnu reçeli
1 bardak ıhlamur

ara : büroda envayi çeşit çay

öğle: 1 lahmacun salata

akşam: 1 kepçe tarhana çorbası- 4 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği- 2 yemek kaşığı pirinç pilavı.

spor: yürümedim malesef.
su: çaylardan su içmek pek aklıma gelmedi.

şu akşam yemeğindeki pilavı yemeseydim iyiydi

aynen ben de tam pilavı yemeseydin gayet güzel olacakmış diyecektim
bu akşamlara çare bulmalıyız hepimiz,önceden yememeye şartlandıralım,başka çaresi yok

günaydınlarrr
callan cığımın dediği gibi akşam yemeklerine bi çare bulmalıyız akşamları kaçırıyopruz aslında becerebilsek akşamları sadece salata ya da yoğurt falan yesek ne güzel olur ama ben çalışan bir anneyim evde toplu olarak yediğimiz tek öğün akşam yemeği o yüzden ben yemiyorum diyemiyorum

Gnaydn canlar bgn persembe ve bn cok mutszm hem cok hastaym hem hiç spor yapamiyorm ve yarn cuma tarti günümz daha hc tartlmadm gecen hafta 79 idim acaba bu hafta kac oldm ? bi 80 fln olmadysam iyidir hem adet oncesi karnm şiş hemde tuvalet skintim var afedersnz yarin icin smdiden özür diliyorm sizlerden atin bni ya takimdan hc bir faydam yok zatn

oyy nasıl bir negatif havaa
kuzucummm
ilk olarak bunların hepsini bir kenara bırak ve derin nefes al,çıkmadık candan umut kesilmez
hergün yeni bir gün ve yeni bir başlangıç
hadi pozitif olalım
her şey daha güzel olacak
hastayken metabolizma daha hızlı çalışır
hem hastayken ne kadar dikkat edebilirsin ki
bugunden itibaren daha dikkatli olacağına inanıyorum

tskler callancm acaba pirinc lapasi diyetimi yapsam bgn ya napsam

esmerim bu sana hiç yakışmıyor tatlım hadi hemen toparla kendini
callan ım ne güzel yazmışsın tatlım yenigün yeni bir başlangıç
pozitif olalım depresif olmayalım

tskler callancm acaba pirinc lapasi diyetimi yapsam bgn ya napsam
yap yap
ama pirinçten başka bir şey yeme
tavsiyem 5 çay bardağı yapman (yağ kullanma,az tuz at)
çünkü 3 bardak bana hiç yetmedi çok acıktım
5 bardaktan fazla ve başka bir şey asla yeme
sadece su ve şekersiz çay

kızlar T25 yapıldı
dün yapmadığım için
bugun speed 1.0+ cardio yapıldı(1 saat)
sanırım 450 kcal yaktım inşallah :)))))
maşallah canım sana yaa 2 gündür bende spor yok maalesef dün bi arkadaşı yemeğe götürmek zorunda kalmıştım bugün de bir arkadaşa geçmiş olsuna gideceğiz o yüzden öğle tatillerim dolu olunca akşama hayır kalmıyor bende

aynen ben de tam pilavı yemeseydin gayet güzel olacakmış diyecektim
bu akşamlara çare bulmalıyız hepimiz,önceden yememeye şartlandıralım,başka çaresi yok
allancım annemlerdeydik yemekte oyuzden kaçtı. normalde ben evde pirinç pilavı yapmıyorum. yaparsam da bulgur oluyor. evde daha iradeli olabiliyoruz ama başka yerde çok zor. benim iradem zayıf zaten. görünce istıyor insanın canı.çare hiç görmemek, yapmamak.
aslında öğlen kalorili olursa akşam 9a kadar falan açıkmıyorum. hafif geçirip dengeliyorum. 10dan sonra falan zaten yersem mide ağrısından uyuyamam. benim eşim 8de çıkıyr işten 9da evde oluyor. o saate kadar oğlan da ben de acıkıyoruz mecbur yıyoruz. erken geldiği saatleri özledm valla.
esmercim sen bu aralar tatlıyı fazla kaçırdın. bence kafada bi bitirmelisin. metobolşizmanı hızlandıracak bişeyler yapmak lazım

ben de dün yürümedim hiç ama bugun çıkacağım gibi duruyor. eskişehirin merkezi tranvay ağlarıyla örülü olduğu için toplu taşıma araçları merkeze pek giremıyor. dolayısyla bol bol yürümek düşüyor bize de. yaya şehri yapacam dedi başkan . tam yaya şehri oldu herkes yürüyor mecburen

evet haklısın başkalarının yanında kontrol çok zor
yine de cok şartlanırsak yapamayacağımız bir şey yok inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…