Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahh şöyle papatyam eski canlılığın geri, gelmiş sankim doğru mu görüyorum nasılsın?
hoşgeldin muzice cim
sanırım 7 yaşında demek istedin kızını:)
ilk sayfada kurallarımız var öncelikle onları okuyup kabul etmen gerekiyor tatlım
bu arada hiç bir bayan çirkin değildir bakımsızdır sadece
şu an kaç kilosun tatlım
belli bir diyet listemiz yok tatlım dengeli sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz karatay tarzı beslenme ile güzel kilo veren arkadaşlarımız var
ben kaptan ım callan cım da kaptan yardımcısı
43 yaşındayım 2 oğlum var biri 10 biri 4 yaşında yaklaşık diyeyim kiloları vermek için hemiz burdayız inşallah birlikte bu kiloları vereceğiz
internetten leslie indiriyorum şuan. yaptığımız saat önemli mi? ben çocuklar uyuduktan sonra yapsam, gece yatmadan önce, olur mu?
canım lesli yi heryerde yapabilirsin tatlım özellikle 1 mile olanı 15 dk sürüyor hiç yoktan iyidir

Merhaba herkese yeni gelen hanimefendi hosgeldiniz :)

Bugun orucum cok sukur, sahur yapmadim ama bu hafta yediklerim bana bi hafta yeter saniyorum :) normalde de yag depolarim 40 gun bile yeter heheh.

Aksam biraz karisik olcak eve misafir gelicek ama erkekler sadece o yuzden eve gelip masayi hazirlayip kizimi alip cikicam o ara da bi ara iftar etmem gerek yediktensonra yazarim ne yemisim diye.

Simdi ise gidiyorum. Gorusmek uzere :)

allah kabul etsin kelebeğim ama sahursuz olması kötü olmuş gerçi günler çok uzun değil ama artık idare edersin akşama da eğer dışarda hava güzelse kızınla yürüyüş yaparsın halin kalırsa

yok yemedm hatta dün bana sendn sanrm kaptanm 100 ip atlama cezasi veren :) 100 kere atladm cok sükr suan braz iyim hemncicik atlym dedm ipimi :)
canım bak eğer canın çikolata istiyorsa evde günkurusu kayısı var mı onu robotta çek içine kakao da koy sonra küçük toplar yap onlardan yiyebilirsin canın çiko istediğinde aferin bu arada cezanı da yapmışsın

rakibemmm sahuru atlama lutfn az da olsa birseyler ye :) iftardan snrada aksama artk brazck sporunu yaparsn

inanmicksnz ama bnm az önce yine canm tatli bsyler cekti gün kurusu yedim iki tane :)

inanmicksnz ama bnm az önce yine canm tatli bsyler cekti gün kurusu yedim iki tane :)

canım tarçın tatlı isteğini biraz bastırıyor. ben süte, yoğurda toz tarçın, bitki çaylarına çubuk tarçın koyuyorum hep. bazen kan şekerim yüksek çıkıyor, şeker hastalığı risk grubundayım. diyetisyenimin önerisiydi. hem isteğimizi bastırıyor hem de kan şekerimizi düzenliyor.

hoşgeldin ben de muhasebeciyim ünv. mezunuyum ama belgem yok sınava girmedim .
kaç kılodan 60lara inmek istıyorsun?
internetten leslie indiriyorum şuan. yaptığımız saat önemli mi? ben çocuklar uyuduktan sonra yapsam, gece yatmadan önce, olur mu?
istediğin zamanda yaparsın burcucum lesli jıllıana göre daha kolay. jıllıanda çok zorlandım ben

evet bnde tarcinli süt yapip iciyorum ara ara gercektn iyi oluyor

yok yok cok uzun degil, saatler alinmadan once daha iyiydi, simdi 8 e ceyrek kala filan iftar, ama olsun baska turlu nefsime hakim olamiyorum ben ve de zaten cok borcum var. ok yani sorun yok :)

himm karatay tarifi mi bu? lezzetli olacagi muhakkak, ben de deneyebilirim.

rakibemmm sahuru atlama lutfn az da olsa birseyler ye :) iftardan snrada aksama artk brazck sporunu yaparsn

okulda gunduz merdiven cikmayi dusunuyorum, aksam iftardan sonra belki bi seyler yapabilirim, ama misafir gitmis olucak evi filan toparliycaz, bakalim. ins yapabilirim.

tmm sorun yok gunkurusu yiyebilirsin :)

Bgn yedigme az braz dikkat edeym bu ne canm hep çikolata hep cikolata aaaa :)

bence adet doneminle alakali canim, bi gecsin bak nasil da toparliycaksin, 5 yildizli menulerin olacak!!

Esimin doqm qünü mayista o zamana kadr braz zayflamam lazm bgn bi elbise aldm netten 40 beden aldm ve bn suan 44 bedenm düsüninki ne kadaaaar zayflamam lazm

cok guzel bi hedef ve motivasyon kaynagi! benim de en nihai hedefim turkiyeye gitme zamani, muhtemelen eylul civari gideriz o zamana kadar ben de ins en azindan 60 olmak istiyorum!!!5 aydan fazla zaman var, cok gayret edersem basarabilirim.

Evet tam tamina iki bedenden bahsediyorm farkndaym ama belki hirs yaparm o elbisenn icine girmek icin diye aldm

muhakkak yaparsin canim! ben de kuculen kiyaftelerimi bi valize kaldirmistim onlari geri getirdim, gozumun onunde dursun hatta arada sirada deniyim cikariyim, motivasyon olur diye dusundum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…