- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.221
hoşbuldumm tşk ederimHoşgeldiin
hahh şöyle papatyam eski canlılığın geri, gelmiş sankim doğru mu görüyorum nasılsın?kızlar yuvaya döndüm ınşallah.sizleri çok özledim.sizlerle bırlıkte olmak her yönden ıyı geliyor bana
bugünkü oğunum
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 8.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)56 kcal
- 1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal)225 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
- 1.00 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir (161 kcal)161 kcal
- 1.00 x 1 Paket (40gr) Ülker Mavi Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı (142 kcal)142 kcal
- Alınan Kalori Toplamı956 kcal
hoşgeldin muzice cimben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz
canım lesli yi heryerde yapabilirsin tatlım özellikle 1 mile olanı 15 dk sürüyor hiç yoktan iyidirinternetten leslie indiriyorum şuan. yaptığımız saat önemli mi? ben çocuklar uyuduktan sonra yapsam, gece yatmadan önce, olur mu?
hahh şöyle papatyam eski canlılığın geri, gelmiş sankim doğru mu görüyorum nasılsın?
öyle canım.insan ne yaprsa kendinene yapıyor.çevremde istemedığım şeyler oluyor.ama elımden bişi glmıyor değitirmeye.en ıyısı kendime bakayım ben
bugünde yedin mi çikolata esmerimYeni arkadslar gelmis aramiza hosgelmisler sefalar getirmisler :) bgn cikolata yememeye gayret edicm insallh basarirm
allah kabul etsin kelebeğim ama sahursuz olması kötü olmuş gerçi günler çok uzun değil ama artık idare edersin akşama da eğer dışarda hava güzelse kızınla yürüyüş yaparsın halin kalırsaMerhaba herkese yeni gelen hanimefendi hosgeldiniz :)
Bugun orucum cok sukur, sahur yapmadim ama bu hafta yediklerim bana bi hafta yeter saniyorum :) normalde de yag depolarim 40 gun bile yeter heheh.
Aksam biraz karisik olcak eve misafir gelicek ama erkekler sadece o yuzden eve gelip masayi hazirlayip kizimi alip cikicam o ara da bi ara iftar etmem gerek yediktensonra yazarim ne yemisim diye.
Simdi ise gidiyorum. Gorusmek uzere :)
yok yemedm hatta dün bana sendn sanrm kaptanm 100 ip atlama cezasi veren :) 100 kere atladm cok sükr suan braz iyim hemncicik atlym dedm ipimi :)bugünde yedin mi çikolata esmerim
canım bak eğer canın çikolata istiyorsa evde günkurusu kayısı var mı onu robotta çek içine kakao da koy sonra küçük toplar yap onlardan yiyebilirsin canın çiko istediğinde aferin bu arada cezanı da yapmışsınyok yemedm hatta dün bana sendn sanrm kaptanm 100 ip atlama cezasi veren :) 100 kere atladm cok sükr suan braz iyim hemncicik atlym dedm ipimi :)
rakibemmm sahuru atlama lutfn az da olsa birseyler ye :) iftardan snrada aksama artk brazck sporunu yaparsnMerhaba herkese yeni gelen hanimefendi hosgeldiniz :)
Bugun orucum cok sukur, sahur yapmadim ama bu hafta yediklerim bana bi hafta yeter saniyorum :) normalde de yag depolarim 40 gun bile yeter heheh.
Aksam biraz karisik olcak eve misafir gelicek ama erkekler sadece o yuzden eve gelip masayi hazirlayip kizimi alip cikicam o ara da bi ara iftar etmem gerek yediktensonra yazarim ne yemisim diye.
Simdi ise gidiyorum. Gorusmek uzere :)
inanmicksnz ama bnm az önce yine canm tatli bsyler cekti gün kurusu yedim iki tane :)canım bak eğer canın çikolata istiyorsa evde günkurusu kayısı var mı onu robotta çek içine kakao da koy sonra küçük toplar yap onlardan yiyebilirsin canın çiko istediğinde aferin bu arada cezanı da yapmışsın
inanmicksnz ama bnm az önce yine canm tatli bsyler cekti gün kurusu yedim iki tane :)
hoşgeldin ben de muhasebeciyim ünv. mezunuyum ama belgem yok sınava girmedim .ben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz
istediğin zamanda yaparsın burcucum lesli jıllıana göre daha kolay. jıllıanda çok zorlandım beninternetten leslie indiriyorum şuan. yaptığımız saat önemli mi? ben çocuklar uyuduktan sonra yapsam, gece yatmadan önce, olur mu?
evet bnde tarcinli süt yapip iciyorum ara ara gercektn iyi oluyorcanım tarçın tatlı isteğini biraz bastırıyor. ben süte, yoğurda toz tarçın, bitki çaylarına çubuk tarçın koyuyorum hep. bazen kan şekerim yüksek çıkıyor, şeker hastalığı risk grubundayım. diyetisyenimin önerisiydi. hem isteğimizi bastırıyor hem de kan şekerimizi düzenliyor.
mayısa kadar 2 beden inceleceksen esmeim o çikolataları unut bi kere şekerim sıkı bir diyet ve spor programı yapman lazım ona göreEsimin doqm qünü mayista o zamana kadr braz zayflamam lazm bgn bi elbise aldm netten 40 beden aldm ve bn suan 44 bedenm düsüninki ne kadaaaar zayflamam lazm
mayısa kadar 2 beden inceleceksen esmeim o çikolataları unut bi kere şekerim sıkı bir diyet ve spor programı yapman lazım ona göre
allah kabul etsin kelebeğim ama sahursuz olması kötü olmuş gerçi günler çok uzun değil ama artık idare edersin akşama da eğer dışarda hava güzelse kızınla yürüyüş yaparsın halin kalırsa
canım bak eğer canın çikolata istiyorsa evde günkurusu kayısı var mı onu robotta çek içine kakao da koy sonra küçük toplar yap onlardan yiyebilirsin canın çiko istediğinde aferin bu arada cezanı da yapmışsın
rakibemmm sahuru atlama lutfn az da olsa birseyler ye :) iftardan snrada aksama artk brazck sporunu yaparsn
inanmicksnz ama bnm az önce yine canm tatli bsyler cekti gün kurusu yedim iki tane :)
Bgn yedigme az braz dikkat edeym bu ne canm hep çikolata hep cikolata aaaa :)
Esimin doqm qünü mayista o zamana kadr braz zayflamam lazm bgn bi elbise aldm netten 40 beden aldm ve bn suan 44 bedenm düsüninki ne kadaaaar zayflamam lazm
Evet tam tamina iki bedenden bahsediyorm farkndaym ama belki hirs yaparm o elbisenn icine girmek icin diye aldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?