Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel :)))
sağlık olsun :))

kızlar bu arada kendime sinir oldum yeni hesap numarası açtırırken hata yapmışım. adamın baba adıyla kendi adını karıştırmışım. hesap açılmamış. işçinin izin alıp bankaya gitmesi gerekecek. ve ben bunu günler sonra tesadüfen listeye bakınca farkettim. bazen çok dikkatsiz oluyorum (

aynen callancım kafada bitiyor herşey. sabah eski kotlardan bi tane daha denedim. oturunca göbeğim o kadar iğrenç pörtledi ki. 55 kılo olmuşum o göbek öyle kalmış ne yapayım ayaktayken bişey yok ama oturunca çok çirkin görünüyorum. bacaklarım yayılıyor falan :/

mecburen yürüyüş yapıyorsun işte ne güzel canım yaaa
yaa insan bazen bö7yle dalgınlık yapıyor allahtan farketmişsin

CallanCm tühh ya sabah ilac icicm die kahvalti yapmstm nese bu hafta artk sonuca bakalmda haftaya yapm bari birde kac günlük o diyet? Seyyahcm cok haklisn snde canm tatliyi fazla kacrdm kaptnm su griptn bi kurtulsam topalcm kendmide bu kurtulamadm ki griptn mübark ; (

Dunku menumu yazmama hakkimi kullaniyorum zaten ne zaman biseyler aksi gitse yazmak gelmiyor icimden aksi derken bol kalori ve yagdan bahsediyorum bugun guselce kahvaltimi yaptım aksama kadar sıvılar la beslenicem aksam yemek yemezmsem dayanam su izindekiler bi donsun belki bende bi hava degisime cikarim :)

Kızlar albümdeki fotolar görünüyor mu acaba?
ben göremedim
izinden dönenler pek mutlu dönmüyo yuppecım çıkma çıkma kal bizimle :)

evet burcu, yarışalım bence de. daha iyi gaza geliriz, kilolarımız da yakınmış...

yürüyüş yapmam lazım ama iki kuzuyla nasıl olacak bilmiyorum. bana bir akıl verin. çocuklarla evde spor namına ne yapabilirim...

ben göremedim

izinden dönenler pek mutlu dönmüyo yuppecım çıkma çıkma kal bizimle :)
Ayy cnm dogru dion takimdayken kacamak yaptım bide ayri kalsam naparim acaba :)
yürüyüş yapmam lazım ama iki kuzuyla nasıl olacak bilmiyorum. bana bir akıl verin. çocuklarla evde spor namına ne yapabilirim...
Bendede 2 velet var canim ben bu ara o bu su bahanesiyle spor yapamiom ama yaparkende zor olsada jilian yaptim leslie yaptim mekik cektim birde bisiklet aldim genelde onla calistim evde anca bunlar oluyor squatta yapabilirsin

burcucum spor olarak leslie yapabilirsin evde jillian yapan var yuppe de söylemiş zaten

yabancı dil gibi olmuş:) ne olduklarına bir bakayım internetten, çok mu cahilim ne

ben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz

Hoşgeldiin

aramıza hoşgeldin cnm. ben de yeniyim, dün katıldım gruba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…