- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.201
ne güzel :)))ben de dün yürümedim hiç ama bugun çıkacağım gibi duruyor. eskişehirin merkezi tranvay ağlarıyla örülü olduğu için toplu taşıma araçları merkeze pek giremıyor. dolayısyla bol bol yürümek düşüyor bize de. yaya şehri yapacam dedi başkan . tam yaya şehri oldu herkes yürüyor mecburen
mecburen yürüyüş yapıyorsun işte ne güzel canım yaaaben de dün yürümedim hiç ama bugun çıkacağım gibi duruyor. eskişehirin merkezi tranvay ağlarıyla örülü olduğu için toplu taşıma araçları merkeze pek giremıyor. dolayısyla bol bol yürümek düşüyor bize de. yaya şehri yapacam dedi başkan . tam yaya şehri oldu herkes yürüyor mecburen
yaa insan bazen bö7yle dalgınlık yapıyor allahtan farketmişsinkızlar bu arada kendime sinir oldum yeni hesap numarası açtırırken hata yapmışım. adamın baba adıyla kendi adını karıştırmışım. hesap açılmamış. işçinin izin alıp bankaya gitmesi gerekecek. ve ben bunu günler sonra tesadüfen listeye bakınca farkettim. bazen çok dikkatsiz oluyorum(
ben göremedimKızlar albümdeki fotolar görünüyor mu acaba?
izinden dönenler pek mutlu dönmüyo yuppecım çıkma çıkma kal bizimle :)Dunku menumu yazmama hakkimi kullaniyorum zaten ne zaman biseyler aksi gitse yazmak gelmiyor icimden aksi derken bol kalori ve yagdan bahsediyorum bugun guselce kahvaltimi yaptım aksama kadar sıvılar la beslenicem aksam yemek yemezmsem dayanam su izindekiler bi donsun belki bende bi hava degisime cikarim :)
hoşgeldin cnm ben de burcu :) ben de şuan 60 kusur kılodayım ve hedefim 55. hadi yarışalım :)
aa ne güze kendi ekmeğii hazırlaman. ben sadece yeşil çay içiyoum. bi de sütlü şekersiz kahve tok tutuyor. ama büroda ekstra süt ısıtmak zor olduğundan ikisi bir aradalaardan içmek zorunda kalıyorum o yuzden genelde uzak duruyorum
ben oldum :)
aaayyyyy resmen benım bu. benim göbeğim de böyle işte kızlar yaa. tartıdakı rakamlar ne kadar azalırsa azalsın ben bu karbonhıdratı azaltmadan göbekten kurtulamam.
cnm diyetisyen bana hindi füme tavsiye etti. her sabah bir dilim tok tutuyormuş. ya da ara öğünde hindi fümeli peynirli minik bi sandviç yiyebilirsin demişti ama ara öğün için fazla bence
Ayy cnm dogru dion takimdayken kacamak yaptım bide ayri kalsam naparim acaba :)ben göremedim
izinden dönenler pek mutlu dönmüyo yuppecım çıkma çıkma kal bizimle :)
Bendede 2 velet var canim ben bu ara o bu su bahanesiyle spor yapamiom ama yaparkende zor olsada jilian yaptim leslie yaptim mekik cektim birde bisiklet aldim genelde onla calistim evde anca bunlar oluyor squatta yapabilirsinyürüyüş yapmam lazım ama iki kuzuyla nasıl olacak bilmiyorum. bana bir akıl verin. çocuklarla evde spor namına ne yapabilirim...
burcucum spor olarak leslie yapabilirsin evde jillian yapan var yuppe de söylemiş zatenyürüyüş yapmam lazım ama iki kuzuyla nasıl olacak bilmiyorum. bana bir akıl verin. çocuklarla evde spor namına ne yapabilirim...
Ayy cnm dogru dion takimdayken kacamak yaptım bide ayri kalsam naparim acaba :)
Bendede 2 velet var canim ben bu ara o bu su bahanesiyle spor yapamiom ama yaparkende zor olsada jilian yaptim leslie yaptim mekik cektim birde bisiklet aldim genelde onla calistim evde anca bunlar oluyor squatta yapabilirsin
burcucum spor olarak leslie yapabilirsin evde jillian yapan var yuppe de söylemiş zaten
Hoşgeldiinben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz
ben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz
tşk ederim ama sistem nasıl bilgi verirmisiniz hepimiz incecik olalım inşallahhharamıza hoşgeldin cnm. ben de yeniyim, dün katıldım gruba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?