- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #137.741
sabah çeyrek tahinli çörek,peynir,pekmez ve şekersiz çay,iyi bi kahvaltı yapmalıydım ama canım pek istemedi kızlar
canim kaptanimiz da yazmis, tahinli corek cok kalorili, ben bi kere kvalidem yaparken gordum aman allahim, hamuru cok yagli bi de icine safi yag olan tahin koyuyor bi de tahini civiklastrmak icin bi da yag koyuyoz, yani boyle yag yedigini hayal edersen bi da yiyesin gelmez bence :):) pekmez de cok kalorili biliyosundur. safi seker o da. az yemissin doymamissin sonra hop 1/2 daha corek hic olmamis

evet fark ettim 2008 yaziyor, baya burda yillanmissin resmen :) hadi bklm kirilma noktasina az kaldi :) artik toplu listede de kilo verenler bolumunde olcaksin ins :) bu arada tekrar gecmis olsun....kelebeğim burdaki 66,9 benim 2008 deki kilom tatlım 73,9 değil 78 e çıkmıştım nerdeyse bakalım bu hafta kabızlık sorunum devam ediyor doğru düzgün beslenemediğim için 1 haftadır tartılmıyordum bu sabah tartıldım sadece 100 gr vermişim gerçi regli öncesiyim bugün yarın regli olmam lazım bakalım yarın sabaha ne çıkacak

deryaliiiim da deryaliiiim amanin amaaan.. sana nasil bi sarki soylesek de su menuleri toplucana yazsan tatliiiiim :):) ve de aksam gelip sporumu yaptim yazmalisin, aksi takdirce ben nerden bileyim muneccim miyim hehe :) yaptin mi yapmadin mi de mi ama :):)günaydın arkadaşlar..
bugün sabah kahvaltım:2 dilim esmer ekmek 1 bardak çay yumurta domates salatalık peynir..her zamanki gibi sabahlarım çok iyi..
bugün sporumu yürüyüş şeklinde yapıcam..
az önce evime geldim, çok sinirlendim okulda birşeylere.
eve elim ayağım titreyerek geldim sinirden, gözüm dönmüştü resmen, mutfağa dalasım vardı.
bilgisarı açtım hemen, 1 mil leslie, 10 dakika da jillian yaptım.
jillian yapan bacılar sonuna kadar yapabiliyor musunuz? ben level 1 de 10 dakikadan fazla yapamıyorum, midem bulanmaya başlıyor, takatim kesiliyor resmen...
oyy kim kizdirmis bizim ogretmenimizi, cok iyi yapmissin canim, valla ben hepsini yapabiliyorum arada bi kac saniye soluklaniyorum, ama oncesinde lesli yapmiyorum.
az önce çok acıktım valla yarım tahinli çörek yedim.ama akşama yoğurt yemek istiyorum dolu bi kase,saf yoğurt balsız ya da reçelsiz falan,sonra da yatarım.bu arada toplight'a teşekkürler beni gaza getiriyor.elbiseler yakışsın di mi ya?yaz geliyor....
canim guzel sevgi arkadasim, yukarida da yazdin, tahinli corek cissssssss!!!!!
onun disinda sabah ogle aksam hepsini ayni anda yaz. o sekilde daha guzel olur ins. yogurt cok guzel bi tercih, ama yemek nerde? sebzeler etler? corbalar? salatalar?
öğrenci misin burcu?
dediğin hareketleri nerden bulabilirim..
tatlim torrent den indirebilirsin.
Carsamba menum
Sabah muzlu smootie
Oglen eksili kofte
Ara yok
Aksam yogurt corbasi taze fasulye yemegi 2 dilim ekmek ama beyaz
Spor yok 2 litre su 3 bardak cay 1 soda
birde dayanamadim halley yedim![]()
himm halleyi yediysen 132 kalorilik egzersiz yapman gerek canim, oyle yedim diyip oturmak yok malesef!!!! ahaha diyene bak, ben zamaninda kac tane halley hupletirdim neyse, karistirmayalim oralari he he :) onun disinda cok guzel canim menun!
02,04,2015 menüsü
sabah
2 dilim tambuğdaydan yapılmış tost
1 yumurta
öğle
1/2 porsiyon çöp şiş
salata
1 avuç içi kadar lavaş
ara
1 elma
1 limon
akşam
ızgara balık ve salata
su 2,5 lt
spor maalesef yok
iste bu ornek menu, herkes not alsin yarin bunu yapiyoruz he he he!!! bi de nacizane kaptanim, senin boyle gidim gidim gitmesinin nedeni spor cok yok cardio lu, yani yuruyus tamam guzel ama tempolu olmazsa cok kalori yaktirmiyor. hoplamali ziplamali bisiler yapmayi dene :)
ben de cuma menümü yazayım
sabah:yarım paket form bisküvi, açık çay
ara:sade kahve
öğlen:haşlanmış yumurtalı salata, 2 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:haşlanmış tavuk ve salata
ara:belki süt ya da sütlü şekersiz kahve
spor:1 mil leslie, 10 dakika jillian, 50 mekik
su:2 litre
kaptanım cuma günüm yoğun geçiyor okulda, yarın kilo bildirimi yapamazsam şimdiden yapayım.
sabah tartıldım 60 kiloyum. 1,5 kilo vermişim çok şükür...
bir aksilik olmazsa haftaya listedeyim inşallah değil mi???
heralde bu pers menusu canim, gayet guzel olmus!! 1.5 kg mukemmel otesi, keske listede olsaydin yaaaa... kaptanim su mezunlarin isi nasil oluyormus, burcuyu alalim da ortalama firlasin!!!!
Merhaba kızlar bu takıma çağrıldım. Geldim :) inşallah hayırlı olur ve değişimime katkıda bulunabilir , :) 162 boy 69 kg ,
ilk hedefim 60
sonra 55
en son 52 :) inşallah başarabilirim.
hosgeldin tatlim!! her gun mutlaka sayfaya gel paylasimda bulun baska turlu olmaz ok? yeni isin de hayirli olsun simdideen!
Ben de keyıfler fena degıl kılo vermedım de almadım da sanırım tartılmayı bıraktımm bılıyorsunuzz takıntı yapmıyorum artıkkj eskıden yaptıgım gıbı herseyden az yıyorum makarna pilav ekmek yemıyorum genelde sadece sabah 2 dılım tam bugday ekmek ama herseyden yıyorumm
canim ne guzel iste mezun olmaya yakin boyle bi havaya giriyor insan. bizim daha cok yolumuz var.