- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #138.361
Sut kalmamis evde onun yerine yogurt yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari,
Yazdiklarinizi gorunce cok sasirdim ve de uzuldum gercekten oyle bi niyetim yoktu, tabi ki herkesin motivasyon olma yontemi farkli hayati farkli 5. Takima ayirabilecegi vakit farkli, ama sanirim tek ortak yonumuz kilo vermeye calisiyor olmamiz, bu bizi kanka yapmaz belki, dost da yapmaz, isimizi gorene kadar mezun olana kadar birbirimize eslik etmis oluruz, benim kimseye ozel bi uyarim yoktu oyle ortaya soyluyordum ama dedigim gibi zaten haddim de degil bu. bundan sonra hic bi sey demeyecegim herkes kendi motivasyon yontemini en iyi kendi bilir. Benim de bunlarla ugrasmayip baska seylere vakit ayirmam da kendi hayrima olur. Kendi kendime gelin guvey oldum menu takibi yapiyorum diye saka yollu da olsa herkese bi seyler soyledim hakkinizi helal edin, bundan sonra menu takibini de bu sekilde yorum yazmayi da birakiyorum, herkese cok cok iyi kilo vermeler diliyorum :)
Kelebekcim mevzu senin menü takibi yapman değil. bence şu an abartıyorsunuz. Gençlikle yaşlılıkla da alakası yok.Yuppecim tatlim cok uzuldum benim yuzumden gidiyor olmama, bu hayatta hep problemler karsina cikacak problemli insanlarla muhatap olacaksin sana abla tavsiyesi sorunlarin uzerine git ve kacma, ben sana karsi uslubumu duzelteyim seni rahatsiz etmiyim sen de daha iyi gecindigin arkadaslarla sohbetine devam et, burasi bana ait degil sonucta herkesin ortak topigi oyle dusunbir de gercekten cok az kilon kalmis ne guzel mezun ol karneni al sonra ilerde 3. Bebegin olduktan sonra filan yine gel...
Bu arada 2 cocugun oldugunu fark etmemisim. Benim bir cocugum var ve evde kynvldm kynpederim var yardimci o yuzden durumlarimiz cok farkli bu noktada empati yapamadgm icin de ozur dilerim.
Yani benim aklima gelen cozum bu, ama gercekten hic fark etmez bnm icin kaptanim da kabul ederse ben de baska bi takima transfer olabilirim, yeter ki huzurumuz olsun kafamiz rahat olsun herkes takimina gule oynaya gelsinn :))
Herkesin kisiligi elestri toleransi farkli.. Ben de bi 5 sene once COOK kirilgandim, ama insan yaslandikca kartlasiyor.. Yav hehe diyip geciyor.. Bu seneye gore gecen sene bile cok cok alingandim yok kynvldem sunu dedi yok bakislariyla bunu ima etti diye uzulup aglayip duruyordum.. Simdi hic etkilenmiyorum.. Sen de bu firsati dilersen kendin icin bi basamak kabul et.. Arti affetmek buyukluktur.. Ben bi kac defa ozur diledim ins bundan sonra sira sende canim :)
Yahu esmerim sana ne oldu şimdiYapilan yorumlara üzüldüm acikcasi kmse elbette bni hedef almamstr ama kelebek az cok bizleri motive amacli yaziyo yazdklarnida cok canm skildi yani yapilan yorumlara..bnm kelebek icin yazdigim sey dahi yanls anlasilms sanki.. neyse en iyisi susmak..bundn snra yapacagm sadece menü bildirimi
Rica ederim Canim ben 2 cocukla bu sporu bile ne zorlukla yapiyorum Biliyormusun "yiyip yiyip yatmak yok yiyorsaniz sporunuzi yapıp geleceksiniz " lafini ben kaldiramam kaldiran mutlu arkadslar varmis onlarada karismam tabiki bnim canciger arkadaşım bile boyle bnmle konusamaz ben o yuzden sinirlendim menuleri istedogin gibi degerlendir yorumla ona karismiyorum ben uslubune kizdim herneyse olanla olmusa care yok demişler artik yapılacak bişey yok senin yuzunden gitmiyorum kuraallara uyamiyorsan oynamiycaksin demisler
Kaptanim bu ikinci isyannim :) herkes memnun hayatindan demek bende var bi ariza :)) ben gelemiyorum boyle seylere klavyenin ucundada olsak gercek kimliimle burdayim hersey icin tesekkur ederim birbirimizze vakit ayirdik cok saolun hersey icin ben zayiflamaya devam edicem Allahin izniyle mezun olmadan gitmek istemezdim ama bu 2.artik ayip olur Hoscakalin![]()
Ya açıkçası zaten 53 kilo olmasını istemiyorum zombi gibi olucak, şimdi bence çok çok iyi zaten. ben yuppemle herşeyi heranı paylaşmayı çok seviyorum, burada yokluğunu hissedicem tabi ama ona kal diye israr etmicem çünkü onu az da olsa tanıdıysam o numara yapmaz, kıvırmaz, yalnış olduğunu düşündüğü şeye susmaz.Harbi kızdır yuppem.tamam canım kararın netse yapacak biir şey kalmadı... biz de tanıştığımıza çok memnun olduk
hayatta her şey gönlünce olsun,istediğin kiloda ve mutlu olursun inşallah
arada gelip yaz mutlaka,kendine cok iyi bak...
bu arada özaly cok üzülücek ama haberin olsun...
evet test yaptım,hamile değilimCallancim hayirlisi cnm ins hamile degilsindir.. Bi test yapsana??? Meslegimi ben de seviyorum Allahim ins issiz birakmasin calismak isteyen herkesi :))
geçmiş olsun kaptanımgünaydın arkadaşlar sonunda özüme dönebildim artık evde bakıcı gitti annemler gitti tam olmasa da iyileştim sayılır bundan sonra artık sizleri inşallah yalnız bırakmayacağım
yuppe cim canım senin hedef kilonu 53 yazmıştık dah yukarıya çıkaramıyoruz biliyorsun takımdan ayrılmak istiyorsan canım kararına saygı duyarım ama biz hep burdayız ne zaman istersen mutlaka gel seninle sohbet etmek çok güzel canım
C CallanPinckney canım ne hamileliği aman tatlım dikkat et yaptın mı test falan öyle birden hamile moduna girme
bugün itivbari ile artık düzenli menü bildirimine başlıyoruz bu arada arkadaşlar arada bir cuma yarışmaları paylaşımı kısmına bakmanızı tavsiye ederim bu ara alınan bir karar var daha tam netleşmedi ama yarışmaya katılacak üyelerin cep numaralarının kaptana verilmesi ile ilgili bu konuda fikirleriniz varsa söylermisiniz
Sut kalmamis evde onun yerine yogurt yedim.
canım benim hiç yardımcım yok,annem ve kayananam gelmez,eşim de doktor,bir doktor maaşıyla yardımcı tutmamız imkansız ama günde 1 saat şeklinde çalışmaya başlayacağım,belki sonradan uykudan kısarım,daha çok çalışırım inşallahCallancim bir de tus a ne zaman gireceksin kendine bi calisma takvimi yap bi kursa yazil biraz sartlari zorla ve bilgilerini kesinlikle taze tut baska yolu yok canim o kadar okudun ugrastin simdi emeklerini cope atma ve de bence cok cok guzel bi meslegin var senin yerinde olmayi cok isterdim. Ben phd nin uzerine bi ara tip okuyayim diye tutturmustum ama esim izin vermedi. Ins cok guzel bi yeri kazanirsin canim ama plan yapmaya basla bence...
evet test yaptım,hamile değilim
Allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş,Allah ne verirse başa çekicez tabi,bebek verir se de sevineceğiz,dün yazdıklarımdan dolayı suçluluk hissettim,Allah'ın gücüne gitmesin
canım hadi gözün aydın eğer 2. bebeği düşünüyorsanız arayı fazla açmamanızda fayda var ama senin mesleğin dolayısı ile bu durum biraz zor tatlım önceliğin mesleğin olmalı sana kardeşimin eşinden örnek vereyim 8 sene pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra siyasi baskılar yüzünden istifa etti daha sonra tus a hazırlandı ki ilk çocuğu 4-5 yaşındaydı daha sonra inat etti aile hekimliğini kazandı 6 sene hem uzmanlık eğitimi aldı adana da hemde bu arada 2. bebeğe hamile kaldı eşi eczanesi olduğu için onunla gidemedi tek başına savaştı resmen daha sonra uzmanlığı aldı (kardeşim sadece haftasonları gidebiliyordu yanına 3-4 gün kalıp eczaneye geri dönüyordu ) 1 sene de kars ta mecburi hizmetini yaptı 2 çocukla beraber şimdi mersin e yerleşti kardeşim gene gidiş geliş yapıyor haftanın 3 günü eşi ve çocuklarının yanında diğer zamanlar gelinimiz yalnız başına devam ediyor ama artık hayatını düzene soktu istedikten sonra yapılmayacak şey yok tatlım hayırlısı ile sende halledeceksin canım bu uzmanlık işini inanıyorum ben sanageçmiş olsun kaptanım
eşim hamile moduna soktu,senin bulantın var hamilesin,bu sefer medlineda takip edilelim,çocuğmuzun ismini ne koyalım filan dedi,ben de moda girdim ama değilmişim
inşallah kaptanım çok sağol:))canım hadi gözün aydın eğer 2. bebeği düşünüyorsanız arayı fazla açmamanızda fayda var ama senin mesleğin dolayısı ile bu durum biraz zor tatlım önceliğin mesleğin olmalı sana kardeşimin eşinden örnek vereyim 8 sene pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra siyasi baskılar yüzünden istifa etti daha sonra tus a hazırlandı ki ilk çocuğu 4-5 yaşındaydı daha sonra inat etti aile hekimliğini kazandı 6 sene hem uzmanlık eğitimi aldı adana da hemde bu arada 2. bebeğe hamile kaldı eşi eczanesi olduğu için onunla gidemedi tek başına savaştı resmen daha sonra uzmanlığı aldı (kardeşim sadece haftasonları gidebiliyordu yanına 3-4 gün kalıp eczaneye geri dönüyordu ) 1 sene de kars ta mecburi hizmetini yaptı 2 çocukla beraber şimdi mersin e yerleşti kardeşim gene gidiş geliş yapıyor haftanın 3 günü eşi ve çocuklarının yanında diğer zamanlar gelinimiz yalnız başına devam ediyor ama artık hayatını düzene soktu istedikten sonra yapılmayacak şey yok tatlım hayırlısı ile sende halledeceksin canım bu uzmanlık işini inanıyorum ben sana
evet aslında yuppe hedef kilosuna ulaştı bence de,hem spor yaptıkça yağ kütlesinin yerini kas alır,kilo değişmez ama daha da incelir..yaşasın spor yapmak,hem beden hem de ruh sağlığı için harikaaKelebekcim mevzu senin menü takibi yapman değil. bence şu an abartıyorsunuz. Gençlikle yaşlılıkla da alakası yok.
Menü takibi yap yorum yap
Zaten bunun için gelmedikmi buraya
Biri bize dur desin diye gelmedikmi
Hepimizin derdi kiloları
Ama benim demeye çalıştığım gün içerisinde farklı gelişmeler oluyor buda hayatımızı etkiliyor menümüzü sporumuzu nasıl etkilemesin
Ben 1-2 kaçamak yapana yada 1 gün sporunu ihmal edene "aaaaaa" yapmayalım diyorum sadece
Daha öncede dediğim gibi zaten yiyip içen spor yapmayanın zayıflama derdi yok demekki burada işi ne?!
Ayrıca yorumlarken "yok olmamış" yada "fazla olmuş" yapıcı bir yorum değil bence. Atıyorum beyaz ekmek yemiş fazla o gün, aaa çok yemişin demek yerine, şu ekmeği şu buğdaylıyı ye diyebiliriz. Hem de bir bilgi aktarmış oluruz.
Ben burada menü yorumlarında birsürü şey öğrendim zamanında ve bana faydası çok oldu. Ya da spor içinde aynısı geçerli
mesela jillian denen illetiburadan öğrendim ve pufff 10 kilo gitti :)
Demem o ki ben takip yapmıyorum yada yorum yazmıcam demek olmaz, neden mi?
"bu hayatta hep problemler karsina cikacak problemli insanlarla muhatap olacaksin sana abla tavsiyesi sorunlarin uzerine git ve kacma,"
O yüzden kelebekciiim bak menü takibinin faydasını görenler var, menü yorumunun etkisini hissedenler var. Yapmıcam demek yokkkkkkkkk
Yahu esmerim sana ne oldu şimdi
Yuppem menü yorumu istemiyormuş ve dedi oldu bitti, siz niye üstünüze alıyorsunuz. Mevzunun kimseyle alakası yok canımcığım, aynı şekilde devam ediyoruz, haydi 5.takım
Ya açıkçası zaten 53 kilo olmasını istemiyorum zombi gibi olucak, şimdi bence çok çok iyi zaten. ben yuppemle herşeyi heranı paylaşmayı çok seviyorum, burada yokluğunu hissedicem tabi ama ona kal diye israr etmicem çünkü onu az da olsa tanıdıysam o numara yapmaz, kıvırmaz, yalnış olduğunu düşündüğü şeye susmaz.Harbi kızdır yuppem.
Evet callancımevet aslında yuppe hedef kilosuna ulaştı bence de,hem spor yaptıkça yağ kütlesinin yerini kas alır,kilo değişmez ama daha da incelir..yaşasın spor yapmak,hem beden hem de ruh sağlığı için harikaa
evet ya sen fıstık oldun resmenEvet callancım
siz onu görmediğiniz için bilemiyorsunuz da
suratı falan kaşık kadar kaldı
ben ona artık çatlak huriyem diyorum
Zaten eli kolu incecikti onun bi göbişi vardı şimdi o da gitti
Hem kilosu da ideal kilo şu an
İstese de 53 olamaz artık
spor yapıyor kaslanıyor
İnatla kabul etmiyor ama bence yuppem tam oldu, çok biçimli bir vucudu var şu an. Ama insanoğlu işte hep daha iyisi olsun istiyor.
Bende şahsen artık kilo vermeye çalışmıyorum şu an ideal kilomdayım sadece bölgesel sıkılaşmaya uğraşıyorum
Spor ile şekillendirmeye çalışıyorum. Vücudum şekillenmese bile ruhum şekilleniyor şekeriiim![]()
evet bende yuppe ideal kilosuna ulaştığı için gitmesine bişey diyemedim zaten ozaly ninde kendininde dediği gibi 53 kg ya düşse çok zayıf olacak bende artık iyice toparlansam da spora başlasam çok iyi olacak yaa spor yapmayı özledimevet aslında yuppe hedef kilosuna ulaştı bence de,hem spor yaptıkça yağ kütlesinin yerini kas alır,kilo değişmez ama daha da incelir..yaşasın spor yapmak,hem beden hem de ruh sağlığı için harikaa
ozaly cim resimlerden gördüğüm kadarıyla da sen de gerçekten çok iyisin dediğin gibi sporla incelmek çok güzel yaaEvet callancım
siz onu görmediğiniz için bilemiyorsunuz da
suratı falan kaşık kadar kaldı
ben ona artık çatlak huriyem diyorum
Zaten eli kolu incecikti onun bi göbişi vardı şimdi o da gitti
Hem kilosu da ideal kilo şu an
İstese de 53 olamaz artık
spor yapıyor kaslanıyor
İnatla kabul etmiyor ama bence yuppem tam oldu, çok biçimli bir vucudu var şu an. Ama insanoğlu işte hep daha iyisi olsun istiyor.
Bende şahsen artık kilo vermeye çalışmıyorum şu an ideal kilomdayım sadece bölgesel sıkılaşmaya uğraşıyorum
Spor ile şekillendirmeye çalışıyorum. Vücudum şekillenmese bile ruhum şekilleniyor şekeriiim![]()
evet kaptanım spor ve vitamin takviyesine başla..vitamin olarak pharmaton,solgar bu markalardan ya da direk hamilelerin aldığı multivitamin-decavit-kullanabilirsin,ben hepsini kullandım,omega 3 takviyesi -marincap- meselaevet bende yuppe ideal kilosuna ulaştığı için gitmesine bişey diyemedim zaten ozaly ninde kendininde dediği gibi 53 kg ya düşse çok zayıf olacak bende artık iyice toparlansam da spora başlasam çok iyi olacak yaa spor yapmayı özledim
Muhteşem birşey yaevet ya sen fıstık oldun resmen
4. takımdan şu arkadaşa da bir bakın 21 kg vermiş,fıstık olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1226836/
Evet kaptanım sporun farkı çok belli oluyorozaly cim resimlerden gördüğüm kadarıyla da sen de gerçekten çok iyisin dediğin gibi sporla incelmek çok güzel yaa