- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #139.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy o zaman sen napıyosan benim de onu yapmam lazımmm inşallah dediğin gibi olur beeyok canım ben haziran sonuna doğru 55 57 arası olurum diyorum. umarım tabi :) squat kas yapmıyo canım hiç endişelenme ve inanılmaz inceltiyo bacağı ne selülit kalıyo ne bişey :)
Güzel menü olmuş@beyazkelebek85 listeler süper olmuş canım ellerine sağlık
Bugünün menüsü güzeller
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir Kibrit kutusu kadar
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
öğle ve akşam;
2 kepçe yoğurt çorbası
6 köfte
2 dilim patates
1 dilim ekmek
Salata
2 kupa form çayı
2 litre su
spor:1 saat AVM de gezdim
rakibe yemek yok yemek yokk aç Adriana Limanın fotoğraflarına bak insanın bütün iştahı gidiyorbenimde oynayasım geldi ama pilim bitikkızlar açım yaaaa
![]()
Squata da verdiğin programla yarın başlıyorum 10 taneyle değil de normal normal sizin gibi başlicam :)yok canım ben haziran sonuna doğru 55 57 arası olurum diyorum. umarım tabi :) squat kas yapmıyo canım hiç endişelenme ve inanılmaz inceltiyo bacağı ne selülit kalıyo ne bişey :)
Superrr yeni haftada 30 puani kaptimmmgecen haftanin menu spor su paylasimlarina gore puan siralamasi (menu yazmak 10 puan, spor yapmak 10 puan, su 2 litre ise 10 puan az ise 5 puan) oyle bi hesap cikardim.
blanche_ea = 165 plan
kb196 = 160 puan
Ozaly = 150 puan
Beyazkelebek = 150 puan
Lucida = 110 puan
Callan = 95 puan
Seyyah = 85 puan
Deryalim = 85 puan
anarkh08 = 80 puan
Burcucuk = 60 puan (izin)
Esmerim = 50 puan (izin)
Renia = 40 puan (yeni geldi)
Toplight = 20 puan
kollontai = 15 puan (yeni geldi)
Morpapatyam 0 tatilde
Ayda2kilogo 0 hasta
Sphinxlike 0 pasif
speedy26 0
Ayy yanliz kalmisimevet canim seni altin kizlar takimina aldim bile :):) Renia cim golge gibi ensendeyim tatlim haftaya kork benden :):)
Eki Görüntüle 1506853
Pide ve kola olmamalıydı bence ama diğer öğünler çok iyiGunaydin kizlar..
Dunku menum
Sabah ;2 dilim tam bugday,bir haslams yumurta domates peynir salatalik
Ogle :3 izgara kofte yogurt corbasi salata
Aksam;1 pide 1 kucuk bardak kola
Su; 2 lt
Spor 40 dk hizli yuruyus..
Squat mıııııııyok canım ben haziran sonuna doğru 55 57 arası olurum diyorum. umarım tabi :) squat kas yapmıyo canım hiç endişelenme ve inanılmaz inceltiyo bacağı ne selülit kalıyo ne bişey :)
Menün çok iyi değil ama spor dengelemiş :)Bu arada dünkü menüm
Sabah 2 mini sigara böreee ve domates
Öğlen yarım adana dürüm
Akşam mantı ve 7 tane sarma
Spor Çok yapacaktım malum menü yüzünden ama yeni bir hiit cardio videosu buldum kiiii
O neydi yaaa
Sonuna kadar dayandım ama Siz bana sorun nasıl dayandım 400küsür calori harcatıo dio ama bence daha fazla
Sonra az dinlenip kickboxing cardio yaptım üstüne
Daha da dermanım kalmadı
SUda içtim ama litre hesabı yapamıyorum
Bu kadaa![]()