Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence menüde fazla sorun yok ya çok fazla spor yapıyosun zaten. bana burda bi tek kola fazla geldi ama diğerlerinin porsiyonlarını küçük olarak düşünüyorum eğer porsiyonlar büyükse bilemem Ozaly umarım minnaktırlar :)
Çokta minnak değildi ;)
Lucidacım aynen dediğin gibi sporla dengelemeye çalışıyorum
Buraya başladığımda birçok kişi bilir porsiyonlarımı çok küçültmüştüm jillian da yapıyordum hızlı hızlı verdim kiloları
Şimdi açıkçası kilo ile hiçbir derdim yok
Sadece vucudumu şekillendirmek istiyorum
Bu yüzden sporlarımı da ağırlaştırdım
Artık kondisyonum da olduğu için daha sert egzersizler yapabiliyorum.tabi yediklerime de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama eskisi gibi diy et yapmıyorum zaten çok belli ;)
Yiyorsam sporla eşitliyorum hem kilo almıyorum hemde kuvvetleniyorum ;)

Ben bugün pek iyi bir gün geçiremedim. Yolda birşeyler yemek midemi bulandırıyor diye yiyemedim.
Kalacağımız yere gelince de hem yorgun hem deli gibi açtım. Feci abandım akşama. Sonrasında yürüyüş yaptık.
2 litre suyum var.
Program, 5 hafta bu şekilde gidersen 81.7 olursun diyor.

Bu şok diyetlerin mantığı nedir ya ben pek anlamıyorum... sebze ye bütün gün aynı şey olur mu mesela.
Tüm gün aynı şeyi yiyemiceğin için az yemiş oluyorsun heralde mantık bu diye tahmin ediyorum
Çokta minnak değildi :KK66:
Lucidacım aynen dediğin gibi sporla dengelemeye çalışıyorum
Buraya başladığımda birçok kişi bilir porsiyonlarımı çok küçültmüştüm jillian da yapıyordum hızlı hızlı verdim kiloları
Şimdi açıkçası kilo ile hiçbir derdim yok
Sadece vucudumu şekillendirmek istiyorum
Bu yüzden sporlarımı da ağırlaştırdım
Artık kondisyonum da olduğu için daha sert egzersizler yapabiliyorum.tabi yediklerime de olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama eskisi gibi diy et yapmıyorum zaten çok belli :KK66:
Yiyorsam sporla eşitliyorum hem kilo almıyorum hemde kuvvetleniyorum :KK66:
Zaten yediklerinden sporu çıkarınca gayet kararında oluyo farkettim bunu gayet iyisin :) eski menülerini incelicem merak ettim :) jilliandan sonra neye başladın peki direk hiit mi yapmaya başladın?

Ben bugün pek iyi bir gün geçiremedim. Yolda birşeyler yemek midemi bulandırıyor diye yiyemedim.
Kalacağımız yere gelince de hem yorgun hem deli gibi açtım. Feci abandım akşama. Sonrasında yürüyüş yaptık.
2 litre suyum var.
Yolda olur öyle şeyler normaldir takma kafana yarın yeni bi gün inşallah güzel geçer :)

2 litre suyum var.

Bence çok kötü değil, kalori miktarı güzel ama sağlıksız.

Yolda olur öyle şeyler normaldir takma kafana yarın yeni bi gün inşallah güzel geçer :)
Aynen yol olunca işte böyle oluyor. Yarın daha güzel bir gün bekliyorum bakalım.

Bence çok kötü değil, kalori miktarı güzel ama sağlıksız.
Yağ oranı artınca kilo verimi çok zorlaşıyor ama bugünün kaloriden dolayı çok zararı olmayabilir gerçekten.
Ne zamandan beri reklamlarda canım istiyor ama yemiyordum.

İyi geceler kızlar
Kelebeğim menümü yazıyırum
Sabah evden çıkmadan kan şekerim düştü 1 kepekli sandviç(içi boş, sade)
Öğlen kayınvalidemde 2 sıkma 1 kk peynir,2-3 zeytin, ucundan tereyağı bal
Ara: 10 fındık, 10 da çiğ fıstık
Akşam: 1 döner be ayran
Döner 600küsür kcalmış, bundan toplam kcal 1600 oldu
Fecii ishal oldum, bağorsaklarım boşaldı resmen
Bunun dışında 2,5 lt su
Spor yok

Tüm gün aynı şeyi yiyemiceğin için az yemiş oluyorsun heralde mantık bu diye tahmin ediyorum

Zaten yediklerinden sporu çıkarınca gayet kararında oluyo farkettim bunu gayet iyisin :) eski menülerini incelicem merak ettim :) jilliandan sonra neye başladın peki direk hiit mi yapmaya başladın?
Yok ben ilk jillian level 1 sonra level 2 yaptım sonra jillian 6week6pack yaptım ama 3 hafta
Sonra cardio ya başladım ve derken Son haftadır hiit ;)

Gunaydinlar, ben de bugun meyve gunume basladim :)

Hafta sonu biraz kilo almisim, bu sabah 61.3'tum, tatile gittigimde 60.6 gitmistim :(

Ama olur o kadar, bakalim 7 gunluk diyetin sonunda 61.3 kac olacak, keske soyle bir 55 olsa :)

Hafta sonu biraz kilo almisim, bu sabah 61.3'tum, tatile gittigimde 60.6 gitmistim :(

Ama olur o kadar, bakalim 7 gunluk diyetin sonunda 61.3 kac olacak, keske soyle bir 55 olsa :)

Sanırım genellikle 3 4 kilo arası değişiyor bu diyette ama ertesi hafta bir kısmı geri geliyor.

Sanırım genellikle 3 4 kilo arası değişiyor bu diyette ama ertesi hafta bir kısmı geri geliyor.

Gorecegiz bakalim, ya ben belli bir kiloya inip bol sporla korumayi planliyorum.

Belli bir kiloda ne kadar uzun sure kalirsak bence korumasi o kadar kolay oluyor :)

Yaz boyunca korumayi istiyorum insallah :)

Herkese günaydın arkadaşlar. Umarım güzel bir hafta olur. Ben koşuşturma ile başladım.
Günaydınn herkese kolay gelsin :)

Hafta sonu biraz kilo almisim, bu sabah 61.3'tum, tatile gittigimde 60.6 gitmistim :KK43:

Gorecegiz bakalim, ya ben belli bir kiloya inip bol sporla korumayi planliyorum.

Belli bir kiloda ne kadar uzun sure kalirsak bence korumasi o kadar kolay oluyor :)

Yaz boyunca korumayi istiyorum insallah :)
Verebilirsen ki inşallah verirsin, kalıcı da olurda denemek istiyorum bakalım sonuç ne olcak :)

günaydınlarrrr
kızlar yeni bir hafta yeni güzellikler ve bol kilo götürsün bizden
haftasonunu unutmak istiyorum herkes çok güzel kilo vermişsin dyince şımardım sanırım biraz
bende şımardım resmen buraya menuleri yazmaya yüzüm bile yoktu ama suan gururlakahvalti menumu paylasiyorum lay loy lom :) o kadAr simit vardi, sigara boregi vardi yemedim bi kase yagsiz sutun icine 1 yemek kasigi yulaf ezmesi koydum, 5 cigbagdem dogradim, 5 tanede yaban mersini dogradim yedim :)) ay ben boyle diyete hep pazartesi baslayanlardayim ins cuma guzel bi rakam goruruz herkese gunaydin :)

20150427_115246.webp

kızlarr yeni mutfak tartım olduu :kk77: artık her şeyi gramı gramına hesaplarım işim ne canım :KK45:

Back
X