Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumartesi

Menu 2200 kal :((((
Su 1 litre den biraz fazla
Spor 6 kat mrdvn + eliptik de 400 kcal yakicam ins

Eliptik ile 400 kaloriyi ne kadar sürede yakıyorsun acaba?
günaydınlarrr
hedef cim hoşgeldin tatlım bak burası çok iyi gelecek sana hep birlikte vereceğiz kiloları
kızlar maşallah haftasonu olmasına ragmen iyi hareketli buralar
saolsun sıpalar sayesinde erkenciyiz

Çok teşekkür ederim aslında Toplightcim :-) Eminim çok güzel olacak. Ben bugün iyi uyudum. Bir de yolculuk var hem hastane hem gezmeye 3 saatlik bir yere.

Selamm 5. takımın güzel kızlarııı
bugün hayatımda ilk defa mercimek çorbası pişirdim :KK28: evde tek yaşıyorum ama resmen 15 kişilik pişirmişim cahillik işte :KK48: bugün bütün öğünlerde sevgili çorbamdan içicem aralarda da elma yicem yanii menüm hazırrr bomba gibi geliyorummmm rakibem duy beniii :KK76:
Ne güzel mercimek detoksu olur artık.

mercimek corbasinda bende ayni hatayi yapiyorum yok sunuda ekliyim yok buda eklensin sonra bi kayniyoo hoop birsuru corba :) ama ne guzel besleyici , doyurucudur afiyet olsun :)
bende dun aksam pasta yedim ya ben ablam yigenlerim geldiginde iradesizin teki oluyorum bu kalabalik sofralarda nasil kendinize hakim olabiliyosunuz ? yardim edin cuma geliyo :(

Ben nedense kalabalık olunca kendimi daha güzel tutuyorum.
merabaa hoşgeldiniz, sefa getirdiniz bende 24 yasindayim benimde hedefim 60 inssallah hedefledigimiz kilolara ulasiriz :) ayy 60 oluncada 59 a iner orda kaliriz ins:)

Aa ne güzel. Hedef vw yas çok yakın. şimdiki kilo kaç?

Gunaydin kaptanim... Ben de dusumu alip yatiyorum sirilsiklam ter oldumm...

Cumartesi menum son hali

Menu 2200 kal :KK43:
Su 2 lt
Spor 6 kat mrdvn + eliptik 400 kcal + 100 basic crunch

Aman siz siz olun benim gibi herkesle birlikte cay sofrasina oturup yemeyin sonra boyle yakmak gerekiyor :KK43:
bu spor bile yetmez 2200 kalori çok aşırı olmuş o_O

kızlar oryantale basladım 3. gunum evde yapıyorum gunde 1 saat yuruyus 1 saatte oryantalyapıyorum. Fakat suanda dıyet yapmıyorum ablam ünvden geldi o varrken diyet yapasım gelmiyr... carsamba gidiyor o zaman baslıcamm diyete :) oryantal simdiden etkiini göstrdı kalca bacaklar bel çok çaalıstryr

İlk kilo bildirimim

Eklentiler

• 2015-04-26 10.31.45.webp
    2015-04-26 10.31.45.webp
    29 KB · Görüntüleme: 60
kızlar oryantale basladım 3. gunum evde yapıyorum gunde 1 saat yuruyus 1 saatte oryantalyapıyorum. Fakat suanda dıyet yapmıyorum ablam ünvden geldi o varrken diyet yapasım gelmiyr... carsamba gidiyor o zaman baslıcamm diyete :) oryantal simdiden etkiini göstrdı kalca bacaklar bel çok çaalıstryr

Dansın hiç bir turunu sevmiyorum ama çok etkili olduğu kesin.
haydi bakalım bismillah

Hep eksilere düşer umarım tartı.

bir bardak mercimekle suyu kaynattım çorba diye içiyorum hadi hayırlısı :KK70:öyle ortamlarda bi kere yememeyi dene ben artık dikkat ediyorum gibi cümleler kullan o zaman insan kendine öyle bi güveniyo ki ortamdaki herkes de şaşırıp kalıyo bu kız nasıl iradesine hakim diye :) yemeklere bi kere Hayır desen gerisi gelirrr baya yaşadım ben bunu :21:
ya bende ilk lokmayi hic almasam hic yemiyorum ama bi isirik alsam bile o beni tutmuyo yiyorum kesin ya ben cok azimliydim ilk zamanlar onu geri getircem insalllah boyle olmak istemiyorum bu beni daha cok yipratiyo evet kahvaltiyi kacirdim ama hafif seylerle gunu tamamliycam ve hedefime ulasicam bunu yapicam sonucunda en cokta ben mutlu olucam bunu unutmamaliyim. hicbirimiz bunu unutmamaliyiz :)

Aa ne güzel. Hedef vw yas çok yakın. şimdiki kilo kaç?[/QUOTE]

bende 78 le basladim simdiki 72 oldu bu ayki hedefimde 4 yada 5 kilo allah nasip eder insallah hep azimli, sabirli ve kararli oluruz:)

Aa ne güzel. Hedef vw yas çok yakın. şimdiki kilo kaç?

bende 78 le basladim simdiki 72 oldu bu ayki hedefimde 4 yada 5 kilo allah nasip eder insallah hep azimli, sabirli ve kararli oluruz:)[/QUOTE]
Ben de aynı hedefi koydum. Hatta günlük ve haftalık listem var. bu hafta günlük tartilamam ama haftaya artık.

ya bende ilk lokmayi hic almasam hic yemiyorum ama bi isirik alsam bile o beni tutmuyo yiyorum kesin ya ben cok azimliydim ilk zamanlar onu geri getircem insalllah boyle olmak istemiyorum bu beni daha cok yipratiyo evet kahvaltiyi kacirdim ama hafif seylerle gunu tamamliycam ve hedefime ulasicam bunu yapicam sonucunda en cokta ben mutlu olucam bunu unutmamaliyim. hicbirimiz bunu unutmamaliyiz :)
Ben de öyleyim mesela dün çikolatadan bir ısırık aldım sonra her şeyi mahvettiğimi düşündüm bu tarz şeyler insanın motivasyonunu düşürüyor o yüzden mümkün olduğunca o ilk ısırığı almamak lazım :KK70:
bu arada dayanamadım girdim yine foruma En Büyük KK

Öğlen yemeği dahil 246 kalori oldum akşama 500 olur heralde kızlar :kk77:

Eliptik de 400 kcal ne kadar surede yaktin diye soran biri vardi, canim saatine filan bakmadim hepsini bi seferde de yapmadim 50 yaptim dinlendim crunch yaptim 100 yaptim dinlendim. Yani evde herkes 10:30 gibi yatti ben yatarken 1 di saat.
Spor bile kurtaramaz demissin luci cim elimden geldigi kadar duzeltmeye calistim, burda diyetisyene gittigimde 1800 kca liste vermisti 2200-400 1800 yaptim kendimce, bi de gun icinde de surekli ayaktaydim misafir icin 4-5 cesit yemek yaptim onlar da yakmistir baya, bi de 14 aylik kizim var emziriyorum onun da faydasi oluyor kalori yakimina, sizler gibi cok az yiyip ayakta durabilecegimi sanmiyorum :))

Ama sizi destekliyorum bu sekilde hizlica kilo verip hedefinize ulasirsiniz ins da tekrar almazsiniz, sanirim yas da etkiliyor sizler 21-24 yaslarinda bence metabolizma daha hizli daha cabuk verirsiniz ben 30 yasindayim, bunu da dusunerek daha az yemem lazim ins :)

Bi de mercimek corbasi tarifi yaziyim canim lazim olursa diye :)

Simdi biraz sogan dogra minik minik ambiraz yagda kavur, sonra az salca istersen biraz havuc biraz patates dograyabilirsin sebzeli istersen, sonra mercimekleri yika suz, 1 kase mercimek kullandiysan 1.5 lt su gerek, mercimekleri de kavur, sonra su ekle baharat tuz kbiber kimyon olabilic cok az bi sey varsa duduklun kapagini kapat kaynadiktn sonra fissler duduklu ile sadece 5 dakika da corban hazir normal duduklu de 15 dakika da olur, acinca stick blender ile pure yap, afiyet olsuuun :))

Eliptik de 400 kcal ne kadar surede yaktin diye soran biri vardi, canim saatine filan bakmadim hepsini bi seferde de yapmadim 50 yaptim dinlendim crunch yaptim 100 yaptim dinlendim. Yani evde herkes 10:30 gibi yatti ben yatarken 1 di saat.
Spor bile kurtaramaz demissin luci cim elimden geldigi kadar duzeltmeye calistim, burda diyetisyene gittigimde 1800 kca liste vermisti 2200-400 1800 yaptim kendimce, bi de gun icinde de surekli ayaktaydim misafir icin 4-5 cesit yemek yaptim onlar da yakmistir baya, bi de 14 aylik kizim var emziriyorum onun da faydasi oluyor kalori yakimina, sizler gibi cok az yiyip ayakta durabilecegimi sanmiyorum :))

Ama sizi destekliyorum bu sekilde hizlica kilo verip hedefinize ulasirsiniz ins da tekrar almazsiniz, sanirim yas da etkiliyor sizler 21-24 yaslarinda bence metabolizma daha hizli daha cabuk verirsiniz ben 30 yasindayim, bunu da dusunerek daha az yemem lazim ins :)
Ben herkesi kendim gibi sanıyorum galiba :) benim için tek hareket okula gitmek gelmek bi de spor ama siz baya hareketlisiniz yaa hoşuma gitti sen böyle yazınca şimdi :)
Bi de mercimek corbasi tarifi yaziyim canim lazim olursa diye :)

Simdi biraz sogan dogra minik minik ambiraz yagda kavur, sonra az salca istersen biraz havuc biraz patates dograyabilirsin sebzeli istersen, sonra mercimekleri yika suz, 1 kase mercimek kullandiysan 1.5 lt su gerek, mercimekleri de kavur, sonra su ekle baharat tuz kbiber kimyon olabilic cok az bi sey varsa duduklun kapagini kapat kaynadiktn sonra fissler duduklu ile sadece 5 dakika da corban hazir normal duduklu de 15 dakika da olur, acinca stick blender ile pure yap, afiyet olsuuun :))
Öğrenci evi ama burası düdüklü yok öyle her sebze de olmuyo ama tarifini denicem malzemelerimi tamamlicam evde her sebze olsun istiyorum sizler gibiii :KK55:

Bugünkü menüm

SABAH
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 kaşık light yoğurt

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmek

ARA
yarım elma tarçınlı

AKŞAM
2 kepçe çorba
2 dilim kepek ekmek

Toplam 490 Kcal alındı

SPOR
3 mil leslie
jillian level 1

SU
1.5 litre. Yatana kadar 2.5 litre olur.

Kelebekcim, rica etsem birdakine şöyle kaba taslak eliptikte 1 saatte ne kadar yaktığını ölçer misin?

Back
X