Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen bildiğinden şaşma sakına.s. fazla fazla karşılığını alırsın emin ol...
bende çalışırken hep dua ederdim allahım çocuklarıma yok demeyeyim yetera.s allahta fazlasını vermedi:roflol::roflol: şaka bir yana vicdanın onların mutluluğuyla huzur buluyor seninde:1hug:

h.b ablacım...ben daha anaokul sabahçı olmasını istemedim...sonuçta oyun oynıcak ...resim yapacak bikaç etkinlik falan filan...kim ister gözünü açıpta sabahın sekizinde bu işi yapmak...bnm kızın uyku sorunu yok...erken yatıp erken kalkar...

ama anaokulunda herks öğlenci istio...herhalde herkes bnm gibi düşünüo....

bende spordan henüz geldim aşırı yoruldum çıkınada çokça yürüdüm ünkü bir duşa giricem sonrada eşim gelir gelmem öpüyorum hepinizi...

haklısın abla bende bildiğimden şaşmıyorum fazlasıyla kendimden ödün veriyorum ve çocuğum mutlu olunca ben daha mutlu oluyorum...ben yemişim yememişim giymişim giymemişim mühimmi...çocuğumun mutluluğundan başka hiçbişi beni mutlu edemez...o bişilerden mahrumsa ben mutlu huzurlu olamam...

anladım canıma.s benimde kızlar hep erkenden kalkarlar bu yüzden daha rahat oluyor bunu anlatmak istedim:1rolleyes: hele benim ufak kaçta yatarsa yatsın her sabah 6 da ayaktadır :1shok: ne işi varsa o saatte... fisfisfis

merhaba takımcım,
mehalim,kallisim güldüm sayenizde :)
ve de gerçekten sizinle burda geyik yapmayı çok özledim,en kısa zamanda döneceğim aranıza...
tabucuğm sen de iyisin inşallah..son sayfada sadece sizleri görebiliyorum,diğerleri de iyidir umarım.ramazan da bitince toparlanırız inşallah,gerçi ben ramazandan evvel tekrar katılacağım
öpüyorum herkesi

oooooooooooo hoşgeldin çikolatam :)) çeşmeye öi gittiydin nereye gittiydin ya işe nasıl geçti denize falan girdin mi fırsatın oldumu:))

he canım çeşmeye gittim ama denizi filan göremedim,gittim uyudum çalıştım ve döndüm.1 gün sürdü zaten ,uçakla gidip geldik...hiçbişey anlamadım canım yaa...

günaydın arkadaşlar bugun kendimi toplarlamaya başlamak istiyorum bu nedenle eski günlere dönmek gerek snırsam . ayy çok heyecanlandım hemen yazayım
sabah itibariyle 66.4 kg ve yediklerimi yazayım hemen
sabah: 1 dilim kepek ekmek,kk dan az peynir bir katı yumurta 1/3 oranında salatalık ve domates,şekersiz çayy

benim devam edip bu ay son aldıklarımı vermem lazım yaa.birde totmu kaldırıp spor yapar yürüsem süper olacak

selam bayanlar
hepinize güzel haftalar diliyorum
çikolatam gitmiş gelmiş... buraya da bomba misali döneceğin günleri bekliyorum canımcımopuyorumnanaktan
Kallisim mehalim güldürdünüz beni yaaa
alemsiniz siz-tatlicadiarzu-
tabucum kızını okula yazdırmış hayırlı uğurlu olsun :içelim:

yok cocom daha çarşamba günü çekinecek o güne randevu verdiler cumada sonuçları vercekler. annemdekide aynı benimkisi gibi .inşallah kanser belirtisi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…