- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.001
öncelikle geçmiş olsun canım demek akşam yemeklerine başlıyorsun :))
kallisim neden takımı kapatmak istiyosun ki ben anlamadım.görüyorum ki btün takımlarda yaz dan dolayı bir rehavet ve paylaşım azlığı var. ben şahsen bu takımda mezun olmak istiyorum. daha buraya ihtiyacı olanlar var. canzi gibi cikolata gibi ben gibi. neden öyle dedin kii :uhm: ara verilebilir normal de kökten kapanmasın bence
heyt beee takımın medarı iftirahıı . 5ç takım gurula cocoyuu sunarrrrrr
bu arada KALLİSİM
kurallara aykırı değilse ben bu hafta tek başıma da olsa bildirim yapmak ve tarihe geçmek istiyorum :roflol:
amaninnn gel gel bacumm hemen liste başı yapalım seni madem fedekarlık yapacaksın :)) demek sadece hapı yazacaksın bildirimde haa buda iyi heheheheRejim yapmasamda ben bu takımı Çok seviyorum Benim takımım :kedi:
Kapanmasın Kapanmaması için rejimemi başlasam:sinifsinif:
Bu arada sizleri okudukça tabii Dr.un verdiği Glifor ilacıyla bende kilo veriyorum ..Bende bildirim yapıyım Hergün 1 adet Glifor Gerisini sormayın kaydirigubbakcemile3
merhaba canım takım kapatılmaz korkmayınnnnnmerhabalar güzel takımım neler oluyor yaaa takım kapanmasınlmaz: lmaz: inşallah bir kaç hafta sonlar herkesler toplaşır bizde eski canlılığımıza kavuşuruz
evet bijomun dediği gibi bizlerin takıma ihtiyacı var daha yolun başındayız valla kilolarımızdan kurtulmamız şart kaydirigubbakcemile
yaz tatilleri nedeniyel böyle az paylaşım oluyor yoksa böyle olmazzzz 5. takımımız
elimizden geldiği kadar ayakta tutarız takımımızılmaz: lmaz:
merhaba herkese:CüvCüv:
sizlere bir bakayım dedim ama takımı kapatalım demişsiniz üzüldüm şimdi
zaten pek hassasım bebek dolayısıyla ağlayasım geldi valla:gitme:
peki kapatırsanız bile ben doğum yapana kadar geri açılmış olacakmı?kaydirigubbakcemile3amma da bencilim yaaa hep kendimi düşünüyorum :kedi:
maalesef 5.5 aylık hamile olmama rağmen toplam 7kilo almış bulunmaktayım arkadaşlar daha da alırım bu gidişle kısacası dönüşüm muhteşem olacak:roflol:
hadi öptüm hepiniziiiiiii
benim de dönüşüm muhteşem olacak...
hepinizi özledim
herkese günaydın a.s.
bugün burda hava bi açıyor bi kapıyor bakalım öğlene doğru ne olacak ona göre giderim deniz kenarına ya da evde okey partisi yaparız :roflol:
kallisim ben uydurmadım ki sen yazmışsın kapatalım burayı başka yerden yazışırız kalan kiloları da dışardan verdiririz falan :bbo: ben de buna yorumladım fisfisfis bu arada haaaalaaaaaa bir foto bekliyoruz senden :umursamaz:
cococum yarım kilon kaldı haaaa delikafadulden süpersin yaa helal olsun sana valla. ben de dönüşte 4 kilo ile boğuşucam mafoldumben
mersacım sen ne fıstıkmışsın yaa :jeyyar:
çikolata hadi gel geri maratonumuza devam edelim özledik seni
ceylan hemşom sen hep gel çok hoşuma gidiyor buraya yazman canım Şeniz
günaydın şekerler.. çikolatam sabırsızlıkla bekliyoruz canım...
mersacım maşallah diyelim canım başka ne denir ki büyük azim gösterdin harika çıkmışsın fotoda devam arkadaşım devam bak hiç üit edermiydin bu günleri az zamanda çok yol aldın sakın hevesini kimsenin kırmasına izin verme...
sitende muhteşemmiş güle güle oturun canım..
günaydın arkadşlar.
mersa kızın için çok üzüldüm ya moralim bozuldu gerçekten .
resimde harika vallaha oturduğun yer süpermiş ne diyeyim .
canım saolasın bende ona çok üzülüyorum evde duramadığım için kontrol edemiyorum kendisindede oto kontrol gelişmedi hep benim gözetimimde olması gerekiyor bende ilgilenemyince sonuç kötü oldu.ikinci resmi görmedinmi o da benim.arkadaşlar bedne bugun kayseriye gidiyorum gezecem . annem tıp fakultesine gidecek sintigrafi çekinmeye bende eşlik edicem ona. görüşürüz hadinn.
vallaha süper görünüyosun mersa:) işte bu yani
selam canlar
çikolaam bekliyoruz veözledik canımcım
mersacım sana da kolay gelsin
mehalim annene geçmiş olsun diliyorum a.s.
tek bildirimi ben yapıcaktım ama mersacım da gelmiş :icecream:
haaa Mehalim unutmadan
herkese günaydın a.s.
bugün burda hava bi açıyor bi kapıyor bakalım öğlene doğru ne olacak ona göre giderim deniz kenarına ya da evde okey partisi yaparız :roflol:
kallisim ben uydurmadım ki sen yazmışsın kapatalım burayı başka yerden yazışırız kalan kiloları da dışardan verdiririz falan :bbo: ben de buna yorumladım fisfisfis bu arada haaaalaaaaaa bir foto bekliyoruz senden :umursamaz:
cococum yarım kilon kaldı haaaa delikafadulden süpersin yaa helal olsun sana valla. ben de dönüşte 4 kilo ile boğuşucam mafoldumben
mersacım sen ne fıstıkmışsın yaa :jeyyar:
çikolata hadi gel geri maratonumuza devam edelim özledik seni
ceylan hemşom sen hep gel çok hoşuma gidiyor buraya yazman canım Şeniz
Mersacım yaa
şimdi o denize girilmez de ne yapılır:smiley-cool:
bu arada hakikaten çok iyi görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?