Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam ben geldim amnin ayaklanma çımış hahahaha
doktorda gittim ugungeçen aydan çatlamaya yumurtam tutmuş kist olmuş bebek işi bu ayda kaldı doktor günlük hap verdi bu ayda onu kullanacam veee işte açıklıyorummmmmmmmmmmm bu hafta bidirim yapamacam ama sadece takım içinde bu hafta dediysem yarın değil onndan snraki cuma yani hahahah
bu ay ne kadar kilo veririsem kar benim için doktorun bana bi bakışı varki demeyin gitsin sakın kilo alma diyor tartıda en son 65 i görmüştüm biri beni tutsunnnnnn

öncelikle geçmiş olsun canım demek akşam yemeklerine başlıyorsun :))
takımı kökten kapamakta nerden çıktı şekercim biz sonra ne yaparız 5. takım olmadan dünyanın sonuna kadar burdayız ayollllll:))

bu arada
KALLİSİM
kurallara aykırı değilse ben bu hafta tek başıma da olsa bildirim yapmak ve tarihe geçmek istiyorum :roflol:
heyt beee takımın medarı iftirahıı . 5ç takım gurula cocoyuu sunarrrrrr
amaninnn gel gel bacumm hemen liste başı yapalım seni madem fedekarlık yapacaksın :)) demek sadece hapı yazacaksın bildirimde haa buda iyi hehehehe
merhaba canım takım kapatılmaz korkmayınnnnn

demek dönüşün muhteşem olacak haaa artı kilolar ve birde bebek le süperrr honeyimmm
bebeğe isim düşündünüzmüü merak ettimde eğer çok isterseniz benim adıma yakın olsun diye mehmet koyabilirsiniz izin verdim gitt hahahaha

selam arkadaşlarım size çok uzun bir mesaj yazmıştım ama hepsi silindi yazılanların çoğunu okudum fırsat bulamıyorum ama sakın çıktım sanmayın yaz sezonu çok yoğun geçiyor burda başkan olduğumu söylemiştim ya başkanlığımın 2. günü müdür istifa etti bütün işler bana kaldı 18 çalışan görevli 230 daire herdaireden askari 2 deseniz 460 kişi sitenin muhasebesi hepsi üstüme kaldı anlıycanız bide organizasyonlar yapıyorum önceki pazar branç geçen pazar döner günü bu pazarda tekne turu düzenliyorum sitede katılım olmaz sandım 40 kişilik yer ayırttım ama talep 80 i vurdu ortada kaldım kızlar tekne ful dolu napacam bilmiyorum size resim göndermek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum .bu arada kilom 78 en son kaçtı hatırlamıyorum kilo cetvelimde ortalarda yok kallistem sanada çok geçmiş olsun hepinizi çok öpüyorum beni unutmayın ha.....

hoşgeldin mersa canım ya işlerin altında kalmışsın vallaha.allah kolaylık versin.
şu site işlerini bitirde azda bizim için organizasyon yap be :))) maşallah baya ilerledin ya. kıznın kilo verme durumu ne alemde canım ya

arkadaşım kaçırmışım seni şimdi gördüm resim göndermeye çalışıyordum beceremedim kızımın kilo durumu çok kötü çoğunu aldı ama benim iyi gidiyor geçen cuma kuzenimin düğünü vardı diğer bir kuzenim beni tanımadı bende diyorum bu kadın bana niye garip garip bakıyor beni en son 20 kilo fazlamla görmüş canım çok yoruluyorum ama kilo almıyorum en azından ona seviniyorum kilomu 78 yazın yarın giremem seni çok öpüyorum kendine iyi bak.

kızlar resmimi göndermeye çalışıyorum deneme yapıyorum eğer çıkarsa burası benim oturduğum sitenin bahçesi

Eklentiler

• $PICT0306a.webp
    34 KB · Görüntüleme: 40
günaydın arkadşlar.
mersa kızın için çok üzüldüm ya moralim bozuldu gerçekten .
resimde harika vallaha oturduğun yer süpermiş ne diyeyim .

arkadaşlar bedne bugun kayseriye gidiyorum gezecem . annem tıp fakultesine gidecek sintigrafi çekinmeye bende eşlik edicem ona. görüşürüz hadinn.

günaydın şekerler.. çikolatam sabırsızlıkla bekliyoruz canım...

mersacım maşallah diyelim canım başka ne denir ki büyük azim gösterdin harika çıkmışsın fotoda devam arkadaşım devam bak hiç üit edermiydin bu günleri az zamanda çok yol aldın sakın hevesini kimsenin kırmasına izin verme...
sitende muhteşemmiş güle güle oturun canım..

selam canlar
çikolaam bekliyoruz veözledik canımcım
mersacım sana da kolay gelsin
mehalim annene geçmiş olsun diliyorum a.s.
tek bildirimi ben yapıcaktım ama mersacım da gelmiş :icecream:
haaa
Mehalim unutmadan

Mersacım yaa
şimdi o denize girilmez de ne yapılır:smiley-cool:
bu arada hakikaten çok iyi görünüyorsun

5.TAKIM **115.ETAP***

sportie ( 55.0 )geri dönecek
mersa ( 79.5 / 78.0 / 1.5 / 1.89% )
cocostar ( 56.5 / 55.5 / 1.0 / 1.77% )
olu_gelin ( 56.4 ) geri dönecek

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 136.0 / 133.5 / 2.5 / 1.84% )

herkese günaydın a.s.
bugün burda hava bi açıyor bi kapıyor bakalım öğlene doğru ne olacak ona göre giderim deniz kenarına ya da evde okey partisi yaparız :roflol:
kallisim ben uydurmadım ki sen yazmışsın kapatalım burayı başka yerden yazışırız kalan kiloları da dışardan verdiririz falan :bbo: ben de buna yorumladım fisfisfis bu arada haaaalaaaaaa bir foto bekliyoruz senden :umursamaz:
cococum yarım kilon kaldı haaaa delikafadulden süpersin yaa helal olsun sana valla. ben de dönüşte 4 kilo ile boğuşucam mafoldumben
mersacım sen ne fıstıkmışsın yaa :jeyyar:
çikolata hadi gel geri maratonumuza devam edelim özledik seni
ceylan hemşom sen hep gel çok hoşuma gidiyor buraya yazman canım Şeniz

Son düzenleme:

sağol bijocum
şükür yarım kilom kaldı
hedefimi aşağı çeksem mi diye düşünüyorum
karar veremedim
ama mezun olsam da burdayım yaa bu takımı seviyorum benzemuszemus

saolasın canım arkadaşım her girdiğimde anlatıyorum ya siteyle ilgili bişeyler bu resmi alman bir komşum var o çekmiş çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim kilo işine gelince bu ara ok dikkat etmiyorum geçen haftalarda hastalandım acile kaldırdılar serum takıldı şu anda bir sürü ilaç kullanıyorum ve kilo veremiyorum biraz dinlenim tekrar yola devam

vallaha süper görünüyosun mersa:) işte bu yani

görmüşsün hala tombul bir kadınım ama şişko değilim en azından
saolasın arkadaşım.
vav ne güzel bunları duymak moral olsun diye söylüyosunuz biliyorum ama olsun eski halime göre çok şükür bir günde eski resimlerimden koyarım ama gece rüyanıza girebilir

Mersacım yaa
şimdi o denize girilmez de ne yapılır:smiley-cool:
bu arada hakikaten çok iyi görünüyorsun

gel arkadaşım girelim beraber bide iskele koydurdum denize çok güzel oldu ama çok temiz değil sabah erken saatlerde güzel oluyor bu sene burdada deniz anası çok var ben fazla giremiyorum
yüzümü kestim ama çoğu yerimi gördünüz o gün düğünden gelmiştim süslüydüm yani birazcık.işte gördüğünüz gibi tombul topalak bir kadınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…